• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kv kv kv kv

Kalp-yolu

Üye
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2016
116
40
13
arkadaslar kv ıle aynı bınadayız ve esımle ne zman tartıssak duyuyor emınım , sankı onunla kavga etmısım gbı surat yapıor bı yuz egmeler bı hareketler bısıler gıcık olmaya basladım ıyıden sankı onunla kavga etmısım gbı bı hareketler gorsenız nefret edersnz. Hergn kahvltıya cagırırdm brlkde yapalm dıe aksamlarıda bızde yerdık cagırırdm smdı heves meves bısı kalmadı o suratlarına degısık degısık ımalı bakmalarına sızce cagırmamaya baslasam yawastan ayp etmıs olurmym?
Kv nın eşi yok tek yememesı ıcın brlkde yıormusuz. Sızce napıym onun o soguk hareketlerını ozellkle de ımalı bakısları ıcıme ısledı gormek dahı ıstemıorm ? Ama bu zamana kdr soframı ayırmadgm ıcın smdı bıanda kesıp atamıormda nasl bır yol ızlemelı sızce ?

arkadaslar kv ıle aynı bınadayız ve esımle ne zman tartıssak duyuyor emınım , sankı onunla kavga etmısım gbı surat yapıor bı yuz egmeler bı hareketler bısıler gıcık olmaya basladım ıyıden sankı onunla kavga etmısım gbı bı hareketler gorsenız nefret edersnz. Hergn kahvltıya cagırırdm brlkde yapalm dıe aksamlarıda bızde yerdık cagırırdm smdı heves meves bısı kalmadı o suratlarına degısık degısık ımalı bakmalarına sızce cagırmamaya baslasam yawastan ayp etmıs olurmym?
Kv nın eşi yok tek yememesı ıcın brlkde yıormusuz. Sızce napıym onun o soguk hareketlerını ozellkle de ımalı bakısları ıcıme ısledı gormek dahı ıstemıorm ? Ama bu zamana kdr soframı ayırmadgm ıcın smdı bıanda kesıp atamıormda nasl bır yol ızlemelı sızce ?

Aniden kesme bir gün kahvaltıya çağır bir gün akşam yemeğine yavaştan kes

Bir kaç gün onda hazırlayın kahvaltıyı.
Sonraya oraya da çıkmamaya başlayın.
Böylece gelmesi kesilir..
Ya da diğer seçenek karşınıza alıp konuşmanız.

açıkça söyle

bana neden böyle bakıyorsun böyle davranıyorsun de

yok bir şey derse de ben böyle olduğunu düşünüyorum

o benim eşim ister tartışır ister barışırız

sen ne kendini üz ne beni kır biz onunla barışsak bile senin içinde kalıyor de

bugünlerde hep aynı binada kayınvalideyle oturanlar konu açıyor..kayınvaliden yada sen ayrı ayrı melek gibi insanlar bile olsanız sürekli aynı ortamda olmaktan bir süre sonra yüzgöz oluyorsunuz..tartışırken sesiniz çok mu yüksek çıkıyorda duyuyor yada eşin mi söylüyor acaba..altlı üstlü oturmanın dışında yeme içmede bir sizde ..yavaştan önce kahvaltıları haftada bir yada 2 defaya azalt akşam yemeklerinide öyle ..
keşke baştan aynı binada oturmasaydın ..

Yavaş yavaş kesmelisin. Mesela bir akşam eşin için özel bir yemek hazırla. O akşam çağırmamakla başla. Eşin de durduk yere annemi neden çağırmadık ki şimdi demesin. Öyle öyle kesebilirsin bu fazla muhabbeti.

Eşiniz ile olan meseleler tabii ki sizi ilgilendirir.
Ben olsam eşim ile tartıştığımda ses tonlarımıza dikkat ederdim.
Ardından da kayınvalidede böyle hareketler sezince "hayırdır anne, birşey mi var? Birşeye mi canın sıkıldı?" diye didiklerdim her seferinde.
1 cevap vermez 2 geçiştirir sonunda dökülür elbet.
O zamanda derdim, sen de evlisin sen de genç oldun yaşadın.
Bunlar eşler arasında yaşanabilir şeyler, sizi bağlayan bir durum yok der lafımı söyler geçerdim.
Sonra ister surat yapsın ister sinir.
Oralı olmazdım.

İyi de kadın size kötü bir söz demiyormuş ki, niye kavga ettin, sen mi bir şey yaptın da demiyormuş yüzünün düşmesi gayet normal kavga duyup da kimse bir şey olmamış gibi davranamaz. Belki o an eşinize kırıcı sözler söylüyorsunuz o da size suat yapıyor olamaz mı. Kaynana evinde yaşıyorsanız biraz özen göstermeniz lazım, sesinizi ayarlamanız lazım. Çok bir sorun değil yani.

Tabii ki ayıp etmiş olmazsın. Ömrünüzün sonuna kadar beraber mi yemek yiyeceksiniz?
Ama birden kesmeyin. Bir gün çaığır bir gün çağırmayın, sonra iki günde bir çağırmaya başlayın. En son haftada bir falan...

En başından beri birlikte yemeniz iyi olmamış. Arada sırada olabilir de hergün niye birlikte kahvaltı edesiniz ya da yemeği birlikte yiyesiniz ki. Yavaş yavaş ayırın bari sofranızı.

Ne kıymetli oğullar var ya ! Gelinle iki tartışmaya kaynanalar surat asıyo hemen !
Boşver ya takma yemeğe de çağırma bir iki arayı uzat gelmesin artık. Huzurumuzu bozan herkesle az görüşmek en iyisi

Kavgalarınıza üzülüyordur.

Rahatsizmisin neyin var? Sonrasi konusursunuz.. Kari koca nin arasinda olur bunlar, yarinda barışırız de..

Back
X