• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kv ve kp

Kızlar kv ile kp ile oturuyorum. Arkadaşlarım kv ile oturduğum için eve gelmiyorlar rahat edemiyoruz diye. Ne yapabilirim. Dışarda görüşme gibi bi lüksüm yok onlar bana gelmeyince sürekli onlara gitmem de olmuyor. Böylede çok yalnız kalıyorum. Ne yapmalıyım?

Ay bunu en iyi bilenlerden biri benim. Ailem bile geldiğinde rahat edemez surekli gözleri saatte olurdu. Zaman geçsede gitsek diye.

Aynen annemler bile sık sık gelmezler çekiniyolar sen gel diyorlar yapacak birşey yok ben gidiyorum sürekli İnş. Allah bi kapı açar. Sende mi birlikte oturuyorsun

Ben güya altlı üstlü oturuyorum ama bizden hiç çıkmadıkları için birlikte oturmaktan farksızım. İnşallah en kısa zamanda ayrılırsınız. Biz yeni ev aldık taşınıyoruz. bakalım neler bekliyo yine hergun gelecekler mi bilmiyorun

Ben güya altlı üstlü oturuyorum ama bizden hiç çıkmadıkları için birlikte oturmaktan farksızım. İnşallah en kısa zamanda ayrılırsınız. Biz yeni ev aldık taşınıyoruz. bakalım neler bekliyo yine hergun gelecekler mi bilmiyorun
Senin adına çok sevindim hayırlı olsun arada mesafe varsa çok geleceklerini sanmıyorum aynı apartman gibi olmaz biraz da araya mesafe:KK14:

Back
X