• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kv min tuhafliklari

Dilaraunl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2015
315
61
48
31
Merhaba hanimlar
Sizinle bi derdimi paylasicam canimi cok sıkıyo bu ara. Biz her gun ramazan boyunca kvdemde iftar yapiyoruz bi iki saat onceden gidip yardim ediyorum sofraya salataya vesaire (yemeklere etmiyorum cunku kayinvalidem kendi yoresinden olmayan insanlarin yemegini yemiyo farkli yapiyomusuz oyle soyluyo) buraya kadar tamam hergun gitmeyi bile isteyerek kabul etmedim esim annesi trip atiyo diye guzelce rica etti benden bende onun hatrina kirmadim simdi sorun su ki her aksam gidiyo olmama ragmen kayinvalidem bana tavir almis gün icinde oraya gitmiyorum diye ya gidince yaptigi tek sey bana is yaptirmak yaslida degil surekli gezip tozan biri az kaldi sabrim siniri asiyo ters bi laf etmekten korkuyorum siz olsaniz nasil bi yol izlerdiniz?

Eşiniz için katlanıyorsanız kafanıza takmayın. Kendi yöresinin yemeklerini bilmek ya da yapmak zorunda değilsiniz. Evde tatlı falan yapın götürün. Salatayı yapın, çay demleyin yeter yani. Her yaptığınızdan bir şey çıkarmak istiyorsa çıkarsın, kendisi bilir.

Niye her iftara gitmeyi kabul ettiniz bu bir
İkincisi de tavır aldıysa aldı kendi bilir hiç oralı olmayın

akşam da gitme. böyle alıştırırsan böyle gider. her gün her gün bıkmıyo musun ya. bu akşam da gitmiycem de çek restini. isteyen istediği tribi atsın.

her gün git gel yapmayın boşuna yorulmayın. orda kalıverin işte, kaynananın anca gönlü olur o şekilde :KK47:
eşinin haberi varmı, anasının bu tribinden hala hatrım için git dermi. yüz bulmuş astarını istiyo kaynana. gitme bundan sonra, sen idare etmişsin yeterince birazda o idare etsin. istediği kadarda trip atsın, çokta tınn :lülülü:

tavir aldysa ozaman alsın boşver üstüne düştükçe daha kötü olur sen kafana takma sadece iftarda git sonra ramazan bitince haftada bir iki giderisn gönlü olsun diye ama mesafeni koru.

Başlığı okuyunca güldüm tuhaf olmayan kv var mıdır zaten :) yemekte yardım istemiyorsa niçin erken gitmeni istiyor onu anlamadım zaten her gün giderek gidince yRdım ederek üzerine düşeni yapmışsın ben olsam 2 gün üst üste dayanamam

Hergun hergun gitmek ne bunaltici bir sey. Eşim isterse ayaklarima kapansin kendi annemin evine bile hergün gitmem. Sonra da boyle yuzgoz olursunuz iste.

Merhaba hanimlar
Sizinle bi derdimi paylasicam canimi cok sıkıyo bu ara. Biz her gun ramazan boyunca kvdemde iftar yapiyoruz bi iki saat onceden gidip yardim ediyorum sofraya salataya vesaire (yemeklere etmiyorum cunku kayinvalidem kendi yoresinden olmayan insanlarin yemegini yemiyo farkli yapiyomusuz oyle soyluyo) buraya kadar tamam hergun gitmeyi bile isteyerek kabul etmedim esim annesi trip atiyo diye guzelce rica etti benden bende onun hatrina kirmadim simdi sorun su ki her aksam gidiyo olmama ragmen kayinvalidem bana tavir almis gün icinde oraya gitmiyorum diye ya gidince yaptigi tek sey bana is yaptirmak yaslida degil surekli gezip tozan biri az kaldi sabrim siniri asiyo ters bi laf etmekten korkuyorum siz olsaniz nasil bi yol izlerdiniz?

Biri için zorunda olmadığım halde bir fedakarlık yaparsam ve karşımdaki insan bu fedakarlığı beğenmezse, ben de o fedakarlığı yapmam. Bir de sizin durumunuzda yüzünüze söylememiş, arkanızdan konuşmuş. Ben olsam iftara gitmem.

Eşinizin rica ettiği her şeyi yapmak zorunda değilsiniz. O babanız istedi diye her gün iftar yapmaya babanızın evine gider miydi? Gitseydi, ama babanız ona tavır yapsaydı, onunla vakit geçirmeye, evde yaptığı işlerde yardım etmeye gündüzden gitmiyor diye, eşiniz nasıl bir yol izlerdi? Siz de ona göre bir yol izleyin. Kadınsınız diye köle değilsiniz.

Son düzenleme:
Kıymet bilinmiyorsa neden eşinizin hatrı bile olsa katlanırsınızki???

Kayınvalideniz yalnız mı yaşıyor? Öyle bile olsa herkesin düzeni kendinedir, 1 ay her gün görüşmeye ne gerek var?

Yapmayın lütfen.. O size geldiğinde yardım ediyor mu? Ettiği kadar edin yardımı... 1 gram fazlasını etmeyin, evin kızı falan değil misafirsiniz onun evinde sonuçta...

Back
X