- 17 Aralık 2018
- 354
- 317
- 23
- Konu Sahibi tambirleydiii
Baslıktan da anlasıldığı gibi konu onlar
aşırı üzgünüm en basından beri ikisiyle de aramda ssoğukluk var .. -10 aylık evliyim bu arada..-Aslında kaynanam iyi biri görümcem olmadığı müddetçe cünkü sürekli kadına fitne fücur yayıyor. Biz kaynanamlarla aynı mahallede oturuyoruz. Ancak köyde evleri olduğu için eşimin de ısrarlarıyla buraya geldim 12-13 gündür burdayım kaynanam ile tek bi sorun yasamadım elimden geldiğince yardım ettim bazo şeylere ise bilmiyorum diyip el sürmedim çünkü görevimmiş gbi davranmaya başladığını farkettim . Ne biliyim bunlar söylenmez ama evlenirken bize yarfım etmediler iki kapı ötemdeler bi gün nasılsın diye sormadılar.. Ama bugün kurbana giderken görmcemle görüntülü konuşmuşlar ben yoktum ondan beridir kaynansm da kayınbabam da bi tuhaf. Bu tuhaflığı farkettim ve yanlarına bile gitmedim . Bu arada görümcem bni aramamıştı eşim sorumca söyledim o da söylemiş aradı falan . Yani sorf abisine yaranmak için. Hami burda bi komnu vardı ua abisine kredi kartını ödeten kız he işte onun gibiler yapışıyolat yakamıza.. bu arada görümcem evli de !!
Asıl soruma gelelim bundan sonra ne yapmalıyım nasıl davranmalıyım onlara ? Esim onlara cok düşkün koparmak istemiyorum onlardan haddim bile değl çnkü böyle bişey ama onlar bna kötü davranıp eşim onlara iyi davrandıkça kendimi değersiz hissediyorum
Not: bide söyle bidurum var kaynanam ve kayınbabam köylerine yeni ev yapıyolar bşz evlenmeden önce yapmaya baslamışlardı sanırım da eşim onlara maddi destek sağlayacaktı ama bizim evlilik olayı olunca sağlayamadı bu yüzden de bana tabırlı olabilirler. Zaten kaynanam kendisi söylüyor birden cıktı bu evlilik işş bilmem ne diye

Asıl soruma gelelim bundan sonra ne yapmalıyım nasıl davranmalıyım onlara ? Esim onlara cok düşkün koparmak istemiyorum onlardan haddim bile değl çnkü böyle bişey ama onlar bna kötü davranıp eşim onlara iyi davrandıkça kendimi değersiz hissediyorum
Not: bide söyle bidurum var kaynanam ve kayınbabam köylerine yeni ev yapıyolar bşz evlenmeden önce yapmaya baslamışlardı sanırım da eşim onlara maddi destek sağlayacaktı ama bizim evlilik olayı olunca sağlayamadı bu yüzden de bana tabırlı olabilirler. Zaten kaynanam kendisi söylüyor birden cıktı bu evlilik işş bilmem ne diye
Son düzenleme: