• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kv ve görumcenin benle başbaşa kalmak istememesi?

Amannnn boşver çok mu lazim lar :halay:sen de tek başına otur onlara gidince mutfakta falan çayını iç. Size misafir geldiklerinde de idare et

simdi kizlar şoyle soyleyeyim nasil boyle korkuttun falan demissiniz...aslinda kendileri beni bu hale getirdi.....mesela yeni evliyim ailemi ozluyorim gidiyorum odaya susleniyorum gidicem diye yuzum bembeyaz fondoten icinde daha yedirmemisim suratima kari geliyo nereye gidiyon diyo gitme daha yeni gordun diyo ve ben o beyaz suratla gozlerimi pörtletmis kaşlar catik bi halde yuzumu donup ozaman senin kizinda hergun buraya gelmicek her buraya geldiginda ben anamlara gidicem diye cinnet geciriyodum nerdeyse( gorumceyi hergun arar gel yawtum sevdigin yemekelri yaptim gel yawrum ozledim ) derdi o da hergun gelirdi....yokk oyle yagma kapiyi carpar cikar giderdim giderkende apartmanda bagra cagra giderdim ne ablarsoniz lan siz ozlemekten falan....kimsehi gozum gormezdi..kari bakti rezil oluyo elaleme susmaya basladi...boyle muameleye boyle muamele arkadas.....birgun kaynana 4 kizkardesi 5 teyze kizlari gorumce halalar resmen bana toplandi meydan okiyolar hepsi biarafa oturuuo ben tekli koltukta yalniziim....kadinlar laf sokmaua basladi planli sanki varya...neyse onlar basit hepsi agzinin payini aldi sustu...sira teyze kizlarina geldi hele bitanesi varki dusman basina...bana tamammen takik kiz....pesimden konusmalarini isitmistim...bu bana laf soktu genel konusuuyolar ama heedef benim...gelin oyle olmaz sussar guler hizmet eder falan diiye sacmaliyo herkezde onu dinliyo ve bunlar bana bakilarak soyleniuo...sora bana getirdi lafi...kendiside bosanmis biri....bende dedimki him madem gelinligi biliyodun kocanin koynunda niye degilsin canim ya beni. begenmiyonuz ama kocam yanimda he sen pesimden konuscana yuzume konis da düet yapalim bak sarkisi bile var falan dedim...kiz pes ya dedi cekto gitti....bunun hibi ornek cok bende..gozunuz kara olucak kimseden korkmucaksiniz.

Beni de kv çağırır hep gel oturalım falan diye giderim otururuz çay kahve muhabbet vs.. Ama oturmasak da olur yani :)

bazı insanlar yavaş yavaş yumuşar, kızı gibi görürse kıskanmaz oğlunu...ben hep öyle yaptım şimdi kayınpederim hep beni tutuyor :) kayınvalidem ise kızı gibi davranıyor...yada ömür boyunca dalaşın seçin sizin.

calismiyorum canim ama gitmek zorunda kaldigimda kafam sisiyor nekadar az okadar iyi benim icin...gorumcemle kizkiza mutfakta takilsam hicyoktan iyidir ama.yok kiz saniyede kayboluyo yanimdan

Herkes bir aradayken sizin yanınızda kalıp kendini soyutlaması normal oömaz zaten. O kadar insanın içinde ayıp olur. Hani kalabalıktan sıkılınca kalkın evinize gidin. Kısa kalmanız gitmenize engel olmaz diye düşünüyorum.

Son yazdıklarınızı okuyunca cidden bende pes dedim.

madem hoşlanmadığın insanlar, neden baş başa kalmak istememelerini takıyorsun? ekmeğine yağ sürmüş olmaları gerekmez mi? demek ki onlar da senden hoşlanmıyorlar, böyle bir yöntem geliştirmişler. otur kocanın yanına, sana sorulmadan cevap verme, yorum yapma. bu arada ben de hoşlanmadığım insanlarla yalnız kalmayı sevmem. konuşacak laf bulamam, lafımı yanlış anlarlar ve yanlış aktarırlar diye çekinirim. gitmeden, görmeden olabilecek kişilerse zaten iletişimi keserim. yok mutlaka görüşmek gerekiyorsa toplum içinde adeta görünmez olurum.

simdi kizlar şoyle soyleyeyim nasil boyle korkuttun falan demissiniz...aslinda kendileri beni bu hale getirdi.....mesela yeni evliyim ailemi ozluyorim gidiyorum odaya susleniyorum gidicem diye yuzum bembeyaz fondoten icinde daha yedirmemisim suratima kari geliyo nereye gidiyon diyo gitme daha yeni gordun diyo ve ben o beyaz suratla gozlerimi pörtletmis kaşlar catik bi halde yuzumu donup ozaman senin kizinda hergun buraya gelmicek her buraya geldiginda ben anamlara gidicem diye cinnet geciriyodum nerdeyse( gorumceyi hergun arar gel yawtum sevdigin yemekelri yaptim gel yawrum ozledim ) derdi o da hergun gelirdi....yokk oyle yagma kapiyi carpar cikar giderdim giderkende apartmanda bagra cagra giderdim ne ablarsoniz lan siz ozlemekten falan....kimsehi gozum gormezdi..kari bakti rezil oluyo elaleme susmaya basladi...boyle muameleye boyle muamele arkadas.....birgun kaynana 4 kizkardesi 5 teyze kizlari gorumce halalar resmen bana toplandi meydan okiyolar hepsi biarafa oturuuo ben tekli koltukta yalniziim....kadinlar laf sokmaua basladi planli sanki varya...neyse onlar basit hepsi agzinin payini aldi sustu...sira teyze kizlarina geldi hele bitanesi varki dusman basina...bana tamammen takik kiz....pesimden konusmalarini isitmistim...bu bana laf soktu genel konusuuyolar ama heedef benim...gelin oyle olmaz sussar guler hizmet eder falan diiye sacmaliyo herkezde onu dinliyo ve bunlar bana bakilarak soyleniuo...sora bana getirdi lafi...kendiside bosanmis biri....bende dedimki him madem gelinligi biliyodun kocanin koynunda niye degilsin canim ya beni. begenmiyonuz ama kocam yanimda he sen pesimden konuscana yuzume konis da düet yapalim bak sarkisi bile var falan dedim...kiz pes ya dedi cekto gitti....bunun hibi ornek cok bende..gozunuz kara olucak kimseden korkmucaksiniz.
Valla canım sanki sen onlara çektirmişsin gibi..Tavırların hiç normal gelmedi bence hayatı sen kendine zindan ediyorsun .Çevrene karşı hep böyle tetikte beklersen hep mutsuz ve yanlız kalı

Back
X