Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
çıldırınca bana sarıyor gercekten.diğer gelini ile hiç görüşmüyolar.kim haklı kim haksız bilmiyorum ama artık kvnin bişey yaptıgını düşünmeye başladım.mesafe koydum kv ile arama yok onu da yapamıyor.ara ara yoklayıp duruyor.ailem işin içine dahil olmasa gercekten bunları yapmak istiyorum.anlasın kendisi bana ne yasatıyor.
Kadın size watsaptan 'görüşelim' yazınca niye bir şey yokmuş gibi cevap yazıyorsunuz?
Tabii ki sayıp dökmeyin, saygısızlık yapmanıza gerek de yok ama ben olsam kibarca kırgınlığımı dile getirirdim.
Üstelik engellenen ve kırılan sizseniz ve buna takılıyorsanız arayın kendiniz konuşun eşiniz niye dahil oluyor?
Hem kayınvaldenizle görüşmeyeceksiniz hem ailenize belli etmeyeceksiniz bu nasıl olacak?
önceki konularınızdan da hatırladığım kadarıyla siz eş ailesiyle olan diyaloğunuzu sağlıklı bir zemine oturtamamışsınız.
bencede ben kv nin sorunu oldugunu düşünmeye başladım.başta diger gelini neden böyle yapıyor hiç görüşmüyor diyordum ama oğlu da aynı şekilde annesiyle görüşmüyor.ne olmuş olabilir ki bu kadar ailesi ile görüşmeyi reddediyor.bu beni düşündürüyor.
Aileniz anlarsa anlasın, anlatmak zorunda değilsin zaten. Sorduklarında; "Biraz mesafeliyiz kendiliğinden öyle gelişti, herkesin işi gücü var zaten, ben böyle rahatım", deyip geç.
Aramasın sormasın kv, boşver. Demek ki gelmiyor içinden.
Eşinede bunun lafını sözünü sohbetini dahi yapma, o sormadıkça.
Aramazsa aramasın engellerse engellesin.
Ne diye dert ediyorsunuz?
Arasalar sürekli arıyor aramazsa neden aramadı.
Mesela benimki böyle olsa yatar kalkar dua ederdim.