Kv / Gun / X / Esim

Ne yapicammm :(

• Günden çık

OY: 57 37,5%
  • Güne devam et

OY: 62 40,8%
  • Komsularinla seyrek gorus

OY: 35 23,0%
  • Gorusmeye ayni sıklıkla devam

OY: 50 32,9%

• Ankete Katılan
    152

sstsessizol

Kayıtlı Üye
18 Nisan 2017
2.514
3.369
63
Kizlar merhaba. Daha onceki konumda gun muhabbetinden bahsetmistim. Kv gunume girmisti.

Komsularim kvmi sevmemisler. Kv ve ozellikle x kisisi arasinda bi anlasamama olmustu. Komsular olumsuz konustular. Ben de zaten kendim de istemiyordum kvmin gune katilmasini, komsularimda kvmi sevmeyince duzgun usluplu cumlelerle distan kimseyi almak istemiyorlar sorun cikti gibisinden kvme anlattim ve gunden cikmasina sebep oldum. Esime de ayni sekilde izah ettim ama icim icimi yedi yalan soyledim esime diye. Neyse dogruyu soyledim sonunda. Zaten kendiminde istemedigimi, komsularimin da olumsuz hissiyat icine girdiklerini kvmle ilgili. Esim biraz bozuldu falan...

Neyse esas sorunum su an su ki, ne zaman komsularimla bulusacak olsam esimin yuzu eksimeye basliyor. Bugun x kisisine gittim, esim esas o x kisisinin ortaligi karistirdigini dusuruyor ve fakat defalarca izah ettim ondan kaynaklanmadigini. Bugun giderken isim vermedim ama komsuya gidiyorum diye haber verdim. Esim gittigim komsumun x kisisi oldugunu duyunca bozuldu. Falan filan. Su an konusmuyoruz dogru duzgun.

Bilmiyorum anlatabildim mi ama napicam ben. Coook bunaldimmmm. :'(

Ben kvmi davet etmedim, kendisi zoraki girdi ki bir kac dk evvelinde kendisine soylendi distan kimsenin alinmadigi.
Akabinde x diye nitelendirdigim komsuyla gereksiz sekilde agiz dalasina girdi.
Hadi onu da gectim diger komsularimda haz etmemis.
Buraya kadar normal dimi?
Sonucta toplu bir yasam suruyoruz ve seven sevmeyen anlasan anlasamayan illa ki olacak.
Ki bu daha ilk gorusmeleriydi.

Daha sonra bana dediler sevemedik, edemedik. Ee ben ne yapsaydim ya orda durun ne demek sevemedik mi deseydim? Olabilir kimse kimseyi sevmek zorunda degil ki. Arti ben insanlari neden mecbur birakayim sevmedikleri bir insanla aysa bir gunde olsa ayni ortama sokmaya?? Hem de kendim de istemedigim halde.

Hadi tum bunlari da gectim, kvmi sevmediler elestirdiler diye ben tum bu insanlarla gorusmeyi mi keseyim??

Son düzenleme:
Kimse kimseyi sevmek zorunda değil ama saygı duymak zorunda. Kv güne girerek sizden para almamış sonuçta. Görüşmek zorunda değilsiniz görüşecekseniz de günden güne zaten. Bana yaptığınız biraz çocukça geldi kusura bakmayın gün bitene kadar görmezden gelebilirdiniz. Böylece hem kv nizin hem eşinizin kalbini kırmış oldu dışlamaya gerek yok girmiş bikere güne..
ya hiç almayacaktın yada bitene kadar sabredecektin bence..

Kimse kimseyi sevmek zorunda değil ama saygı duymak zorunda. Kv güne girerek sizden para almamış sonuçta. Görüşmek zorunda değilsiniz görüşecekseniz de günden güne zaten. Bana yaptığınız biraz çocukça geldi kusura bakmayın gün bitene kadar görmezden gelebilirdiniz. Böylece hem kv nizin hem eşinizin kalbini kırmış oldu dışlamaya gerek yok girmiş bikere güne..
ya hiç almayacaktın yada bitene kadar sabredecektin bence..

İnanin ben gunden bahsetmedim bile. Komsularimla olan bir ortamda kv duydu gun isini ve baliklama atladi hemen ben de gireyim diye. Komsular olur kelimesini agizlarindan daha cikarmadan parayi cikardi verdi. Emrivaki yapti yani. Bastan da konusulmustu distan kimse olmayacak diye.

Mahalle çocukları toplanıp başka bir çocuğu oyundan atmışsınız gibi.
Açıkçası ben olsam kvmi komşuma ezdirmezdim. Kol kırılır yen içinde kalır çünkü.

Bana kalirsa ezdirmek degil, onlarin kendi sahsi duygulari. Sonucta kimsenin kalbine ve beynine hukmedemem. Siz de haklisiniz ama kvmle ilgili tespitlerde cok da haksiz degillerdi.

İnanin ben gunden bahsetmedim bile. Komsularimla olan bir ortamda kv duydu gun isini ve baliklama atladi hemen ben de gireyim diye. Komsular olur kelimesini agizlarindan daha cikarmadan parayi cikardi verdi. Emrivaki yapti yani. Bastan da konusulmustu distan kimse olmayacak diye.

O zaman karışmak size hiç düşmemiş..
madem komşular sevmedi komşular söyleseymiş.
Ama tekrar kusura bakmayın ortamınız çok sıkıcı.

Bence günden çık.
Ne olursa olsun eşinin annesi. Aranız nasıl bilmiyorum ama ben olsam çıkardım günden. Kayınvalidemin bile dedikosunu bana yapan benim dedikodumu da herkese yapar.

Hıh bide el için hiç mi hiç kocamla küs kalamam vallahi onlar kim ki?

Ben böyle yapardım. Ama belli ki sen böyle yapamicaksın en azından Daha az görüş.

Bana kalirsa ezdirmek degil, onlarin kendi sahsi duygulari. Sonucta kimsenin kalbine ve beynine hukmedemem. Siz de haklisiniz ama kvmle ilgili tespitlerde cok da haksiz degillerdi.

Haksız olmayabilirler ama bak sen burda da yanlış yapıyorsun. Millet senin hayatınla kvnle ilgili laf söylememeli. Ne olursa olsun ailen sayılır sevsen de sevmesen de. Eşinle aran çok bozulur böyle gidersen..

Diyorum ya haklı ya da haksız olmaları önemli değil. Nikahla da olsa bu kadın sizin akrabanız oldu artık. Komşu kimdir benim akrabama laf edecek. Ben ettirmem.

O zaman karışmak size hiç düşmemiş..
madem komşular sevmedi komşular söyleseymiş.
Ama tekrar kusura bakmayın ortamınız çok sıkıcı.

Hic kusura bakmiyorum estagfurullah. Farkli fikirler almak, bakamadigim pencerelerden bakmak icin actim bu basligi. Cok tesekkur ederim fikriniz icin.

Haksız olmayabilirler ama bak sen burda da yanlış yapıyorsun. Millet senin hayatınla kvnle ilgili laf söylememeli. Ne olursa olsun ailen sayılır sevsen de sevmesen de. Eşinle aran çok bozulur böyle gidersen..

:KK43: Cok haklisiniiiz, peki simdi nasil cikicam bu isin icinden :(((((

gun olayi biraz samimi insanlar arasinda olur kv nizle samimi degillermis his bakmamislar kv nuzi bu ise hic sokmayacaktiniz az ya da cok iki tarafida tanimis olmaliydiniz

Back
X