Kvalidemi anlayamıyorum !

Pinki-dream

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2017
1.210
646
53
32
Kızlar iyi aksamlar benim bu aralar kayınvalidemle birkac sorunum var ve nasıl davranıcagımı şaştım okul okudugum icin bebegimi üc gun kayınvalideme brakıyorum staja gdip gelıyorum cok yogun bir tempoda çalışıyorum sabah bebiş 6 da kalkıyor bdaha uyumuuyor sekizde kvalideme brakıyorum dortte alıyorum ama bugun cok hastaydım basım catlıyordu dedmki bebiş uyumus bende bir iki saat yatsam olurmu ? Cok fenayım hic birsey soylemedi pusette yatan bebegi aldı yatak odasına goturdu benm yatcagım yatagın ustüne tam ortaya koydu yine sessizce kapıyı kapattı cıkdı 😭 ben sadece izledim yaptıgını anlam veremedim boyle bir kac laf daha soyledi daha once ben bakmam dıyordum ama bak bakıyoruz iste torun deilmi felan halbuki bana bırak ben bakarım demişti bende ona guvenip staja basladım kendi annemde iki gun okula gttıgımde bakıyor kendi cocuguda var 4 yasında ev işi ütü yemek cocuk derken yoruluyor blıyorum hatta sıkılıyor dıye defalarca dısarı gdelim dedim avm ye gdelm yemek yyelim dedim yok cocuklarla zor olur gtmeyelim dye beni hep reddetti onuda anlmaıs deilim neden boyle davrandı ? Eşiyle gezmeye gidiyor o arayınca hemen hazırlanıyor heycanlanıyor cıkıp gıdıyor ? Ben nasıl davrancam bilemiyorum artık ne yapsam yaranamıyorum sanki hevesimi kacırıyor bugunde oyle kızı gbi olamam elbette ama artık bebegimi brakasımda gelmıyor :( bakıcı tutucak gucumde yok şimdilik :(

Kendi kızı olsa ondan önce gider yatağı açardı yat kuzum uyu diye.. Benim kv dem de lohusayken gece uykusuz kalmanın üzerine gündüzden azıcık uyumuşum çocuk uyuyorken. Uyuyan cocuğu getirmiş yanıma sokuyor beni uyandırdı haliyle.. Ya uyanmasayd da çocuğu ezseydim? Uyurken yanımda yoktu sonuçta. Gerçi amacı beni uyandırmak..

Başlığa cevaben kayınvalidesini anlayabilen varsa beri gelsin :)
Anlattıklarınıza gelince kadının zaten küçücük bir çocuğu varmış zor geliyordur elbet bakması ama bakarım demiş sonuçta.
Sizin bebeğiniz ne kadarlık? Çok küçük sanırım öyle anladım yazdıklarınızdan

Kızlar iyi aksamlar benim bu aralar kayınvalidemle birkac sorunum var ve nasıl davranıcagımı şaştım okul okudugum icin bebegimi üc gun kayınvalideme brakıyorum staja gdip gelıyorum cok yogun bir tempoda çalışıyorum sabah bebiş 6 da kalkıyor bdaha uyumuuyor sekizde kvalideme brakıyorum dortte alıyorum ama bugun cok hastaydım basım catlıyordu dedmki bebiş uyumus bende bir iki saat yatsam olurmu ? Cok fenayım hic birsey soylemedi pusette yatan bebegi aldı yatak odasına goturdu benm yatcagım yatagın ustüne tam ortaya koydu yine sessizce kapıyı kapattı cıkdı 😭 ben sadece izledim yaptıgını anlam veremedim boyle bir kac laf daha soyledi daha once ben bakmam dıyordum ama bak bakıyoruz iste torun deilmi felan halbuki bana bırak ben bakarım demişti bende ona guvenip staja basladım kendi annemde iki gun okula gttıgımde bakıyor kendi cocuguda var 4 yasında ev işi ütü yemek cocuk derken yoruluyor blıyorum hatta sıkılıyor dıye defalarca dısarı gdelim dedim avm ye gdelm yemek yyelim dedim yok cocuklarla zor olur gtmeyelim dye beni hep reddetti onuda anlmaıs deilim neden boyle davrandı ? Eşiyle gezmeye gidiyor o arayınca hemen hazırlanıyor heycanlanıyor cıkıp gıdıyor ? Ben nasıl davrancam bilemiyorum artık ne yapsam yaranamıyorum sanki hevesimi kacırıyor bugunde oyle kızı gbi olamam elbette ama artık bebegimi brakasımda gelmıyor :KK43: bakıcı tutucak gucumde yok şimdilik :KK43:
E yani yorulmuş demek ki o da. Sen madem ablacım çocuğa bakamayacaksan, düzenini kurmadan neden erkenden çocuk sahibi oldun ki ? Neyse yapacak bir şey yok sık dişini biraz daha görmezden gel

Senin 4 yaşında kardeşin mi var?
Bu halde öz anamdır diye kayırıp gezmeye davet ediyorsun, ee haklı başında sen de olsan senin çocuğa yine bakıcı olmaya gidecek.

Bir de öbür validene teklif et, tatil günümde bebeğe baba baksın ikimiz çıkalım
Ya da ben bakayım siz ana oğul çıkın diye.

Amma mız mızlık ya, kreşte dayak yemesinden iyidir, yanında 2 saat uyuması

Ya bi karmaşa yaşadım yazarken de

Bu halde öz anamdır diye kayırıp gezmeye davet ediyorsun, ee haklı başında sen de olsan senin çocuğa yine bakıcı olmaya gidecek.

Ya da ben bakayım siz baba oğul çıkın diye.

Kayınvalidesinin 4 yaşında çocuğu var diye anladım ben ama kendi annesinin miymiş?

Başlığa cevaben kayınvalidesini anlayabilen varsa beri gelsin :)
Anlattıklarınıza gelince kadının zaten küçücük bir çocuğu varmış zor geliyordur elbet bakması ama bakarım demiş sonuçta.
Sizin bebeğiniz ne kadarlık? Çok küçük sanırım öyle anladım yazdıklarınızdan

ben anladığım için sinir oluyo bana sevmiyo :D

konu sahibi gecmis olsun. ama halden anlamayacak bi insansa bosa uzuldugunuzle kalırsınız. bakabiliyosa tamamen anneniz baksin. kafaniza takmayin sıkın disinizi

Kendi kızı olsa ondan önce gider yatağı açardı yat kuzum uyu diye.. Benim kv dem de lohusayken gece uykusuz kalmanın üzerine gündüzden azıcık uyumuşum çocuk uyuyorken. Uyuyan cocuğu getirmiş yanıma sokuyor beni uyandırdı haliyle.. Ya uyanmasayd da çocuğu ezseydim? Uyurken yanımda yoktu sonuçta. Gerçi amacı beni uyandırmak..
İşte inadına yapıyorlar bnce ne blm icleri de bişey var ona engel olamıyorlar b inat var ama neden ? İste neden

Ya da ben bakayım siz ana oğul çıkın diye.

Ya bi karmaşa yaşadım yazarken de
Hayır k validemin dort yasında bebegi var yani benm kaynım oluyot 😔

başlığa cevap
anlayan beri gelsin :)))
Ya aramız fena deildir iyidir hostur nrmalde ama bu aralar fazla deişti sanki yani inadına hareketler yapıyor ıkı saat uyuyablrmıyım basım catlıyor dedim sadece cevap ble vermedi bebegi yataga koydu gitti :(

Bıkıyorlar ama birazda hak vermek gerekiyor , yaş biraz geçince zor geliyor, keşke bebeğinin yanına kıvrılsaydın sende
Yok zaten bdaha demem uyuyablrmyım dye kendi kıza olsa cidden umursamazdı ama bana yeter benm bakdıgım dedi sanki koydu gitti o zoruma gitti

E yani yorulmuş demek ki o da. Sen madem ablacım çocuğa bakamayacaksan, düzenini kurmadan neden erkenden çocuk sahibi oldun ki ? Neyse yapacak bir şey yok sık dişini biraz daha görmezden gel
Yani soyle yorum yapmayın olurmu bakamayacaksan felan herkes ev hanımı deil ben calısyorum aynı zmnda ücretsiz izne ayırıldım staja basladım dgumdan snra bebemle vakit ble geciremedim ailelere sordum yardımcı olurmusnu bakın okula doncem dye tabi tabi don hallederiz dediler ama sonuc ?

Back
X