Merhabalar,gün gecmiyor ki sorunsuz bir günüm daha gecsin. Esimi doldurup üstüme salmasi, bana laf sokkmasi,büyü yapmasi,benimle rekabet halinde olmasi yetmedi simdide cocugumla uğrasiyor. Son yaptigi olaylardan sonra kendisine zerre güvenim ve sevgim kalmadigi halde bu kadinla beraber yasamaya 5 dk bile tahammülüm kalmadi artik. Pazar günü oğlumun doğum günü. Kafasina göre menü hazirliyor,davetli cagiriyor,oglumun pastasini bile o secmek istiyor. Ne yapsamda uzak dursa bu konulardan oglumun dogum gününü diledigim gibi kutlasammm..
bu tarz şeylerde daha o hiç düşünmeden hazırlıklara başla. menüyü hazırla erken hazırlanacakları hzrla filan git pastayı seç pastaneden gün al deki şu gn alacağım o güne hazırlayın filan. davetlileri ki yakın çevrendir çok önceden haberdar et onun kafasında ampul yandığında bn herşeyi hallettim gerek yok de.
Malesef canim, anlamiyor hicbiseyden. Nasil anlatilir böyle bi insan bilemiyorum ki... Yüz denen bisey yok. Asagilasanda küfürde etsen yine herseyn icinde.
Ben saygisizlik yapmak istemiyorum. Esimle zaten yeni düzeliyoruz gecen yazmistim. Huzursuzluk cikarsm olacak huzurumda kacack. Söylyrm ama ynede pastanelerdn fiyat aliyo öylesne yzsz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?