Kv her kontrole gelmek istiyor.

Hoppidihop

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2017
57
23
38
31
Kızlar daha yeni gebeyim doktora iki kere gittim ikisindede kv geldi şimdi yine aramış haftaya hangi gün gidecektik diyor :işsiz: napıcam ben ya eşim ben nasıl gelme deyim diyor bu 9 ay böyle mi olcak ya kızının da her kontrolüne gitmişti:kızgın:

Ya nasıl diycem hiç böyle şeyleri söyleyebilen biri değilim o yüzden her şeye karışıyo böyle çok üzgünüm ya

Ya nasıl diycem hiç böyle şeyleri söyleyebilen biri değilim o yüzden her şeye karışıyo böyle çok üzgünüm ya
Söyleyemediğin sürece bunları yaşayacaksın. En başından taviz vermeki bi daha karışamasın.
Ara anne nasılsın iyi misin. Bende haftaya kontrole snein gelmene gerek yok ben eşimle gidicem onu haber verecektim de. Kendini bilen bi insansa istenmediğini anlar bi daha peşinize takılmaz.

O teklif beklemeden ne zaman gidiyorduk diyebiliyor da siz yok diyemiyor musunuz?

Anne ikimiz gideceğiz. İlerleyen aylarda sana gene haber veririz. Bitti.

Kaldı ki ilk 2-3 mua vajinal us kvnin ne işi var

Birde daha bu kadar minik birşeyde yok diyemiyorsanız doğumdan sonra ne olacak?

Bir kere iki kere gelir belki ama zaten hem daha çok küçük hem de her kontrolde işi yok. Eşinle başbaşa gitmek daha güzel. Utanıyorum de

Kızlar aradım biz eşimle gideriz sen yorulma çıkınca haber veririz gelişmeleri dedim ben gelip kendim görmek istiyorum dedi sinirden çarlıycam :kızgın::kızgın::kızgın:

Kızlar aradım biz eşimle gideriz sen yorulma çıkınca haber veririz gelişmeleri dedim ben gelip kendim görmek istiyorum dedi sinirden çarlıycam :kızgın::kızgın::kızgın:
Offf insan istenmediği yere niye gelmek ister yaa. Bari doktorun odasına girmesin. Doktora kaşla göz arasında söyle girmesini istemiyorum lütfen çıkarın de

Kızlar daha yeni gebeyim doktora iki kere gittim ikisindede kv geldi şimdi yine aramış haftaya hangi gün gidecektik diyor :işsiz: napıcam ben ya eşim ben nasıl gelme deyim diyor bu 9 ay böyle mi olcak ya kızının da her kontrolüne gitmişti:kızgın:

merak etme cinsiyetini ögrenene kadar gelmek ister

heee kız iste 4 ayda son bulur

ama erkek se işte o zaman yandın 9 ay gider gelir ,

Doktorla konuşmak benimde aklıma geldi birde annemi çağırıyım dedim o biz burda bekliyelim karı koca içeri girsinler desin mantıklı mı:110:

merak etme cinsiyetini ögrenene kadar gelmek ister

heee kız iste 4 ayda son bulur

ama erkek se işte o zaman yandın 9 ay gider gelir ,
Gerçekten mi ya niye bu kadar meraklılar bizde mi böyle olucaz anneanne veya babaanne olunca gerçi benim annem siz kocanla baş başa gidin keyfini çıkarın diyen bir kadın

Kiz belki cok heves eder kötü düşünme geliversin nolcak :KK30:

kontrol zamanlarini soylemeyin doktorun yaninda o tarihi duyuyordur bunuda soyle yapin bir gun once veya birgun sonraya alin haberi olmadan gidin acil randevu degisti hemen gittik bizde dersiniz boyle boyle uzaklastirirsiniz bence bir dahaki aya ne zaman randevu der belli degil dersiniz direkt olarak esiniz gelme diyemez sizde diyemiyorsunuz boyle yapmak lazim ozaman

Back
X