Kvdem sinir etti eşime patladim

fiyonk35

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2012
1.555
888
123
İyi geceler arkadaşlar.nickim gibi sinirimde tepemde fiyonk oldu.kizimin yazililari başladı.bazi günler iki tane oliyor gunde.haftaici heraksam ders çalışmakla geciyor.ikizlerimde var.hareketliler ablalarina rahat vermiyorlar.haftasonu zaten her hafta kvye gidiyoruz yemege.gitmek istemesen bile emrivaki yapıyor lanet olsun gideyim yeterki sorun çıkarmasın.pqt kızımın önemli bir sınavı vardı.bende ona yardımcı oldum.yeterki onun dersleri iyi olsun diye evin işini gücünü bırakıyorum.anlamadigi yerleri anlatiyorum..neyse dün sabahta erkenden yemeğimi yaptım.onun geliş saatinede ikizleri uyuttum.kvde arası yemek yaptinmi yaptım dedim.kizimin iki sınavı olduğunu gelince vakit kaybetmemek için erken yaptığımı söyledim.iste bende onu yaptım bunu yaptım.neyse akşam yedi oldu bunlar çıkıp geldiler.buaksam sizde yiyicez dediler.birde herşeyi tam tekmil isteyen insanlar.biyandan salatadir ivirzivirdir.biyandan çocuklar durmuyor.beyse yedik ictik.kapiya kadar bulaşık.ben bakayım çocuklara s n mutfağını topla dedi.biyandan kızım onu bunu soriyo.bi yandan kvde kızım çocuklara dikkat et.deli dana gibi oldum resmen.mubarek kandil diye sabrettim.kizimi çalıştırmaya uğraşıyorum.bosver okadar ustune düşme diyor.bu arada gorumcemin hep kızının dersi vardır rahatsız edilmez.xin dersi var xin sınavı var.her haftasonu emrivaki yaparak üç çocukla sürüklüyor bizi.her akşam gelin diyor birde.bende buaksam eşime patladim.sinir olduğumu anlatayimderken.yardim etmiyorsunuz bari insana iş çıkarmayın.gece çocuklar uyuyunca hangi işimi yapacağımı sasiriyorum.millet tek çocukla çocuklu ben üç çocukla çocuklu oluyorum anasını satyim

Haklısınız. Allah kolaylık versin. Gitmeyin işleriniz varsa. Hoplayan hoplasin. Ayrica işinizin olduğunu bildikleri halde gelmeleri saygısızlık
Aynn söylemesem uzulmuyecegim.dersler zaten zor.sabah kalkınca ruh gibi oluyorum.cogu zaman akşam hiçbir iş yapmıyorum sınav olunca.kucucuk iki bebek bizi idare ediyorlar.buyiklerde aynı düşünce yok.faydaniz gelmiyor bari zarar vermeyin.hep emrivaki.esime payladim.guzelce anlat annene bu kadar emrivaki yapmasın dedim.gorumcem gelmeyince xin sınavı var diyorlar.bizim sinavimiz olsa bile yaka paça gidiyoruz

Aynn söylemesem uzulmuyecegim.dersler zaten zor.sabah kalkınca ruh gibi oluyorum.cogu zaman akşam hiçbir iş yapmıyorum sınav olunca.kucucuk iki bebek bizi idare ediyorlar.buyiklerde aynı düşünce yok.faydaniz gelmiyor bari zarar vermeyin.hep emrivaki.esime payladim.guzelce anlat annene bu kadar emrivaki yapmasın dedim.gorumcem gelmeyince xin sınavı var diyorlar.bizim sinavimiz olsa bile yaka paça gidiyoruz

İşte hata yinede gitmenizde. Taviz vermeyin bu konuda. Kızınızın eğitimi söz konusu. Hem sizde dinlenmeyi hak ediyorsunuz. Bari gelip yardım etseler.

İşte hata yinede gitmenizde. Taviz vermeyin bu konuda. Kızınızın eğitimi söz konusu. Hem sizde dinlenmeyi hak ediyorsunuz. Bari gelip yardım etseler.
Güya yardıma geliyor.bide onla uğraşıyorum.hep hizmet bekliyor.hic laftan anlamıyor kvdem.isi gücü yemek.

Birde çocuklara dikkat et.yok bezlerini bıraktıran.ulan ben günü kurtardığını dua eeiyorum.yardim eden yok.oglusu dinlemenin o hakeeiyor sinlenmeyi

Birde çocuklara dikkat et.yok bezlerini bıraktıran.ulan ben günü kurtardığını dua eeiyorum.yardim eden yok.oglusu dinlemenin o hakeeiyor sinlenmeyi

Bence esiniz sınırları koymali. Yok koymuyorsa açık açık gelmiyoruz/gelmeyin demelisiniz. Kırıcı olabilir ama evlatlar söz konusu olunca yapacak birsey yok

Bence esiniz sınırları koymali. Yok koymuyorsa açık açık gelmiyoruz/gelmeyin demelisiniz. Kırıcı olabilir ama evlatlar söz konusu olunca yapacak birsey yok
Eşimde anlamıyor.buaksam restimi çektim.kizim kendi calissada yardıma ihtiyacı oluyor.test buluyorum internetten.yada anlamadığı yerleri youtubedenvideo izletiyorum.o okuldan gelmeden ben ilk baş kendim kendim calisiyorum yanlış bilgi vermeyim ona diye.kafam allak bullak oluyor.bilip duruyor kendiside.boyna yemekcilik çıkarıyor.yemeksiz gelmez.artik işimizi gücümüzü bırakıp ona hizmetle iyoruz

Eşimde anlamıyor.buaksam restimi çektim.kizim kendi calissada yardıma ihtiyacı oluyor.test buluyorum internetten.yada anlamadığı yerleri youtubedenvideo izletiyorum.o okuldan gelmeden ben ilk baş kendim kendim calisiyorum yanlış bilgi vermeyim ona diye.kafam allak bullak oluyor.bilip duruyor kendiside.boyna yemekcilik çıkarıyor.yemeksiz gelmez.artik işimizi gücümüzü bırakıp ona hizmetle iyoruz

Esiniz isyanıniza ne dedi?

Benım kv soyler esımın sınavı olunca eve kımseyı almazmıs.
Hayır madem boyle saygısızlar ben olsam yemegı yedık geçer odaya kızımın dersıyle ılgılenırdım. Esım de artık toplasın bulasıgı vs caymı verır kahve mı takılsınlar.

Bu kadar curcuna da esın nerde ben onu merak ettım sen tek mı yaptın bu cocukları?
Her hafta gıtmek zorunda mısın? hafta sonu kımse bıze buraya geleceksın diyemez!

İşin Garibi defalarca diyorum.su yemekcilik kalksın artık diye.yok anlamıyor.yesin evinde.okadar demişim isim var diye.hatta dün akşam için eşim zor bir yemek istedi.bak hayatım kızın sınavı geçsin yapalım zaman kaybetmeyen dedim. Tmm dedi.aynnde bu şekilde anlattım kvdeye.artik bu kadar demişim saygı göster demi

Erkekler ne kadar çabuk melodrama vuruyor. Siz dediklerinizin arkasında durun. Insanlar gezmeye yer arıyor vallaha
Aynn kendini eğleyecek.ben şuan o durumda değilim şükür kendime çocuklarıma yetiyorum ama bu kadarda yuklenizmez.cocuklara bakmaya gelse zaten onlardan beter hizmet bekliyor.hep pohpohla Mak istiyo

Kusura bakmayin suc sizde. Bu kadar hizmet bekleyen insanlara birak salatayı yemekleri bile yalandan isitip verirdim. Hatta sofrayi toplamadan anne sen bebeklere bak. Biz kizimla iceride ders calisacagiz de gec. Ne yaparlarsa yapsinlar.
Bir de her hafta gitmek nedir Allah akil fikir versin esinize insallaj bunlar hep esjniz yuzunden asljnda

İşin Garibi defalarca diyorum.su yemekcilik kalksın artık diye.yok anlamıyor.yesin evinde.okadar demişim isim var diye.hatta dün akşam için eşim zor bir yemek istedi.bak hayatım kızın sınavı geçsin yapalım zaman kaybetmeyen dedim. Tmm dedi.aynnde bu şekilde anlattım kvdeye.artik bu kadar demişim saygı göster demi
Aılecek bencil ve saygısızlar işin zor. Bu ınsanları hıc ayıp olur aman saygı duyayım dıye dusunme.
Kendı hayatın cocukların onlardan cok daha onemlı

Senin çocuklarınla vaktini çalıyorlar ve bu vakit bir daha gelmeyebilir, direk söyle, artık gelmek istemiyorum işim gücüm var siz de o kadar gelmeyin deyin.

Back
X