kv hep mi dert?

Ayni dusuncedeyim benim de rahatsız edici huylarim vardır muhakkak ya da kendi anneminde var ama laflar bi kulağımdan girer diğerinden çıkar hiç takmam biriktirmem almam gereken bi ders olursa alırım gerisi boş hatta eşim de durumun farkında ve beni taktir eder . 55-60 yaşında kadın bu saatten sonra onu kim değiştirebilir ben mi mumkum değil. Tutum o yaşta biriyle tartışmak da çirkin ee diyelim ki tartıştık söylenecek sözler hiç bitmiyor ki şunu da deseydim bunu da deseydim vs vs.
çok şükür anlayan biri sağolun demek istediğim bu herkesin kusuru var senin benim had aşılmadıkça insan gözünü yummalı

durup dururken değil konu başlıklarından yola çıktım tatlım. valla ben kimseye akıl da vermedim kimseye de haksızlık yapmadım okuduğunu anla sonra yargıla! okuduğum başlıklardan sonra özgür düşüncemi paylaştım DÜŞÜNCEMİ
Sen sanirim ne yazdigini bilmiyorsun. Konun tamamen insanlara akil vermek uzere acilmis. Ama belli ki konusup anlasilacak bir insan degilsin. Bildigin gibi devam et.

Burdaki dertler batıl inanç agresiflik mevzusu değil ki bu bahsettikleriniz karakter özellikleri herkes de olabilecek tipik şeyler. Bazı insanlar fesat kıskanç yalancı olabiliyor yuva yıkmaya kadar yelteniyorlar burdaki dertlerde genelde bu yönde gördüğüm kadarıyla..
evet canım işte bazı başlıklar o kadar basitki ona yakınanlar gördüğüm için düşüncemi yazdım.diğer yazdıklarınıza lafım yok tabi ki öyle kv ler de var onlar çok ayrı mevzu

ben anlamıyorum ya herkes yok kv şunu yaptı yok bunu dedi yok bize geldi yok bende kaldı sabrım yok çekemiyorum ...
herkes en ufacık bir şeyden şikayetçi ! onlar sizin eşlerinizin annesi bunu unutmayın biraz sabırlı olun biraz anlayışlı ben de 1,5 yıllık evliyim kimse dört dörtlük değil benim kv de aşırı batıl inançlı bazen agresif ama alttan alabiliyorum oğluna annen şöyle böyle demiyorum unutuyorum geçiyorum.ya da yakınmıyorum. siz de deneyin derim sevgili üyeler bir pire için yorgan yakılmaz unutmayın
Onlar eşlerimizin annesi ise biz de karısıyız
Kusura bakma ama herkes yaşadığını bilir
Eşim Benimle evlendi diye bir sene trip atan
Sen beni değil karını seçtin diyen , nasılsa boşanıp geleceksin diyen , sürekli ağlayan kendine acındıran bir kv yi sevemem
Sen buyur sev

Tamam da herkes sizinle aynı şeyleri yaşamıyor ki bu kadar rahat konuşuyorsunuz onu anlamadım.Sırf gelini eve misafir çağırmasın diye yıllarca buzdolabına sadece su aldıran kaynanalar biliyorum ben.Yaşamadan böyle bol keseden konuşmak kolay tabi.:işsiz:.​

Bir sürü kayınvalide konusu var burda orda yazsaydınız bunları illa yazacam diyorsanız. Başlık açmak tatlım diye hitap ederek millete akıl vermek falan... Belki burdaki çoğu insan spontane yaşayıp mutlu olmanın peşindedir. Böyle alttan alarak, icine atıp siserek, taktik kasarak iyi geçinmek istemiyor olabilirler.

güncelleme yaptım umarım anlarsınız ben kimseyi yargılamadım kimseye akıl vermedim bugün 3-4 tane konu başlığı gördüm yok bana ters baktı yok yemeğimi beğenmedi gibi ona ithafen düşencemi yazdım sadece hanımlar

Aynen katiliyorum. Bazi kisiler kv takintisi var resmen. Nasilsa bana kotu kavranacak diye kendiliginden cephe aliyorlar. Hic kendilerine soruyorlar mi acaba ben kvye nasil davrandim da nasil karsilik gordum diye. Sevgiyle saygiyla yaklasip ters tepeni gormedim daha hic etrafimda. Hep mi bu kvler suclu, hep mi pis kakalar? Bence degil. Kendinize de cuvaldizi batirin.

Back
X