Kv oğlumun herşeyini kendisi yapmak istiyor.

Mystickkk

Üye
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2013
36
0
16
İstanbul
Merhabalar,gün gecmiyor ki sorunsuz bir günüm daha gecsin. Esimi doldurup üstüme salmasi, bana laf sokkmasi,büyü yapmasi,benimle rekabet halinde olmasi yetmedi simdide cocugumla uğrasiyor. Son yaptigi olaylardan sonra kendisine zerre güvenim ve sevgim kalmadigi halde bu kadinla beraber yasamaya 5 dk bile tahammülüm kalmadi artik. Pazar günü oğlumun doğum günü. Kafasina göre menü hazirliyor,davetli cagiriyor,oglumun pastasini bile o secmek istiyor. Ne yapsamda uzak dursa bu konulardan oglumun dogum gününü diledigim gibi kutlasammm..

birşey yapmana gerek yok..bak ne diyorsun; OĞLUM..

yani o senin çocuğun k.validenin değil..anne ben herşeyi düşündüm,ayarladım sen kendini yorma dersin olur biter..

Eger iyilikten, güler yüzlükten, sicak davranmaktan, mesafeli davranmaktan vs hicbirinden anlamiyorsa, herseyi denediysen ama bir türlü yakani birakmiyorsa, ozaman bir kere sakayla karisikda olsa iyi bir tersliyeceksin, haddini bildireceksin, sana küsmesini/darilmasini sagliyacaksin ancak öyle olur...sonra aman ona bulasilmaz, deli o der uzak durur belki...

Sanırım beraber yaşıyorsunuz.
Sınırları belirleyin diyecem ama karşındakinin anlaması lazım bunu.
Bazen ne diyeceğimi bilemiyorum Allah yardımcınız olsun arkadaşım.
Ama o ne yaparsa yapsın o sizin çocuğunuz herşey değişse bu gerçek değişmez.

bu tarz şeylerde daha o hiç düşünmeden hazırlıklara başla. menüyü hazırla erken hazırlanacakları hzrla filan git pastayı seç pastaneden gün al deki şu gn alacağım o güne hazırlayın filan. davetlileri ki yakın çevrendir çok önceden haberdar et onun kafasında ampul yandığında bn herşeyi hallettim gerek yok de.

Evett herseyi denedim insanliktan güleryzden anlamyr. Seytan ya bildiginiz seytan. Zaten seytan olmasa büyüyle muskayla isi olmaz.. Tersliyorum bazen burama geliyor ondanda anlamiyor. Yüz yüz degil ki... Baen esime sylyrum o tersliyor hala ayni müdahaleci kadin. Insan biraz geride duru. Allah nasip ederse 2 aya kendi evime geciyorum. Allahh kurtarsa artik beni bunun elindeenn. Evet benim oglum benim canim ama o öyle demiyor. Benim oglum deyip ayri tutamazsin diyor. Aslinda onun gbi insnlara sylenecek cok söz vardaa.. Allaha havale ediyorum onu.

evet arkadasim dedigin gibi yapacagim. En iyisi ben yarin markete cikip pasta sipariside verip alacaklarimi alayim. Pastayida seceyim. Yarin gnderin diyeyim. Belki morali bozulur falanda daha karismaz.

açıkça sölee başka turlu imayla falan anlamıyor bu türler bırak kırılırsa kırılsın kendı kırılıklarını düşün sınırını bılsın

Malesef canim, anlamiyor hicbiseyden. Nasil anlatilir böyle bi insan bilemiyorum ki... Yüz denen bisey yok. Asagilasanda küfürde etsen yine herseyn icinde.

Malesef canim, anlamiyor hicbiseyden. Nasil anlatilir böyle bi insan bilemiyorum ki... Yüz denen bisey yok. Asagilasanda küfürde etsen yine herseyn icinde.

tahmın edebiliyorum kendı başımdada var çünkü 8 yıl bekledığım oğluma puset bıle aldırmadı görümcemın eskisini getirdi düşün artık ama artık karışttırmıyorum oğluma hiç bakmadı bakmak zorundada değilk tabıkı ama mısafır geldiğinde oğluma surekli o bakıyormuş gıbı surekli kucağına çekiyor oğlumda ona alışık olmadığuından ağlıyor allahtan durmuyor onda

Amana Allahhiiiimm bu kadar olur yaaa. Benimde ilk bebegim heves ettigim hircbirseyi yasatmadi bana saolsun. Oglumun hicbiseyini ben alamadim. Isten geliste kafasina göre aldida aldi.. Diyorsunn ya acikca söyle onu o kadar akrabasinin icinde bozdum sayende heves ettigim hicbiseyi yapamadim dedim ama sen hamileydin diyor banaa yatalak degildim hamileydim dedim. Halada ogluma benim alacagm bseyi duysun gider önde alir nedir bu yarisi hala anlayabilmis degilim. Bende evime esya alirken hicbiseye onu karistrmadim. Ben hicbiseyden hevesimi alamaddiimm ama dedii. Catlasiiinn.. Hihahahahahoii

doğum günü ne zaman?

yarın git gönlünden geçen pastayı sipariş ver..sonra neler hazırlayacağını düşün ve karar ver.

bazen alttan almak işe yaramayabilir..eğer k.valideyse çocuğun annesi gibi davranmayacak.herkes yerini bilse güzel olur.

aynı ablamın durumu işte seninki de... ablam da çok saf birisi.. oyüzden kayınvalideye bişey diyemiyor..herşeye karışıyor kadın... şimdi ablamın çocuğunu o büyütüyor nerdeyse... ablam bişey diyemediği için kafasına iyice şişti kadın...böyle türler hiç utanıp sakılmazlar... o yüzden sen baştan koy sınırını fırsatı ona verip evine oğluna...hatta evinin işlerine bile karışmasına izin verme ... ablam yapamıyor.. sen yap canım ...evini kurtar yabancı bi elin altından.... doğum gününü de kendin yap pastayı da davetlileri de kendin ayarla... boşver kırılır mı kırılmaz mı diye... ne yapalım o da akıllı olsun.. :) şimdi sen neyaparsan yap bence haketmiş yani...

oğlumun doğum günü pastasını ben seçicem diyemiyomusunuz yaa şunları şunları yapıp bunları çağırıcam bitti

Ben saygisizlik yapmak istemiyorum. Esimle zaten yeni düzeliyoruz gecen yazmistim. Huzursuzluk cikarsm olacak huzurumda kacack. Söylyrm ama ynede pastanelerdn fiyat aliyo öylesne yzsz.

Ben saygisizlik yapmak istemiyorum. Esimle zaten yeni düzeliyoruz gecen yazmistim. Huzursuzluk cikarsm olacak huzurumda kacack. Söylyrm ama ynede pastanelerdn fiyat aliyo öylesne yzsz.

bunda nevarki belki size yardımcı olmak için fiyat falan alıyordur ,ben sizin yerinizde olsam anne gel pastayı beraber beğenelim derdim ,pastayıalamaya beraber giderdim kadın heves ediyo belliki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…