Kv ve ben delirmece akil verin ????

Benim annemi ariyor musun ki dedim daha once . Cok tartistitk bu konuda inanin .. benim tavrim net oldugu icin kuduryorlar . Laf geciremediklerini dusunuyorlar . Hatta esim bir ara yartisirken bile , ben nasil erkeksem sana soz geciremiyorum her lafa cevap veriyorsun ne bicim erkegim ben esvin erkegi benim sanki sensin gibi davranma falan filanlar eşimde.... böyle dolduruşa geliyor eşim işte . Ben bilsem böyle olacağını evlenirmiydim böyle bir adamla ... Birde eşim kıyas taparak ,benim ailemden vuruyor , senin ailenin başına da gelir götürürüm tarzında laflar

Esin o cahil fikirlerde olmasaydi, doldurusada gelmezdi. Annesi bisey demeseydi, cokmu modern olacaktida? Ne demek "ben erkegim, sözümü dinleyeceksin?" Kendini kandirma, bu annesinin degil, kendi fikri.

Son cümleni anlamadim. Seni ailene götürmeyimi tehdit ediyor? Sen bir nesne degilsin. Bosanilcaksa, o sevdigi annesine gitsin. Sen niye evden cikacaksin?

Ve tartisma. Fikrini belirt ve konuyu kapat. Eger bu tarz durumlar devam ediyorsa, evet bosan. Insan sadece 1 tane hayati var. Ömür gecmez böyle tipler ile.

Esin o cahil fikirlerde olmasaydi, doldurusada gelmezdi. Annesi bisey demeseydi, cokmu modern olacaktida? Ne demek "ben erkegim, sözümü dinleyeceksin?" Kendini kandirma, bu annesinin degil, kendi fikri.

Son cümleni anlamadim. Seni ailene götürmeyimi tehdit ediyor? Sen bir nesne degilsin. Bosanilcaksa, o sevdigi annesine gitsin. Sen niye evden cikacaksin?

Ve tartisma. Fikrini belirt ve konuyu kapat. Eger bu tarz durumlar devam ediyorsa, evet bosan. Insan sadece 1 tane hayati var. Ömür gecmez böyle tipler ile.
Tehdit edemez o beni .sadece atıyor o laflarla . Zaten o kadar çok şey var ki boşanmaya sebep , .Eşim sıkıntılı zaten annesinin dolduruşuna gelir mi akıllı olsa. Ama ne yapayım şimdi bu sebepten boşanayım mi ???

Tehdit edemez o beni .sadece atıyor o laflarla . Zaten o kadar çok şey var ki boşanmaya sebep , .Eşim sıkıntılı zaten annesinin dolduruşuna gelir mi akıllı olsa. Ama ne yapayım şimdi bu sebepten boşanayım mi ???

Başka hangi sebeb var boşanmak için?

Benim nezdimde mutluluk kistasi var. Eğer herhangi bir nedenden dolayi evlilik sana mutluluk ve huzur getirmiyorsa, boşanmak haktir bence.

Başka hangi sebeb var boşanmak için?

Benim nezdimde mutluluk kistasi var. Eğer herhangi bir nedenden dolayi evlilik sana mutluluk ve huzur getirmiyorsa, boşanmak haktir bence.
Ailesi ve onu dolduruşa getiren arkadaşları olmadığı sürece, pek boşanmak biraz ağır olmaz mi bilemedim . Karakteri de böyle gerçi eşimin

bir arkadaşımın eşi vardı böyle anne kuzusu dolduruşa gelen en son bir ev alma meselesinden dolayı yine oğlunu dolduyor ve oğul giidp arkadaşımı dövüyor balkondan atmaya çalışıyor, kız kafasını çarpıyor balkon demirlerine şuan annesinin evinde boşanma aşamasında umarım sonunuz böyle olmaz bir an önce hatasının farkına verir eşiniz.
Arkadaşınızın sağlığı iyi mi şimdi?

canim siddet yoksa bosanma zamanka bu durumu asabilirsin belki benm hem psikolojik siddet hemde fiili siddet vardi tekme tokat girmiyodu ama ole kollarimi morartiyodu sikmaktan sinirden gozu hic birsey gormuyodu malasef bosanmak cok zor canim allah kimseye yasatmasin

Ben 1,5 yıllık evliyim . Eşimle.aramiz pek de iyi değildi . Sürekli.tartışıyoruzve anlamıyor beni ve karısının farkında değil . Ailesi soz.konusu olursa . Onların ağzına bakar dolduruşuna gelir ve onların asıl yüzlerini göremez...sadece kendi cikarlarini dusunen ailesi var ..neyse geçenlerde kayinpeder vefat etti 15 gun once . Bir gelin olarak gereken neyse yaptım ki çok üzüldüm.. Ama onlar benim kadar üzülmedi ..herkes hayatına devam.etmeye başladı. Kaynana hala.daha eşimi arayıp, bana karşı dolduruyor . Yok aramadı yok sormadı diye ( ki daha evelsigun aradim laf sokmaya calisti kibarca onledim felan ben ) . Eşimde 2 güne bir arayiverannemi dedi bende daha dün konuştum dedim . Benim sorum şu; bu kadın acısıyla uğraşmayıp nedne oğlunu bana karşı dolduruyor , hala daha neden esimi bana karsi.kiskirtiyor? Hala.ne istiyor bendne , neden Art niyetli ve tecrubesi olanlar yardim etsin nolur Ne yapmalıyım ?????
Katmanın işi kaynatmak da ondan:)

Kocasına üzülmedi, yok gülüyodu falan demişsin de. Kadının kaç senelik kocası, evden bi nefes gitti, yalnız kaldı. Emin ol 1 senelik gelin olan senden daha çok üzülüyordur. Kocana da belki sitem ediyordur yalnız kaldım aramıyorsunuz diye.
Eşinin seni kötü bilmemesinin, aradaki dengeyi düzgün kurabilmesinin tek yolu var kv bakış açını değiştireceksin. Sen iyi niyetli ol yalnız kalmış bi kadını en azından alışana kadar ara yanında ol. O zaman kv sana karşı kötü niyetli bile olsa o da değişir sana karşı. Eşin de bilir senin iyi niyetini bi sorun olsa bile kimin arkasında duracağını bilir.

Suc kayinvalidenizde degil esinizde
Anasi kiskirtiyormus
Kiskirmasin pasazade

Yani bu sebeplere gore kabul mu edeyim durumu , hayatimi elimden mi alsinlar . O zaman ben ayrilayim esimden basbasa kalsinlar
Böyle bir sözlüm vardı. Ayrıldım, çok sevgili anasıyla başbaşa bıraktım. Size ayrılın gibi bir şey demiyorum yanlış anlaşılmasın. Ama uğraşması güç bir problem ve yıpratıcı. Ki eşiniz ve kv. bunu problem olarak görmüyor.

Güzel fikir veren arkadaşlar olmuş. Umarım sorun hallolur. Allah size kolaylık versin.

Nasıl davranayım ki eşime bilemedim? Daha önce yaptiklarini eşimin yüzüne soyl3dim söyle yaptı böyle yaptı diye , eşim hala onları savundu . Iyi davrandım yine yaranamadım. Ya babaları vefat etti ben onlardan çok üzüldüm com yıprandım ilgilendim ettim . Ama bak yine yaranamadım doldurdu oğlunu iki günde
Bence senin annen şöyle böyle demeyi bırakın bi de diğer türlü deneyin ay canım annem falan :). O sizi şikayet ettikçe siz ya anne neden böyle yapıyorsun bk çok üzülüyorum vs bu moda girin. Yani şikayet etmeyin, salağa yatın o ettiğinde de. En azından eşiniz derki aa bak eşim böyle davranıyor, annem böyle demek ki annemde bir sorun var diye düsünür. Bu sekilde puan kaparsınız... Şimdi siz böyle davrandıkça annesi tuttursa ben sizde kalacağım diye eşiniz size sormadan alır getirir siz hayır deseniz dahi sana ne oluyor tavırlarına girebilir. Yani biliyorum böyle gerçek yüzünü görüp bu sekilde davranmak zor olacak ama, kvnin büyük planları var benden söylemesi. Evinize konmasını istemiyorsanız bi şekilde bu role girmeniz gerek...

Ama eşiniz sizin bu saf rolünüzü kullanmaya çalısırsa daha kötü sekilde, yani daha çok üzerinize gelirse size sabır diliyorum gerçekten... O zaman diğer seçenekleri de göz önüne alın yavaştan derim.

Ben 1,5 yıllık evliyim . Eşimle.aramiz pek de iyi değildi . Sürekli.tartışıyoruzve anlamıyor beni ve karısının farkında değil . Ailesi soz.konusu olursa . Onların ağzına bakar dolduruşuna gelir ve onların asıl yüzlerini göremez...sadece kendi cikarlarini dusunen ailesi var ..neyse geçenlerde kayinpeder vefat etti 15 gun once . Bir gelin olarak gereken neyse yaptım ki çok üzüldüm.. Ama onlar benim kadar üzülmedi ..herkes hayatına devam.etmeye başladı. Kaynana hala.daha eşimi arayıp, bana karşı dolduruyor . Yok aramadı yok sormadı diye ( ki daha evelsigun aradim laf sokmaya calisti kibarca onledim felan ben ) . Eşimde 2 güne bir arayiverannemi dedi bende daha dün konuştum dedim . Benim sorum şu; bu kadın acısıyla uğraşmayıp nedne oğlunu bana karşı dolduruyor , hala daha neden esimi bana karsi.kiskirtiyor? Hala.ne istiyor bendne , neden Art niyetli ve tecrubesi olanlar yardim etsin nolur Ne yapmalıyım ?????
Eşinle aranı iyi tut kaynananı da fazla takma ayrıca sen özgür bir insansın deilmi kimseyi biri istedi diye aramana gerek yok içinden nasıl geliyorsa öyle davran ha kötü de ol demiyorum sen iyi ol yine onlar utansın davranışlarından

Eşinle aranı iyi tut kaynananı da fazla takma ayrıca sen özgür bir insansın deilmi kimseyi biri istedi diye aramana gerek yok içinden nasıl geliyorsa öyle davran ha kötü de ol demiyorum sen iyi ol yine onlar utansın davranışlarından
Onlar utanmaz .çünkü cenazeden sonra üzerime düşeni canı gönülden yaptım. Is 'ten izin aldım zor durumda iken , yardim ettim üzüldüm . Ona rağmen beğenmedi baksana hemen oğlunu dolduruşa geçti . Daha önceki iyi niyetlerime rağmen bile bunu yaptı.

Kocasına üzülmedi, yok gülüyodu falan demişsin de. Kadının kaç senelik kocası, evden bi nefes gitti, yalnız kaldı. Emin ol 1 senelik gelin olan senden daha çok üzülüyordur. Kocana da belki sitem ediyordur yalnız kaldım aramıyorsunuz diye.
Eşinin seni kötü bilmemesinin, aradaki dengeyi düzgün kurabilmesinin tek yolu var kv bakış açını değiştireceksin. Sen iyi niyetli ol yalnız kalmış bi kadını en azından alışana kadar ara yanında ol. O zaman kv sana karşı kötü niyetli bile olsa o da değişir sana karşı. Eşin de bilir senin iyi niyetini bi sorun olsa bile kimin arkasında duracağını bilir.
Valla daha önceki yaptıklarımdan sınra , hala daha beni kötülemeye çalışıyor. Inanın ben kötü yaklaşmadım o , daha nisanliniken oğlunu kaptırdığını düşünüyordu ve oğlunu benden soğutmaya çalışıyordu. Gorusturmuyordu nerdeyse ya . Gelirse yanına eşim nişanlı iken ,daha 1 saat olmadan birşey bahane eder çağırırdı görüşmesenize mani olurdu . Ha şu da var , eşimde de kabahat vardı arayı iyi tutamazdı

Ben iyi olsam da anlamaz bunlar ve anlamamislar da . Az önce tartıştık eşimle, sebep ne , kaynana parası olduğu halde param yok diye ,kolundaki bileşiklerden birini bozdurcakmis , eşimde vay efendim hayırlı bir evlat olamadık diye sürat aşıyor bunun tribini bana atıyor. Para yardımı yapamiyromus da , halbuki cenaze masraflarını eşimle abisi ödedi, ama eşime duygu sömürüsü yapıyor sadece , abi de daha öncesinde gerekirse bozdur diye soyeldi kaynanaya . Eşim esneklik yapacak ya suçlusu ben oldum, ben demiyor musum para yarışlı yap diye . Halbuki daha oncelerindenkaç defa saklı gizli para verdi eşim onlara sağken kayinpeder . Ama n3dense suçlu ben oldum.esim o kadar gözümde düştü ki şuan.

Back
X