kv nin bitmek bilmeyen merakı

greengirll

yok başlık falan
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2012
9.068
9.560
398
Kızlar yaşananları biliyor çoğunuz, eşimi uyarmıştım ev içi yaşadıklarımızı ailene anlatma diye, eşim o zamandan beri bir şey aktarmıyor ailesine. Kv bu sefer bizden haber almak için yengemi kullanmış meğerse...Yengemi çok severim, zor dönemimde dertleşebildiğim bana yardımcı olan tek insandı. Ama meğersem benimle de kv ile de konuşup aktarım yapıyormuş, kv insanları kullanmak istediğinde çok iyi davranır, çok iyi niyetli görünür, yengemi de kandırmış. Bunu yeni öğrendim ve şok oldum. Yengem geçen gün nasılsın canım eşinle aran nasıl diye sorunca çok iyiyiz deyip kapattım. Şimdi de halamla yakınlaşmaya çalışıyormuş kv ama o kurnaz, benden laf alamaz diyor.

Salaklığıma yanıyorum, ve bu kadının da illa her özelimi bilmek istemesine, özel hayata saygısızlığına...

Artık annem bile olsa kimseye özelimi anlatmayacağım...

Evliliğinizle ilgili kimseyle birşey paylasmayin zaten, hele ki akraba :KK12:

Acı şekilde öğrendim bunu maalesef...Normalde ailemle bile paylaşmam...Kv herkese yaydığı için herkes duydu, yengem yardımcı olmaya çalıştı vs derken meğersem aramızda aracılık yapıyormuş...
Kayınvalide de enteresan en olacakmış eşinizle aranızda olanları öğrenince, duymayı umuyor acaba

Kayınvalide de enteresan en olacakmış eşinizle aranızda olanları öğrenince, duymayı umuyor acaba

Yani bu kadar merak, bu kadar herşeyin içinde olmasını yönetme arzusuna dayandırıyordum ama hiç de iyi niyetli olduğunu düşünmüyorum.

Bir insan niye herşeyi bilmek ve kendine göre yönetmek ister sizce? Her hareketim onun istediği gibi olsun istiyor, sanki ben onunla evlendim.

Kızlar yaşananları biliyor çoğunuz, eşimi uyarmıştım ev içi yaşadıklarımızı ailene anlatma diye, eşim o zamandan beri bir şey aktarmıyor ailesine. Kv bu sefer bizden haber almak için yengemi kullanmış meğerse...Yengemi çok severim, zor dönemimde dertleşebildiğim bana yardımcı olan tek insandı. Ama meğersem benimle de kv ile de konuşup aktarım yapıyormuş, kv insanları kullanmak istediğinde çok iyi davranır, çok iyi niyetli görünür, yengemi de kandırmış. Bunu yeni öğrendim ve şok oldum. Yengem geçen gün nasılsın canım eşinle aran nasıl diye sorunca çok iyiyiz deyip kapattım. Şimdi de halamla yakınlaşmaya çalışıyormuş kv ama o kurnaz, benden laf alamaz diyor.

Salaklığıma yanıyorum, ve bu kadının da illa her özelimi bilmek istemesine, özel hayata saygısızlığına...

Artık annem bile olsa kimseye özelimi anlatmayacağım...

Ben kimseye anlatmıyorum dolayısıyla istese de öğrenemiyor,yenge hala vs çok gereksiz,hatalı buldum sizi.

E yani bir zahmet.
Özel özeldir.

Özel diye bir kavramı yok kv nin. Kızına da böyle. Her hareketini bilecek , akıl verecek, onun istediği gibi davranılacak. Herkesin hayatını o kontrol edecek, kararlarını o yönetecek. İstediği bu ve bunun için elinden gelen her şeyi yapıyor.

Ben kimseye anlatmıyorum dolayısıyla istese de öğrenemiyor,yenge hala vs çok gereksiz,hatalı buldum sizi.

Maalesef ilk anlatan eşim ve kv...Ben anneme bile anlatmamıştım, onlardan duydular şok geçirdi bizimkiler.

Eşimle konuştum, kavgalar edildi, asla anlatmayacaksın dedim, uzun süre şüphe duydum, eşim yeminler etti anlatmıyorum diye. Annesiyle de konuştu, kimseye özelimizi anlatmayacaksın diye ama kadın vazgeçmiyor. Şimdi halamla yakınlaşma derdinde, halamı da uyardım şimdi.

Biraz zor ama kimseye anlatmamak lazım yaşanan şeyleri . Gerçek hayatı bırak bdv de bile eşinle yaşadığın birşeyi anlatınca daha sonra insanlar bunu karşına getirip sen unuttuğun halde hatırlatıp seni eleştirebiliyor . Ben yaşanan birşeyi kimse ile paylaşmıyorum çok zor oluyor ama mecbur

Ailede olan ailede kalmalı. Zaten ailenize hiç anlatmayın. Siz affedersiniz ama onlar unutmaz.

Boşanma raddesine gelmedikçe aileme ya da başkalarına bir şey anlatmam sanırım. Hoşlanmıyorum.

Ailede olan ailede kalmalı. Zaten ailenize hiç anlatmayın. Siz affedersiniz ama onlar unutmaz.

Boşanma raddesine gelmedikçe aileme ya da başkalarına bir şey anlatmam sanırım. Hoşlanmıyorum.

Aynen öyle...

Az önce daha da sinirlendim zira tam tahmin ettiğim gibi, halamla konuşuyormuş kv.

Benim attığım kandil mesajına bile cevap vermeyen kadın; halamın attığı mesajlara saniyesinde cevap veriyormuş. Ağız arama peşinde. Bu kadın hiç vazgeçmeyecek...

Yani bu kadar merak, bu kadar herşeyin içinde olmasını yönetme arzusuna dayandırıyordum ama hiç de iyi niyetli olduğunu düşünmüyorum.

Bir insan niye herşeyi bilmek ve kendine göre yönetmek ister sizce? Her hareketim onun istediği gibi olsun istiyor, sanki ben onunla evlendim.
“Fazla merak kediyi öldürür” diye sık sık konuşun yanında :D :D

“Fazla merak kediyi öldürür” diye sık sık konuşun yanında :KK70: :KK70:

Görüşmüyoruz ki:)

Yalnız düşündüm de halama saracak kadar aciz şu an zira kimse onunla konuşmuyor belli ki...Hala halamdan iki kelime koparır oğluma yetiştirir de arayı bozarım planları yapıyor. Yazık....

Görüşmüyoruz ki:)

Yalnız düşündüm de halama saracak kadar aciz şu an zira kimse onunla konuşmuyor belli ki...Hala halamdan iki kelime koparır oğluma yetiştirir de arayı bozarım planları yapıyor. Yazık....
En nefret ettiğim insan tipi meraklı insanlardır çok itici oluyorlar, bu yüzden herkes geri çekmiş kendini anlaşılan.

Back
X