- 14 Nisan 2017
- 9.061
- 33.993
- 548
- Konu Sahibi Yalniz dertli
Benim annemi ariyor musun ki dedim daha once . Cok tartistitk bu konuda inanin .. benim tavrim net oldugu icin kuduryorlar . Laf geciremediklerini dusunuyorlar . Hatta esim bir ara yartisirken bile , ben nasil erkeksem sana soz geciremiyorum her lafa cevap veriyorsun ne bicim erkegim ben esvin erkegi benim sanki sensin gibi davranma falan filanlar eşimde.... böyle dolduruşa geliyor eşim işte . Ben bilsem böyle olacağını evlenirmiydim böyle bir adamla ... Birde eşim kıyas taparak ,benim ailemden vuruyor , senin ailenin başına da gelir götürürüm tarzında laflar
Esin o cahil fikirlerde olmasaydi, doldurusada gelmezdi. Annesi bisey demeseydi, cokmu modern olacaktida? Ne demek "ben erkegim, sözümü dinleyeceksin?" Kendini kandirma, bu annesinin degil, kendi fikri.
Son cümleni anlamadim. Seni ailene götürmeyimi tehdit ediyor? Sen bir nesne degilsin. Bosanilcaksa, o sevdigi annesine gitsin. Sen niye evden cikacaksin?
Ve tartisma. Fikrini belirt ve konuyu kapat. Eger bu tarz durumlar devam ediyorsa, evet bosan. Insan sadece 1 tane hayati var. Ömür gecmez böyle tipler ile.