Kv deme iyi niyetim kalmadı

Benimde başımda bu bela var işten geldiğimde oğluma habire annene gitsene bana niye geliyorsun hiç mi özlemedin gibi ahmakça sorular soruyor yahu çocuk öğle uykusundan yeni uyanmış oluyor haliyle öğlene kadarsa senin yanında birden zıplıycak hali yok üzerime ayrıca bu rutine alışık bu arada kreşe gönderim dediğimde bayılıyo ayılıyordu falan

Merhaba bayanlar kısaca ozetliyorum kvdem ile aramızda çok iyiydi hiç art niyetim yoktu içimde torun sevgisi dedi bizde kalsın haftada bir dedi tamam dedim birlikte yattı tamam dedim hiç sinir koymayı yazık dedim oda annededim ama yetti
oğlum sunnet oldu enfeksiyon kapının yüzünden gene bir şey demedim ama artık sogudum arıyor torunu sormaya aradım diyor imalı şekilde hadi canım görüşürüz deyip kapatıyor
boş yere tartışmaya girmedim bile ama anlatamıyorum ses tonu ifadesi herseyi değişti
bazen bana nispet yapıyor gibi geliyor bak vega torunu bana çok sarılıyor beni çok özlemiş vs
tamam Özler tabi ama bunu gıcık etmek için söylüyor ve aramızda bi yarış baslatiyor sanki ve daha bissürü şey çok bozuluyoum bayanlar
aynısından bende de var, üstelik ben çalışıyorum o ilgileniyor oğlumla
ama gerçekten nispet mi yapıyorlar yoksa ben kıskanıyorum da kadının her söylediği batıyor mu orasını çözemiyorum
ben çareyi he deyip geçmekle buldum, aksi cevap verirsem sinirlendiğimi anlayıp daha çok üzerime geliyor. söylediklerini hıı öyle mi falan gibi yapmacık bir tavırla cevaplıyorum, önemsemediğimi hissettiriyorum zaten genelde de eşim muhatap oluyor annesiyle
yoksa benim psikolojim bozuluyor

benim çocuğum henüz yok ama olunca bırak kayınvalide ile 1 gece bırakmayı , bir dakika bile yalnız bırakmam.

Benimde başımda bu bela var işten geldiğimde oğluma habire annene gitsene bana niye geliyorsun hiç mi özlemedin gibi ahmakça sorular soruyor yahu çocuk öğle uykusundan yeni uyanmış oluyor haliyle öğlene kadarsa senin yanında birden zıplıycak hali yok üzerime ayrıca bu rutine alışık bu arada kreşe gönderim dediğimde bayılıyo ayılıyordu falan
Aynen HDi birazda annene git demesi deli ediyor beni

aynısından bende de var, üstelik ben çalışıyorum o ilgileniyor oğlumla
ama gerçekten nispet mi yapıyorlar yoksa ben kıskanıyorum da kadının her söylediği batıyor mu orasını çözemiyorum
ben çareyi he deyip geçmekle buldum, aksi cevap verirsem sinirlendiğimi anlayıp daha çok üzerime geliyor. söylediklerini hıı öyle mi falan gibi yapmacık bir tavırla cevaplıyorum, önemsemediğimi hissettiriyorum zaten genelde de eşim muhatap oluyor annesiyle
yoksa benim psikolojim bozuluyor
Eşimle şimdi konuştum annenin ne bu hali diye haberim yok diyo y sana mi diyecek be adam ben vega ya surat arıyorum diye

Toruncu tipler. Benimki de oyle, torunum torunum, benden daha cok annelik yaptigini saniyor, renkli tabaklar almistim, ben kizima daha guzelini alcam diyor. Bi de torunu alip gelini saymayan tipler. Ama sen de gondermekle hata yapmissin. Bundan sonra gonderme bari. Gelsin senin yaninda sevsin.

Haklısınız iki göz yaşına üzüldüm aslında ama benle yarışa girmesi garip dört gün oldu görmeyeli özledim de duruyor

Iyi niyetli olsa sizle yaris icerisine girmez ... Ve sizde kayinvldnzde buyuk onsanlarsiniz olan o kucuck melege olur benm 16 aylik oglum var degil bir gun bir gece 2 saat ayri kalnca ozluyorum onun icin calismiyorum ogluma bakiyorum bu donemleri cok onemli bir daha geri gelmiycek sonra kafasini karistirmayin annesi ona senden iyi kimse bakamaz .