KV Teşhisi Koydu

Karmasiktt

Üye
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2018
156
215
18
Trajikomik bir olay oldu bugün. Esim grip birkac gündür Kayinvalide çok düşünür ya oğlunu maksat ilgileniyor gorunsun. Normalde oğlunu arar, beni işi düşerse arar. Akşam aramis duymadim. Oglu ile konustu. Sabah özellikle yine beni aradi. Meger bana sitem etmekmis amaci. Nasıl dedi Daha iyi dedim. Çok ince giyiniyor ondan hasta bana geldiginde baktim pantolonunun altında da bir şey yoktu daha kalın giydirsene onu demez mi!!!! 35 yaşındaki adami ben mi giydiricem ya da ne giymesi gerektigini ben mi ogreticem dedim. Hastalanmasindan beni sorumlu tutmasına mi güleyim pantolonunun altında iclik olup olmadığını kontrol etmesine mi bilemedim. Sağlığını öğrenmek isterseniz kendisini arayın daha iyi bilgi verir size birinci ağızdan dedim kapattım. Resmen bakamadigimi ve benim yüzümden hasta olduğunu ima etti ya saka mi bu :D

Anne içlik alıp verseydin niye beni aradın ki, annesi sensin sonuçta deseydin keşke.
Nasıl mantığı varsa el bebek gül bebek koca büyüteceğinizi mi zannediyolar acaba?

Kaç yasına gelmiş adama eşlik değil annelik yapmanı mı istiyormuş? Te allahım :skandal:

bu modelin abartmis hali bende de var.sirf ben iyi anneyim demek icin sacma sapan seylere takiliyor.bu haftasonu gittik kv basladi aglamaya neymis oglu cok zayiflamis eskiden boyle degilmis.kimi kandiriyorsa sanki cok umrunda sirf goz boyamak icin yapiyor biz gitmezsek asla gelmez ama her gordugunde de kimse benim kadar sevemez diyor

Bunu her kayinvalide yapiyor. Ben boyle durumlarda birkac kez 'ben onun dadisi degilim' ya da "annesi degilim" dedim sustu

O değilde annesi nerdem biliyor ya içlik giyip giymediğini . Çok ilginç geldi bana

. Kayınvalideler böyle istediği için mi kocalar da o doğrultuda talepkar oluyor acaba
Muhtemelen, ama şu da var biraz belli etmek gerekiyor hem kvye hem de gerekirse eşe 'ben senin annen değilim' algısı oluşturmak gerek diye dusunuyorum en baştan. Hatta bence en baştan her uymayan konuda kendimizi belli edersek çok daha iyi olur. Çünkü farkettiyseniz açılan konuların %50 kv sorunu :KK43:

Back
X