KV size şunları dese ne yapardınız

Hayat ne garip

Nirvana
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2009
5.763
4.816
698
Mrb bayanlar burda bir sürü kv de derdi okudum.benimkide şöyle bişey size bunları dese kv niz siz ne yapardınız gorusurmuydunuz evine gidermiydiniz.
Bana bayramda onalra gittiğimizde normal bir günde hiç bir durum yokken, bebeğim var onun çamaşırlarini yıkadım asiyordum balkona geldi dediki SENDE NE KADAR ÇAMAŞIR YİKİYORSUN.SUYU OYUNCAK ETTİM BUDA PARAYLA DEDİ.
BASKA BİR GUNDE MUTFAKTA MİSAFİR GELDİ CEREZ HAZİLİYORUM TABAGA KOYACAGİM KUCUK KASELER YUKARDAYDİ ALİYİRDUM GİRDİ İCERİ O TABAKLARİ NİYE İNDİRİYORSUN TAAA ORDAN evi karıştırmaktan başka işin yok senin dedi.
Siz olsanız bu kadına ne dersiniz ne yaparsınız

Mrb bayanlar burda bir sürü kv de derdi okudum.benimkide şöyle bişey size bunları dese kv niz siz ne yapardınız gorusurmuydunuz evine gidermiydiniz.
Bana bayramda onalra gittiğimizde normal bir günde hiç bir durum yokken, bebeğim var onun çamaşırlarini yıkadım asiyordum balkona geldi dediki SENDE NE KADAR ÇAMAŞIR YİKİYORSUN.SUYU OYUNCAK ETTİM BUDA PARAYLA DEDİ.
BASKA BİR GUNDE MUTFAKTA MİSAFİR GELDİ CEREZ HAZİLİYORUM TABAGA KOYACAGİM KUCUK KASELER YUKARDAYDİ ALİYİRDUM GİRDİ İCERİ O TABAKLARİ NİYE İNDİRİYORSUN TAAA ORDAN evi karıştırmaktan başka işin yok senin dedi.
Siz olsanız bu kadına ne dersiniz ne yaparsınız
Neden çamaşırını yıkıyorsunuz ki? Evinizin işini bitirdiniz başkasının evine mi sıra geldi.
belli ki kadın eşyalarına dokunulmasından rahatsız oluyor
Bu lafları duyduktan sonra o eve gittiğimde yerimden kalkmam
Not: bebeğin çamaşırlarıymış. Bi zahmet kendi çamaşırlarınızı evinizde yıkayın

Son düzenleme:
Bisey demem umursamam ya da eşime soylerim. Çok sık goruyorsaniz azaltin sadece. Normalde kendini savunamayan, konuşamayan aciz biri değilim disarda ama kaynanamla bu tarz konularda muhattap olmayi biraktim rahat ettim. Her halti eşime yetiştirdigim için kaynanamda gicik gicik konuşmayi kesmişti.

Neden çamaşırını yıkıyorsunuz ki? Evinizin işini bitirdiniz başkasının evine mi sıra geldi.
Bebeğim var diyo onun diyo çamaşırlarını yıkıyom diyo 🤣

Kendi bebeğinin camasirlarini yıkamis sanirim

Bence en iyisi cevap vermemek duymamak. Yukarıda vir arkadasin dediği gibi çook iyi mağduru oynuyorlar masallahları var biri bin ediyolar. Boşver tamam de geç.

Bebeğim olduğu için onun çamaşırlarini yıkıyorum .kv deminkini değil

Biraz cool ol derdim.
O kadın öyle gelmiş öyle gider, mesafe bu durumlarda en iyi seçenek.

Bebeğim olduğu için onun çamaşırlarini yıkıyorum .kv deminkini değil
O zaman gidin evinizde yıkayın. Kadının evinde neden yıkıyorsunuz. Yedek kıyafeti fazla alın yıkamayın daha.
belli ki kadın sizden rahatsız oluyor

Bayramda gittik geçen sene oldu bu olay bayram için gittik arefe günü bunu dedi beynine kan sıçradı.
Sokağa çıkma yasağı vardı Allah'ım catliyorum çıksak evimize gitsek diye şehir dusindatiz gitmeye kalksak yolda bizi cevirecekler sinirim den catliyorum.nasil zoruma gitti çünkü bayanlar hep aynısını yapr en önemli günde beni yılan gibi sokar lafıyla uyma dedim kendi kendime ama catliyirum ağlıyorum.
Sabah kalktık eşime ben burda kalmak istemiyorum dedim bu kadına herşey batıyor.biz buraya niye geldik keşke evimizde kalsaydım dedim.
Biz tartışırken diğer odada kaynım bu sesleri duydu ne oluyor dedi kv kaynım birlikte yaşıyor.
Annene yikadivim çamaşır bile battı dedim.
Bana bunalri dedi dedim.
Ne olucak doğru söylüyor demesinmi.
Siz nasıl insanlarımız dedim kırk yabanciya bile evine gelene bu denmez.
Ruh sağlığı bozuk annenizi tedavi ettirin dedim.bagirdik çağırdık eşimde toplanın gidiyoruz dedi.bayram düşünün ilk günü herkez evde sokağa çıkma yasağı var ve yola cikicaz arabaya herşeyi attık hava buz bebek var diğer çocuğum var.ceza yiyeceğiz para cezası bayram rezil oldu.hala konuşmuyoruz kv demle kusum

Back
X