- 5 Mayıs 2016
- 4.143
- 5.685
- 158
- 40
Arkadaslar yorumlarinizi tek tek okudum..Oncikle suna aciklik getireyim ki KV yasli felan degil gayet dinc gezen 44 yasinda.. Aksine genc.
Diger bir soruya gelince ben gidemiyorum cunku cogu zaman evde olmuyor :) sorunda burda da var zaten KP haftada 2 gun izinli geziyorlar benim esim 1 gun izinli biz ailece vakit geciriyoruz kalan zamanlardada ya benim misafirim oluyoo ya bi yere dawetli oluyoruz ya onlar olmuyo illa birsey oluyo anlayacaginiz ama firsat buldukca gidiyorum ki bebekle ne kadar gidilebilirse esim isten gelince goturuyorlar eger uygun bi zamansa.Bu sen git diyenlere cevabim.Birde fesat degilim kafamda soru isaretleri var.Yani arkadaslar ben normal zamani gectim hastaliktan bahsediyorum.Ki normal zamandada gelemez mi dogum yaptim hepiniz kadinsiniz anlrsiniz sezeryanli onume yemek yok sutum gelmesi lazim kafayi yemek uzereydim.Kalkmis bana simdi sen git vs diyorsunuz.Bana degilde sadece ogluna yemek goturuyor.Buna ne diceksiniz? Aramizda hic bi sorun yok tekrar diyorum.Her ortamda da beni cok sever.Ama nasil dawranacagimi sasirdim artik.
sana yemek vermemesi saçma da yani gerçekten kırılma sen de belanı mı arıyosun arkadaşım. of ben eşimle bi kendim dışarı çıkamıyorum ya çıksam annemi götürelim der hayır desem bin surat asar burnumdan getirir artık dışarı çıkalım demeye hevesim kalmadı oturuyorum en azındn evimde o kadını görmem diye.. ya çok özendim bildiğin gibi değil neyse maşallah ilişkinize nazar değdirmiyim.