kv smdi de beni sucladi

Kizlar gecen günlerde yazmistim buraya hatirlarsaniz kv annemler burdayken hc gelmedi aramadi dye hatirlayanlar vardir kv ile esim gorustu bende gorustum hayrdr küs musun ne oluyo byle dye kadin beni sucladi bn ne aramisim sormusum (halbuki gelin oturlm dedm görüştüğümüzde) annemlerin gelecegi gun cok telasim vardi esimle market alisvrsne gdecktk yemek yapcktm snra annemleri almaya gdecktik o gun kv aradi beni bna gelecgni syledi bnde durumu anlattm ewde olrsam yne gelrsnz arayin beni dedm kapattik buna cok bozulmuş önüne koyacak 1 brdak cayinda mi yktu diyo bna bnde annen burdayken gelmedm oyzden cekindim diyo allahim cildiracm yaa dha once kac kere agirladim yaptm ettm bi onemi olmamis bi kere musait olmaynca byle oluyo.. Bende ne alakasi var gelmedgn yer mi herzman geleblrdn kapiyi acmayack deglm dedim ben miym buyuk siz misinz diyo susmuyo ki bnde sucunu bastrmaya calisma anne dedm ben haksizim siz haklisnz blmem ne bsyler dedi tabi bnde syledm dusuncemi sonra telefn kapandi aradm tekrar acmadilar ( gorumcem evdeydi o kpatti ve actrmadi kesin dha oncede istedkleri bsey olmaynca byle kpattrmsti) kafayi yycem kizlar yaa on kere yaparsn bi kere yapmzsn kotu olrm bi de bni suçlar gbi konustu bundan snrasi icin ne yapacgmi nasil davranacagmi bilmyrm :KK43:
Bunamı üzülüyorsun tın bile etme aramada kafan rahat olur onlar sana değer verse annenler geldiğinde bir ararlardııı

Bencede hic ustune dusme canim kendi ayibini kapatmaya calisiyor uste cikiyor sende onlar sana nasilsa onlara oyle ol bosversene esin olsa senin ailen ayni seyi yapsa kiyamet kopar esinede anlatirsin durumu ben gelinleriyim yine alattan aldim aradim acmadilar diye soylersin cocuk degilim sonucta ayip degilmi diye soyle

Aman bırak ne halleri varsa görsünler ister gelsin ister gelmesin hemen her lafa böyle alınıyorsa bi defa yapmsyınca kötü oluyorsa gelmesin zaten
Yaptığın da da kıymet bilen de yokmuş zaten

Size soracak degilim saygiyi saygidan bahsedp sert uslp kullanan sizsnz nyse sizinle hic atisip vakit harcayamam yaklasim tarzinzda sorun var anlasilan iyi geceler.

Birincisi sert uslup kullanmadim siz oyle okumussunuz benim degil sizin yaklasim tarzinizda sorun var ve evet aynen uzatmayalim
Konunuza gelince
Su yazim dili ve usluptan tavirdan sonra size bulasmak istemedikleri icin telefonu kapatmislar muhtemelen annemler burdayken nasil gelmezsiniz diye olayi uzattiginiz icin(cunku buradaki gereksiz cikisiniz mune un uyarisini kendinize gayet guzel cekisinizle oldukca akilli hakkini koruyan biri oldugunuz belli)
Muhtemelen olaylari kendi lehinize cevirebiyorsunuz kv nizin sabrinin tik dedigi noktaya kadar devam eder bir yerde patlar huzur falan kalmaz kocanizlada kotu olursunuz
Muhtemelen size gerek kalmadan onlar soguk donuk ve mesafeli olacaklar

Yapacağın tek şey mesafeli kalmak o kadar.
Kayınvaliden belli ki pohpohlanmak istiyor.
ne gerek var böyle şeylere...

Eğer aranız kötü değilse , size zulmü olmamışsa , yaptığınız açıklama yerine , " aşk olsun anne , her zaman memnuniyet duyarım seni agirlamakla , telasima denk geldi , yanlış anlamışsın " diyip kapatabilirdiniz konuyu.

Eğer tam tersiyse aranız, " yanlış anlamışsın " deyip kısa kesmelisiniz.

Açıklama yapmak , her zaman insanı bir sıfır geriden başlatıyor. Geçiştirmek en iyisi.

Yine söylüyorum , aranız iyiyse , yazın ilk paragraftaki cümleyi mesaj olarak, kahveye davet edin.
Aranız ne kadar bozulmazsa o kadar iyi olur huzurunuz :)

Tabi ki mesafeyi korumak lazım . Ağırlığı olmalı insanın.

Birincisi sert uslup kullanmadim siz oyle okumussunuz benim degil sizin yaklasim tarzinizda sorun var ve evet aynen uzatmayalim
Konunuza gelince
Su yazim dili ve usluptan tavirdan sonra size bulasmak istemedikleri icin telefonu kapatmislar muhtemelen annemler burdayken nasil gelmezsiniz diye olayi uzattiginiz icin(cunku buradaki gereksiz cikisiniz mune un uyarisini kendinize gayet guzel cekisinizle oldukca akilli hakkini koruyan biri oldugunuz belli)
Muhtemelen olaylari kendi lehinize cevirebiyorsunuz kv nizin sabrinin tik dedigi noktaya kadar devam eder bir yerde patlar huzur falan kalmaz kocanizlada kotu olursunuz
Hahaaa gülüyümde bosa gitmesin yaa :) siz benim olayima yorum yapacak hakka sahip degilsiniz artik baska arkadaslar gayet guzel konusabiliyor siz baska seylere takip konusnak icin konusuyorsunuz olayin icini bilmeden dilinizi kocama kadar uzatmayin haddinizi bilin mune nin uyarisina verdgm tepkiyle size verdgm tepki arasindaki farka bakin bi de cumlenize nyse uzatmaya gerek yok dha fazla cirkinlesme olmasin ben sizin uslubunuza yönelik konusurken siz benm sorunumla alakali kocama kadar gittiniz kendinize gelin

Eğer aranız kötü değilse , size zulmü olmamışsa , yaptığınız açıklama yerine , " aşk olsun anne , her zaman memnuniyet duyarım seni agirlamakla , telasima denk geldi , yanlış anlamışsın " diyip kapatabilirdiniz konuyu.

Eğer tam tersiyse aranız, " yanlış anlamışsın " deyip kısa kesmelisiniz.

Açıklama yapmak , her zaman insanı bir sıfır geriden başlatıyor. Geçiştirmek en iyisi.

Yine söylüyorum , aranız iyiyse , yazın ilk paragraftaki cümleyi mesaj olarak, kahveye davet edin.
Aranız ne kadar bozulmazsa o kadar iyi olur huzurunuz :)

Tabi ki mesafeyi korumak lazım . Ağırlığı olmalı insanın.
Yorumun icn tesekkurler canim durum tersi ama :) mesafeli olmak en iyisi

Bencede hic ustune dusme canim kendi ayibini kapatmaya calisiyor uste cikiyor sende onlar sana nasilsa onlara oyle ol bosversene esin olsa senin ailen ayni seyi yapsa kiyamet kopar esinede anlatirsin durumu ben gelinleriyim yine alattan aldim aradim acmadilar diye soylersin cocuk degilim sonucta ayip degilmi diye soyle
Esim durumun farknda canm cok sukur ailesinin nasil oldgnuda biliyor bnm gonlum rahat kiymet bilinmiyorsa fedakarlk etmem nu kdar basit kendileri bilirler

Konunuza gelince
Ozge hanim bu olayi daha fazla buyutmenin anlami yok yaklasim tarziniz cok ileri gitti farkindaysaniz yazim diliyle insanin karakterini olcemezsiniz oyle yazilmistir o kadar siz durumu bna hakaret eder duruma getirdiniz bulasilmamasi gerektgi kocanla kotu olursun akilli biri degilsn tarznda bi uslup hic hoş olmamis duruma yorum yapip msj dilinide yumusak bi sekilde uyarabilirdnz ben anlayissiz biri deglm yaklasim tarziniz beni sinirlendrdi baska bsey degil daha dikkatli olursaniz iyi olur hakaret boyutuna cirkinlesmeye kadar gitmesin bu konu biz bayanlara hic yakismiyor hrkes haddini bilmeli bence daha fazla uzatmayalm

Hahaaa gülüyümde bosa gitmesin yaa :) siz benim olayima yorum yapacak hakka sahip degilsiniz artik baska arkadaslar gayet guzel konusabiliyor siz baska seylere takip konusnak icin konusuyorsunuz olayin icini bilmeden dilinizi kocama kadar uzatmayin haddinizi bilin mune nin uyarisina verdgm tepkiyle size verdgm tepki arasindaki farka bakin bi de cumlenize nyse uzatmaya gerek yok dha fazla cirkinlesme olmasin ben sizin uslubunuza yönelik konusurken siz benm sorunumla alakali kocama kadar gittiniz kendinize gelin

Ozge hanim bu olayi daha fazla buyutmenin anlami yok yaklasim tarziniz cok ileri gitti farkindaysaniz yazim diliyle insanin karakterini olcemezsiniz oyle yazilmistir o kadar siz durumu bna hakaret eder duruma getirdiniz bulasilmamasi gerektgi kocanla kotu olursun akilli biri degilsn tarznda bi uslup hic hoş olmamis duruma yorum yapip msj dilinide yumusak bi sekilde uyarabilirdnz ben anlayissiz biri deglm yaklasim tarziniz beni sinirlendrdi baska bsey degil daha dikkatli olursaniz iyi olur hakaret boyutuna cirkinlesmeye kadar gitmesin bu konu biz bayanlara hic yakismiyor hrkes haddini bilmeli bence daha fazla uzatmayalm

Cok haklisiniz hiiiiccc uzatmaya gerek yok
Ancak kocanizla araniz bozulur kocaniza dil uzatmak degildir

Esim durumun farkinda cok sukur benm yanimda cnku dvranislarin normal olmadgni bencilce oldgunu biliyor dha once bi kac bsey daha yasadim

O zaman cok ta önemseyip egolarını şişirmeyin.. Üzerine gidip durmayın..

Back
X