Kizlar gecen günlerde yazmistim buraya hatirlarsaniz kv annemler burdayken hc gelmedi aramadi dye hatirlayanlar vardir kv ile esim gorustu bende gorustum hayrdr küs musun ne oluyo byle dye kadin beni sucladi bn ne aramisim sormusum (halbuki gelin oturlm dedm görüştüğümüzde) annemlerin gelecegi gun cok telasim vardi esimle market alisvrsne gdecktk yemek yapcktm snra annemleri almaya gdecktik o gun kv aradi beni bna gelecgni syledi bnde durumu anlattm ewde olrsam yne gelrsnz arayin beni dedm kapattik buna cok bozulmuş önüne koyacak 1 brdak cayinda mi yktu diyo bna bnde annen burdayken gelmedm oyzden cekindim diyo allahim cildiracm yaa dha once kac kere agirladim yaptm ettm bi onemi olmamis bi kere musait olmaynca byle oluyo.. Bende ne alakasi var gelmedgn yer mi herzman geleblrdn kapiyi acmayack deglm dedim ben miym buyuk siz misinz diyo susmuyo ki bnde sucunu bastrmaya calisma anne dedm ben haksizim siz haklisnz blmem ne bsyler dedi tabi bnde syledm dusuncemi sonra telefn kapandi aradm tekrar acmadilar ( gorumcem evdeydi o kpatti ve actrmadi kesin dha oncede istedkleri bsey olmaynca byle kpattrmsti) kafayi yycem kizlar yaa on kere yaparsn bi kere yapmzsn kotu olrm bi de bni suçlar gbi konustu bundan snrasi icin ne yapacgmi nasil davranacagmi bilmyrm