İyi geceler arkadaşlar.nickim gibi sinirimde tepemde fiyonk oldu.kizimin yazililari başladı.bazi günler iki tane oliyor gunde.haftaici heraksam ders çalışmakla geciyor.ikizlerimde var.hareketliler ablalarina rahat vermiyorlar.haftasonu zaten her hafta kvye gidiyoruz yemege.gitmek istemesen bile emrivaki yapıyor lanet olsun gideyim yeterki sorun çıkarmasın.pqt kızımın önemli bir sınavı vardı.bende ona yardımcı oldum.yeterki onun dersleri iyi olsun diye evin işini gücünü bırakıyorum.anlamadigi yerleri anlatiyorum..neyse dün sabahta erkenden yemeğimi yaptım.onun geliş saatinede ikizleri uyuttum.kvde arası yemek yaptinmi yaptım dedim.kizimin iki sınavı olduğunu gelince vakit kaybetmemek için erken yaptığımı söyledim.iste bende onu yaptım bunu yaptım.neyse akşam yedi oldu bunlar çıkıp geldiler.buaksam sizde yiyicez dediler.birde herşeyi tam tekmil isteyen insanlar.biyandan salatadir ivirzivirdir.biyandan çocuklar durmuyor.beyse yedik ictik.kapiya kadar bulaşık.ben bakayım çocuklara s n mutfağını topla dedi.biyandan kızım onu bunu soriyo.bi yandan kvde kızım çocuklara dikkat et.deli dana gibi oldum resmen.mubarek kandil diye sabrettim.kizimi çalıştırmaya uğraşıyorum.bosver okadar ustune düşme diyor.bu arada gorumcemin hep kızının dersi vardır rahatsız edilmez.xin dersi var xin sınavı var.her haftasonu emrivaki yaparak üç çocukla sürüklüyor bizi.her akşam gelin diyor birde.bende buaksam eşime patladim.sinir olduğumu anlatayimderken.yardim etmiyorsunuz bari insana iş çıkarmayın.gece çocuklar uyuyunca hangi işimi yapacağımı sasiriyorum.millet tek çocukla çocuklu ben üç çocukla çocuklu oluyorum anasını satyim