• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kv ne demek istedi lütfen biri bana anlatsın anlayamadım ? Amaç nedir ?

Kalp-yolu

Üye
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2016
116
40
13
Arkadaşlar herkese iyi akşamlar.
Akşam eşim kv ben yemekten sonra muhabbet ederken evın anahtarı ile ilgili şaka yaptım anahtarı vermem işe gidemezsın diye. Kv tuttu dediki olsun yedeği var dedı. Anlayamadım neyın yedegı anne dedım. Arabanın anahtarının yedegı bende dedı. Ben evın anahtarından bahsettım dedım. Neyse sonrasında bes dakka sonra falan arabanın yedek anahtarını ıstedım lazım olur anne bana dıye. Bende esımın arabasını kullanıyorum cunkı. Vermek ıstemedı. Sonra tekrar gene ıstedım. Lazım oldugu zaman ıstersın verırım kızım dedı kalkdı gttı. Suan sınır kupuyum kımın arabasının anahtarını kıme vermıor ben neyım esıme ne demelyım bu konuda hc fkrım yok bu kadın neden anahtarı vermedı??? Araba kullanmayıda blmıor kadın amaç nedır ?eşime ne demelıyım sinirden zor duruyorum suan arkadaslar bısey deyın. Esımde hıcbırsey demedı annesıne anahtarı ıstedıgımde gıcık oldum.

Arkadaşlar herkese iyi akşamlar.
Akşam eşim kv ben yemekten sonra muhabbet ederken evın anahtarı ile ilgili şaka yaptım anahtarı vermem işe gidemezsın diye. Kv tuttu dediki olsun yedeği var dedı. Anlayamadım neyın yedegı anne dedım. Arabanın anahtarının yedegı bende dedı. Ben evın anahtarından bahsettım dedım. Neyse sonrasında bes dakka sonra falan arabanın yedek anahtarını ıstedım lazım olur anne bana dıye. Bende esımın arabasını kullanıyorum cunkı. Vermek ıstemedı. Sonra tekrar gene ıstedım. Lazım oldugu zaman ıstersın verırım kızım dedı kalkdı gttı. Suan sınır kupuyum kımın arabasının anahtarını kıme vermıor ben neyım esıme ne demelyım bu konuda hc fkrım yok bu kadın neden anahtarı vermedı??? Araba kullanmayıda blmıor kadın amaç nedır ?eşime ne demelıyım sinirden zor duruyorum suan arkadaslar bısey deyın. Esımde hıcbırsey demedı annesıne anahtarı ıstedıgımde gıcık oldum.

bence evin yedek anahtarı var, kıvırdı, arabanın anahtarı yok ki versin:KK53::KK53:

E niye istiyorsunuz ki?
Bir durum olduğunda acil durumlarda anahtarın olması iyi olur.
Kadın asla vermem dememiş ki lazım olduğunda veririm demiş.
Araba sizin üstünüze mi? Alımında katkınız var mı? Yoksa size "peki" demek düşer.

Bizim araba anahtarının da ev anahtarının da yedeği kayınbabalardadır. Herhangi bir şey olduğunda isteyip sonra geri veriyorum.

Eğer KV ile aranız iyiyse sinirlenmeyin bence. Çok takılıyorsanız aradan bir süre geçsin, anahtarı bulamadık diyip istersiniz.

Benim de onlarında Ev anahtarları bulunur acil durumlar için inanılmaz can kurtaran. Tabi sizin haberiniz olmadan onlarda olmadı hoş değil ev anahtarcından bahsediyorım :KK69:

araba yeni mi yeniyse vardır da, kv napacak arabanın anahtarının yedeğini, konuşmanın gidişatına göre evin yedeği var, gıcıklığına tüm anahtarları değiştir

Bizim ilk araba 97 liydi biz aldığımızda 15 yaşındaydı yedeğiyle aldık :))

Konu sahibi ;

Eşin işe giderken araba kullanıyorsa kv arabayı kast etmiştir .

Evleriniz nasıl bu arada yanı binada mı ?

Arkadaşlar kafam karıştı şuan eşime brşey demelimiyim sizce bu konuda çokda annecıdır kendısı belirteyim. Çok sinir oldum.

Azcık kıskanclık var gıbı gıbı kadın resmen esırgemıs, her ıhtımale karsı evın anahtarını degıstır bence

Bencede evin anahtari o sonradan araba deyince donduremedi araba anahtariysa bile inat edip vermemesi sacma onun arabasi degil ki neticede ne alaka vermemesi

Bende öyle düşünüyorum sanki ben oğlunun karısı değilimde dışardan biriymişim gibi vermek ıstemedı cok zoruma gitti aramızda ıyı neden boyle yapdı anlayamadım

Back
X