Kv

isimsiss

Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2016
136
40
18
Sayın Kadinlar kulübü uyecikleri fikir verebilir misiniz?? Bizim ozelimiz yok kaynnm her gün 5 vakt Aradigindan. Hatta benim btn cmlelermi alr Kynvlidem herşeyi gormceme aktrr beni kucumsyrek hiç bir ozelimiz olmaz kullanr eline geçen bütün fırsatları gorumcmde kynanmn ağzı o ile konuşur bana . evimiz KValidme çok yakın ama her gittiğimizde kalırız bahane bulur su yplcak bu yplck gideriz evimiz uzak da değil şuradan şura ama bizi bırakmıyor yemek yap temizliğini yap kocam yemeği yiyor çay içtikten sonra mayısıyo yatağı acta yatin diyo işi de ağır ben dile getirdim ama pasif olduğum için üstüme geliyorlar ama ben arık evme alışmak evimde vakt geçirmek istiyorum kendi evimde 2 3 gun dursam dayanamazlar laf yaprlar illada onlarda vakt gcrcez 6 aylık evliyim oğluna aşırı düşkün benim kcamda ona fena düşkün oğluna laf söyletmez suçlu ben olurum ogluda anasinda laf ettirmez kaynanam benm tarafmı küçümser kapıyı dinler benim hep kusurumu arar yaptığımı beğenmez onun dışında herkes beğenir ben ona bişey desem kabullenmez hatası hiç olamaz onun yalan söyler üstünü kapatr onu çok seviyorum snucta eşimin annesi Allah için ama kendinden sogutuyor laf sokmasa kalmakta problem değil ki o olmamış çorba bulaş yalaş olmus yok kadın bana anlatiyoda kızı senle yaş her yere yetisiyomus kaynanasina falan filan daha ben nasıl yaranym buna yasimdan fazlasını yapyorm inanın ki oğlundan da kiskanyor beni sarılıyor öpüyor sapur şupur öpsün tabki onun ogluda nispet yapar gibi oluyor braz en çok zoruma gden eşim afedersnz camasryla gezeblyor onların yninda kaynanamda atletyle utanmyorlar bu çok garbme gidyo benmi abartyrum blmyrm yardım edin nolr annen yetstrmems ogretmems gezms şöyle böyle ben üzülür diye bişi dyemyorm ama onlar umursamiuorlar bile fkrlermi elim bulasikli sofradan kalkmsz çay götürüp getir ..demez ki kızım sen bulasigini btrnce koyarsn ben çayımı alırım demz hic yardım etmez benim glcegmi bilir yigar mutfağı bulaşıkları görür heryerde of of ne yapayım ne önerirsiniz benim ailemi istemiyorlar gelmelerini gitmelerini halbuki bnim evime gelip gidiyorlar

Canim cok zor bir durum oncelikle sabırlı olmalısın ve şunu bil nasıl başlarsa öyle gider evlilikte ilk sene özellikle çocuk olana kadarki süreç biraz zordur kaynanalar gelinlerini kıskanır. Severek mi görücü usulü mu ?

Görücü usulü canım

Görücü usulü canım
Kocanın sana bağlanmasını sağla evde geçirdiğiniz günler heyecanlı olsun kocan annesinde kalmak istemesin hemen eve gitmek iştesin anlıyorsun dimi beni sevdiği şeyleri evdeyken yap değişiklikler olsun evde geçirdiğiniz sürede sürekli ona sarılıp seni ozledim seni seviyorum gibi şeydir söyle kv dönünce kocamı çok ozleidm de yanaş ona hiçbirşey yatak odası kadar erkeği bağlamaz eve

Çok haklısın canım ama kocam çok yorgun geliyor kendi isteynce oluyor ama ben yanasyorum öpüyorum çok özlüyorum seni btnenm diye bunaltma diyor mesaj atarım cuman mübarek olsun aşkım seni seviyorm yazdım ona değilde hayırlı cumalar diye mesaj atanlara cevap vermiş sohbet etmek istiyorum çok konuşuyorsun yorgunum diyor başka şekilde de baglayamam zaten kii evimizdeykn ekmek alma derdi yok elektrik su az geliyor oda ayrı bir hoşuna gidiyor ilgisiz yorgun konuşmaz ağzını açmaz disardayken elimi tutmaz sahiplenmez seviyorum diyor üzülüyor benim üzüldüğümü görünce bişi de diyemiyor ama dediğimi de yapmıyor of of canımmm cocugumuzda bundan olmuyor zaten

Getirmez olur muyum canım benim anneni çok seviyorum gidip gelelim isini gücünü gene yaparim ama kalmayalim diyorum ama laftan anlamıyor bu böyle gider kuzum yapacak bişi yok çocuk olunca da gel brda bak bebeğe diyecek adım gibi biliyorum tek başına yaşayan dedemz var onu getirelim de bizde bak dedi benim evim yokmu evimde de bakarım ama işte napalim kzuum belki ilerde anlarlar ama iş işten gecer

Çok teşekkür ederim bu arada

Off öncelikle allah sabir versin. Ben okurken sıkıldım. Bu ne boyle ya. Opmesi ne demek herseyi sana yaptiripda begenmemek ne demek. Bu isi anca esinle cozebilirsin tatlim. Diger turlu cozulmez. Oturt karsina anlat guzel bir dille. Anlamadiysa annenleri cagir kendi evine beya bi kalsin sizde en azindan gitmezsiniz habire. Allah sabir versin tekrardab

6 AYLIK evlisin ve her hafta mutlaka gidiliyor ve yatiliyor. Yeni gelinsin ve her iş sana bakiyo kv evinde temizlik yemek vs. SENIN AILENIN GELMESINI ISTEMIYOR pehhhh kacinci yuzyildayiz be. Kusura bakma ama oyle kocaya koca demem ben!!!!!! Yikarim ortaligi yine gorusurum ailemde. Bosarim kocayi yinede cekmem cektiklerini. Buyuk konusmamak gerekir tabiiii o ayri! Git kocanla konus butun sitemlerini dile getir. Ben boyle istemiyorum de. Eger hala devam ediyosa gozunu korkut. Ve bu surec icerisinde asla bebek yapma!!!! Allah sabir versin. Ezdirmeyin kendinizi kvlere... ay cok sinirlendim tekrar kusura bkma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…