Bebek Beslenmesi Kv ve Bebeğimin beslenmesi

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Demetrios

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2016
1.066
1.245
53
39
arkadaşlar 16 aylık bir kızım var yaşıtlarına göre biraz minyon. Ama Ben ve babası da minyonuz. Çok Seçicidir iştahı da Bi gün iyi Bi gün kötü.ama yemeyi tercih ettiği şeylerden memnunum et tavuk yumurta zeytin domates makarna pilav yoğurt tüm meyveler. Arada tatlı muhallebi de yaparım çikolatalı. Muhallebiden şüpheliyim ama diğer hepsi faydalı besinler.
Kv kızım daha bir yaşını doldurmamışken komşunun çocuğunun kızımla yaşıt olduğunu ve yürüdüğünü söylerdi yürüteç diyetutturdu almadım yürümek için geç kalmadığını söyledim hep. 14 aylıkken yürüdü şimdi de bir sıkıntısı yok
Bugünlerde de yeni bir çocuğu anlatıp duruyor kızımla yaşıtmış şöyle tombul böyle iştahlı anlatıp duruyor neymiş koca bir kase açık çay peynir ve ekmeği karıştırmışlar da hepsini bitirmiş. Demir takviyesi alan kızıma çay vermek için can atıyor anlatamıyorum vereceği zararı.kızım her şeyi ayrı ayrı yiyor ve faydalı şeyler yiyor sağlığı da maşallah iyi. Haftada üç gün okuldayım o ve görümcelerim bakıyor yemek seçtiği için o gün yaptıkları şeylerden yediremiyorlar dayıyorlar yoğurt ekmeği. İkikase yoğurt yedi diyorlar marifet gibi.sonra da kahretmek ister gibi elalemin çocuklarını anlatıyor. Tabiki üzülmüyorum ama kafaya takmışım işte.
Ayrıca kendi çocuklarını üç yaşına kadar emziren kv sütten kesmem konusunda pek Bi ısrarcı. İştahı açılırmış. Kesmeyeceğim daha vakti var dedim.
Yorumlarınıza ihtiyacım var gerçekten.kızım her öğün farklı yemek İsteyen dolaşarak eliyle avucuyla yiyen bir kız, o kadar emek veriyorum ki. Kv nin konuşmaları haksızlık değil mi bu durumda.
Eşime anlatınca diyor ki boşver üç gün gün boyu onlarda. iyi yedirsinler o Zaman niye yediremiyorlar.
Daha çok şey var da anlatacak,kafamaözellikle kızımla ilgili şeyler mıh gibi takılıyor.
Dağınık yazdım biliyorum, kafam dağınık. Yorumlarınızı bekliyorum

Çocuk senin kararda senin konuşanları n ağızlarının payını ver gerekirse 16 aylık çocuk karışık kahvaltı mı yermiş
Her çocuk farklı değil mi sonuçta hem annesütü de alıyormuş bu kadar kafana takma bence yalnız oldugunda sen farklı şeyler yedirmeye çalış yavaş yavaş alıştır

Back
X