Ben yapı olarak dışa dönük güler yüzlü bir insanım. Çok sohbet etme çabalarına girdim pek oralı olmadi yüz hep asık.Neden diğer çocuklara karşı sürekli sevgi seli var da sizinle böyle anlamlandıramadım..
Siz uzaktasınız diye tavır falan mı koyuyor ? Daha önce yıpratıcı zıtlıklar mı yaşadınız ?
Eltinizin evinde sizi sürekli uyarıyor olması siz yokken eltinizin kvnizle bu tür şeyleri konuşuyolması olabilir yani sizin dikkatsiz olduğunuz yönünde kvnizde eltinizin huyunu bildiği için çaktırmadan sizi uyarıyor olabilir gibi geldi bana ama bilemiyorum.Onun dışında mesaj attıysanız görüpdr cevap vermiyorsa demek ki meşgul kendisi aramayın.Eğer arayıpta size sitem ederse anne ben sana mesaj attım ama çok meşguldun heralde dönemedin bende aramak istemedim dersin bu kadar basit
Siz uzağa gidince hayırsız bellemiş gibi geldi bana ..
Ben sizden ziyade eşiniz için daha bir içerledim.
Zaten hayatınızı kurup uzağa gitmişsiniz, çok takılmamaya çalışın.
Gün olur devran döner ..
aramam,sormam ,konuşmam ,mesaj atmam ,kocam değil yedi sülalesi gelse ,bana değer vermeyen İnsanın yüzüne bakmam !!insan önce kendisine değer vermeli bence ... şimdi çoğu kişi eşinin annesi diyecek ama eğer kv oğlunun mutluluğunu düşünseydi (gelinini sevmese dahi )) gelinine saygı duyup ,düzgün davranırdı,ama kv insanların gözüne batırarak ayırım yapıyorsa eğer demekki oda bilinçli yapıyor herşeyi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?