- 20 Aralık 2015
- 1.080
- 857
- 53
- Konu Sahibi belaokumakitapoku
Prenses sendromu ile ne alakası var? Kız istemiyor bu kadar net! Nasıl erkekler işlerine geldiğini yapıp işlerine gelmeyeni yapmıyorsa kadının da böyle davranmaya hakkı var. Zaten kadının kocası mesafeliymiş kadının ailesine ama eşinin annesine yardımcı olmasını istiyor neymiş o bayanmış daha rahat kaynaşırmış. Yani adam errrkeeeekkkkk olduğu için mesafeli olabilir ama kadın kadın olduğu için mesafeli olamaz. Bana yazdığı cevapta konu sahibi gitmek istememesinin başlıca sebebi olarak bunu gösterdi. Kadın evlenmiş diye adamın kölesi olacak değil ki zaten ev yapımı şeyleri sevmiyormuş. Eşi gitsin istediği zaman annesinde yesin?
Konusu acildi dun tartistik baya kurbanda da et kesilirken yardima gideriz dedi bana ben de dedim ben beceremem oyle seyler sen otur dogra eti. Sen beni oraya bunlar icin mi goturuyosundan basladim benim aileme getirdim konuyu. Baya tartistik emrivaki yapma bana ben sana yapmiyorum dedim. Benim aileme gelince konu ustelemedi. Yapmayacagimi kesin bi dille belirttim. Ama bayrama ayni konudan tartismayacagimizin garantisini kimse veremez :/
Ve hakliymisim kocam bu kafada bi insanmis endiselerim yersiz degilmis. Kim ne derse dersin en doğru olanı yapiyorum. Hicbi sey öğrenmek zorunda degilim kv den. Kimse beni oyle faaliyetlerde zorla bulunduramaz.