• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kv ve kp

Karmaprenses

Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2017
603
722
18
Kızlar kv ile kp ile oturuyorum. Arkadaşlarım kv ile oturduğum için eve gelmiyorlar rahat edemiyoruz diye. Ne yapabilirim. Dışarda görüşme gibi bi lüksüm yok onlar bana gelmeyince sürekli onlara gitmem de olmuyor. Böylede çok yalnız kalıyorum. Ne yapmalıyım?

Kızlar kv ile kp ile oturuyorum. Arkadaşlarım kv ile oturduğum için eve gelmiyorlar rahat edemiyoruz diye. Ne yapabilirim. Dışarda görüşme gibi bi lüksüm yok onlar bana gelmeyince sürekli onlara gitmem de olmuyor. Böylede çok yalnız kalıyorum. Ne yapmalıyım?
Evini ayırma imkanın var mı

kendi evine çıkacaksın başka çare yok. ama arkadaşlarının da bunu bahane etmeleri saçma olmuş, bekar olsan annenin evine gelmeyecekler miydi? ya da kayınvaliden bilerek huysuzluk vs mi yapıyor?

Evini ayırabiliryorsan ayır derim , kayın pederin hergün evdemi o evde olmadığında gelsinler kaynananın ne zararı olabilir..

Her şeyden önce imkan varsa kendi evine çıkmalısın. İmkan dediğim de büyük bir zenginlik değil tüm şartları zorlayınca çıkabiliyorsanız çıkın azıcık aşınız, kaygısız başınız olsun.
İkincisi de neden dışarıda buluşma lüksünüz yok? Valla birlikte yaşayan değil de altlı üstlü oturan evli bir arkadaşım var üstelik kayınvalidesi çok hoşsohbet ve iyi biri. Yine de rahat edemedim arkadaşlarınıza hak veriyorum.

Ayrı eve çıkmak ,sosyal ve cinsel hayatını kurtarır ,kendine özel alanın olur ..kayinvalide ve kayinpeder baskısına bağlı olarak gelişen koca teröründen de kurtarır :)

Kayın pederin emekli çalışmıyor sürekli evde ama misafir geldiğinde gidiyo ama kayınvalidem de olsa rahat davranamıyoruz diyolar
Tamam devamlı gelmezler rahat olamıyolardır ama seni kırmamak içinde olsun 1 kez bile gelebilirler...

Allah izin verirde ayrı eve çıkarsan o zaman gelirler artık

Back
X