kvdem ve esimin tavirlari

huzunce

Üye
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2014
63
3
18
Bursa
Artik dayanicak gucum kalmadi.esime ve kvye dayanamiyorum.psikolojim bozuldu hamileyim ve bir cocugum olucagina dahi sevinemiyorum.problemsiz evlilik olmaz ama hergun tatsizlik tartisma olurmu..biktim kvdenin arkamdan hep ogluna sikayet etmesinden aglanarak kendini acindirmasindan ve ailesinin doldurusuna gelen esimden..ya bu erkekler evliligi ne olarak goruyorlar bilmiyorum bence ihtiyaclarini gorucek bir hizmetci..aile olarak hep anne babasini goruyorlar ben dis kapinin dis mandali..bize alinacak birseye bile karar veremiyorum sen karisma akil verme para ver diyen ama ailesi soyle yap deyince soz dinleyen bir es..ilk evlilik yildonumumuzde evde tv seyrederek gecirdigimiz ve neden birsey yapmadik diye sordugumda paramiz varmi diye sorsana diye yine beni suclayan bir es(sanki ondan altinlar pirlantalar istedim)..misafiri gelcegi zamanlar evine cagirildigim ve bir laf soyledimmi bunu yapilabilecek en fesat dusunceyle ogluna yetistiren bir kvde..ogluna arkadas ortamimizda simariksin diye takildim ve beni tersledigi yetmedi arkamdan aglayarak oglunu ustume saldi..off cok doluyum o kadinin yuzunu gormek dahi istemiyorum basada cikamiyorum sussam olmuyo konussam olmuyor..nasil insanlarin icine dustum bilmiyorum kimseyle sorunum olmadi buzamna dek ama bunlarla olucak sanirim yada onlar benim sebebim..

allah yardimciniz olsun.annesi esinizin zaaflarini biliyor nasil davranacagini biliyor demek ki..siz de bir sure herseyi alttan alip ailesine de son derece iyi davranin esinizi kendi safiniza cekmeye calisin..yani evde ailesiyle olmadigi kadar huzurlu olsun..

hıc muhatap olmayın ya her soyledıgınızı kendıne gore cevırıp ogluna anlatıyosa sizde yalanları yuzune vurun.ben böylemı dedım diye hesap sorun gerekırse. esınlede konus ya böyle erkeklere hayret edıyorum.nıye eşlerini ezerler anlamak ıstemezler yazık gunah yani. kv ye tavrınızı koyun evıne gtmeyın grekırse.cokmu sık görusuyosunuz anlamadımki.

Artik dayanicak gucum kalmadi.esime ve kvye dayanamiyorum.psikolojim bozuldu hamileyim ve bir cocugum olucagina dahi sevinemiyorum.problemsiz evlilik olmaz ama hergun tatsizlik tartisma olurmu..biktim kvdenin arkamdan hep ogluna sikayet etmesinden aglanarak kendini acindirmasindan ve ailesinin doldurusuna gelen esimden..ya bu erkekler evliligi ne olarak goruyorlar bilmiyorum bence ihtiyaclarini gorucek bir hizmetci..aile olarak hep anne babasini goruyorlar ben dis kapinin dis mandali..bize alinacak birseye bile karar veremiyorum sen karisma akil verme para ver diyen ama ailesi soyle yap deyince soz dinleyen bir es..ilk evlilik yildonumumuzde evde tv seyrederek gecirdigimiz ve neden birsey yapmadik diye sordugumda paramiz varmi diye sorsana diye yine beni suclayan bir es(sanki ondan altinlar pirlantalar istedim)..misafiri gelcegi zamanlar evine cagirildigim ve bir laf soyledimmi bunu yapilabilecek en fesat dusunceyle ogluna yetistiren bir kvde..ogluna arkadas ortamimizda simariksin diye takildim ve beni tersledigi yetmedi arkamdan aglayarak oglunu ustume saldi..off cok doluyum o kadinin yuzunu gormek dahi istemiyorum basada cikamiyorum sussam olmuyo konussam olmuyor..nasil insanlarin icine dustum bilmiyorum kimseyle sorunum olmadi buzamna dek ama bunlarla olucak sanirim yada onlar benim sebebim..

Cnm keske bu sahiza cocuk yapmasaydin benim eski esimde anneci anneside aynn senin tarif ettigin gibi bir kaynana olmaz olsunlar oglunu uzerime salardi kiziyla plan yapip huzurumu bozardi iftira atardi esimi benden suphelendirirdi altinlarimida caldi sagolsun hemde dugun gecesi hizmetcide oldum esimin arkadasinin yaninda bana hakarette ederdi ailemede kufur hakaret ederdi sozlu saldirilardada bulunurlardi beni tehditte ederlerdi kiziyla bir olup geri zekali esimde onlarin lafina giderdi surekli agzini bile acmazdi beni ezdirirdi !!!! esimin sanki sirf kendi ailesi vardi benim ailemi hor gorurdu hatta onlari bana unutturmaya bile calisirdi ama bikmistimmmmmmmmm canimdan bezdirdiler beni cocuk olmadan etmeden esimi biraktim ve bastim bosanma davasini ki hamile olmus olsaydim bile hic dusunmezdim cocugumu boylesi sagliksiz bir ortamda buyutmektense kendim buyuturdum tek basima !!!! esin anne kusuzu ve beyni gelismemis bir insan asla babalik yapamaz diye dusunuyorum isin cok ama cok zor sunu bilki onun annesinin tek amaci sizin yuvanizi bozmak boylesi geri zekalilarin baska bir amaci olamaz zaten !!!! ayni evdemi yasiyosunuz peki ???

Son düzenleme:
hıc muhatap olmayın ya her soyledıgınızı kendıne gore cevırıp ogluna anlatıyosa sizde yalanları yuzune vurun.ben böylemı dedım diye hesap sorun gerekırse. esınlede konus ya böyle erkeklere hayret edıyorum.nıye eşlerini ezerler anlamak ıstemezler yazık gunah yani. kv ye tavrınızı koyun evıne gtmeyın grekırse.cokmu sık görusuyosunuz anlamadımki.

Bnm yanimda sesleri ciksa ben cvabini veririm..ama ogluyla basbasa kaldilarmi beni cekistiriyo..bn mesafeliyimdir cok sik gidip gelmem esimde birgun demez kalk bize gidelim diye..kndi is cikisi yada sabah ise gidrkn ugrar hemen hergun..

Cnm keske bu sahiza cocuk yapmasaydin benim eski esimde anneci anneside aynn senin tarif ettigin gibi bir kaynana olmaz olsunlar oglunu uzerime salardi kiziyla plan yapip huzurumu bozardi iftira atardi esimi benden suphelendirirdi altinlarimida caldi sagolsun hemde dugun gecesi hizmetcide oldum esimin arkadasinin yaninda bana hakarette ederdi ailemede kufur hakaret ederdi sozlu saldirilardada bulunurlardi beni tehditte ederlerdi kiziyla bir olup geri zekali esimde onlarin lafina giderdi surekli agzini bile acmazdi beni ezdirirdi !!!! esimin sanki sirf kendi ailesi vardi benim ailemi hor gorurdu hatta onlari bana unutturmaya bile calisirdi ama bikmistimmmmmmmmm canimdan bezdirdiler beni cocuk olmadan etmeden esimi biraktim ve bastim bosanma davasini ki hamile olmus olsaydim bile hic dusunmezdim cocugumu boylesi sagliksiz bir ortamda buyutmektense kendim buyuturdum tek basima !!!! esin anne kusuzu ve beyni gelismemis bir insan asla babalik yapamaz diye dusunuyorum isin cok ama cok zor sunu bilki onun annesinin tek amaci sizin yuvanizi bozmak boylesi geri zekalilarin baska bir amaci olamaz zaten !!!! ayni evdemi yasiyosunuz peki ???

Ana kuzusu olduguna artik bnde eminim ne yazikki kendi dusuncesi olmayip annesinin dusuncesiyle hareket eder halde..annenin rizasi olmazsa olmazlardan..tmm bnde anneme babama duskunum canimdirlar ama ne hergun giderim ne hergun ararim konu bulamam zaten hergun ne konuscam annemle..ama esim gunde 2,3 defa konusur,gider..bn ne yapacagimi sasirdim gecen anneme anlattim boyle boyle diye ikimizi aldi konustu tarafsiz olarak kim nerde hata yapiyo soyledi..ama esim simdi annemede cephe almis oda snin tarafinda zaten tanidim annenide diyor

allah yardimciniz olsun.annesi esinizin zaaflarini biliyor nasil davranacagini biliyor demek ki..siz de bir sure herseyi alttan alip ailesine de son derece iyi davranin esinizi kendi safiniza cekmeye calisin..yani evde ailesiyle olmadigi kadar huzurlu olsun..

Suan yapabildigim sadece alttan almak zaten yoksa dayanilacak gibi deil onlara karsi hep haksiz oluyorum

Ana kuzusu olduguna artik bnde eminim ne yazikki kendi dusuncesi olmayip annesinin dusuncesiyle hareket eder halde..annenin rizasi olmazsa olmazlardan..tmm bnde anneme babama duskunum canimdirlar ama ne hergun giderim ne hergun ararim konu bulamam zaten hergun ne konuscam annemle..ama esim gunde 2,3 defa konusur,gider..bn ne yapacagimi sasirdim gecen anneme anlattim boyle boyle diye ikimizi aldi konustu tarafsiz olarak kim nerde hata yapiyo soyledi..ama esim simdi annemede cephe almis oda snin tarafinda zaten tanidim annenide diyor

Cnm anne kuzusu erkeklerin kendilerinden cikmaz bu fikirler akil hocalari anneleridir surekli beyinlerini yikamaya calisirlar yoneticiler nasil olsa herseyi yoneten anneleridir kendi iradeleriyle karar veremezler evlenirler bu kezde karsilarindaki eslerinin hayatini maf ederler seni korkutmak istemem ama ne yazikki boylesi erkekler er yada gec annesinin istegi uzerine yuvasini bile dagitabiliyor ortada cocuk olsa bile orneklerini cok gordum cunku !!!! boylesi anneci erkeklere evlenme yasagi getirilmesi lagzim !!!! cocuk gibi bir es beyni gelismemis cocuktan dahada cocuk bir baba evladina kesinlikle babalik edemez !!! sana ayril demiyorum bosanda demiyorum ama su an yasadiklarimi canlandirdim zor bir durum ben olsam kendimi daha fazla yipratmazdim cunku bende bir camurun icine batmistim nasil cikacagimi bilmiyordum isin icinden ama dua ettim ve yuce Rabbim bana yardim etti beni kurtardi bu seytanlardan her ne kdr beni kendilerine benzetmeye calissalarda basaramadilar hamile kalmis olsaydim cocugumu ne yapar eder kendim buyuturdum onlaran uzak tutmaya calisirdim cunku evlilik sagliksiz ve boylesi cahil gorgusuz vicdansiz merhametsiz kendi cikarlari icin yasayan insanlarin arasinda cocugumu egitmem mumkun dahi olmazdi !!!

Sana tavsiyem oncelikle cocugunun gelecegini sonrada kendi gelecegini dusun ya evladini boylesi sagliksiz bir evliligin icine surukleyeceksin hem o cocuk yipranacak hemde sen omrunu yiyip bitireceksin aglayacaksin sizlayacaksin kendini yipratacaksin yada yol yakinken cocuguna saglam bir egitim ve gelecek icin ayrica kendi adina ayrilacaksin kendi ayaklarinin uzerinde duracaksin !!! bu tip erkekler inanki 7 sinde neyse 70 sindede odur degismez o kadin sizin pesinizide birakmaz amacina ulasana kdr Allah yar ve yardimcin olsun

bu kadar şikâyetçiysen neden çocuk yaptın????

İnamıyorum aynı şeyleri bende yaşadım canm seni çok ii anlıyorum ya aynı seninki gbi özel günümüz eşimle kutlayacağım kvme misafir geliyo diye biz o günü misafirle geçiriyoruz oysa misafir 1 haftalık sonuçta onu görüştük ama işte bu kadar anlayışsız bir aile düşün ya özel günümüzü bile kutlamıyorlar okadar yanii.

bu kadar şikâyetçiysen neden çocuk yaptın????

Iste orasina kadermi derim bnm safligimmi derim bilmiyorum..cocugum olsun istiyordum ama esime hep iki sene istemedigimi soyledim buna ragmen korunmadim aptalligima yaniyorum simdi..esimin korunmasi istedim oda bir sure korunup birakti onun yasi var cunku o istiyordu

İnamıyorum aynı şeyleri bende yaşadım canm seni çok ii anlıyorum ya aynı seninki gbi özel günümüz eşimle kutlayacağım kvme misafir geliyo diye biz o günü misafirle geçiriyoruz oysa misafir 1 haftalık sonuçta onu görüştük ama işte bu kadar anlayışsız bir aile düşün ya özel günümüzü bile kutlamıyorlar okadar yanii.

Eminim kvdeminde bir misafiri gelse bizde giderdik ozel gun fln bakmadan. .gerci yinede kutlanmadi ya..ama anneler gununde annesiyle gecirmeyi bilir..annesi tavir alir cunku kutlanmasa ..bn kvden cok esime kiziyorum hala bir aile kurdugunun farkinda deil. dusunmesi gerekenlerin basinda esi ve dogacak cocugunun gelmesi gerekmiyormu..ben hic boyle bir evlilik dusunmemistim....

Cnm anne kuzusu erkeklerin kendilerinden cikmaz bu fikirler akil hocalari anneleridir surekli beyinlerini yikamaya calisirlar yoneticiler nasil olsa herseyi yoneten anneleridir kendi iradeleriyle karar veremezler evlenirler bu kezde karsilarindaki eslerinin hayatini maf ederler seni korkutmak istemem ama ne yazikki boylesi erkekler er yada gec annesinin istegi uzerine yuvasini bile dagitabiliyor ortada cocuk olsa bile orneklerini cok gordum cunku !!!! boylesi anneci erkeklere evlenme yasagi getirilmesi lagzim !!!! cocuk gibi bir es beyni gelismemis cocuktan dahada cocuk bir baba evladina kesinlikle babalik edemez !!! sana ayril demiyorum bosanda demiyorum ama su an yasadiklarimi canlandirdim zor bir durum ben olsam kendimi daha fazla yipratmazdim cunku bende bir camurun icine batmistim nasil cikacagimi bilmiyordum isin icinden ama dua ettim ve yuce Rabbim bana yardim etti beni kurtardi bu seytanlardan her ne kdr beni kendilerine benzetmeye calissalarda basaramadilar hamile kalmis olsaydim cocugumu ne yapar eder kendim buyuturdum onlaran uzak tutmaya calisirdim cunku evlilik sagliksiz ve boylesi cahil gorgusuz vicdansiz merhametsiz kendi cikarlari icin yasayan insanlarin arasinda cocugumu egitmem mumkun dahi olmazdi !!!

Sana tavsiyem oncelikle cocugunun gelecegini sonrada kendi gelecegini dusun ya evladini boylesi sagliksiz bir evliligin icine surukleyeceksin hem o cocuk yipranacak hemde sen omrunu yiyip bitireceksin aglayacaksin sizlayacaksin kendini yipratacaksin yada yol yakinken cocuguna saglam bir egitim ve gelecek icin ayrica kendi adina ayrilacaksin kendi ayaklarinin uzerinde duracaksin !!! bu tip erkekler inanki 7 sinde neyse 70 sindede odur degismez o kadin sizin pesinizide birakmaz amacina ulasana kdr Allah yar ve yardimcin olsun

Onlar hep siz haklisiniz siz dogrusunu bilirsiniz diyen misafir geldimi guzel hizmetlenen kukla bir gelin istediler bn istediklrri gibi cikmadim..ayrilsam inan hic uzulmem ben sadece cevremdeki bakislara katlanamayacagm icin surduruyorm herkesin ornek timsaliyken smdi orta mali diye bakicaklarina eminim..esimde daha once evlilik yapmis biri (olmadi bir daha demek onun icinde cok kolay) sozde bni cok seven insan evliligi her kavgamizda bitirir bosanalm der..

artik dayanicak gucum kalmadi.esime ve kvye dayanamiyorum.psikolojim bozuldu hamileyim ve bir cocugum olucagina dahi sevinemiyorum.problemsiz evlilik olmaz ama hergun tatsizlik tartisma olurmu..biktim kvdenin arkamdan hep ogluna sikayet etmesinden aglanarak kendini acindirmasindan ve ailesinin doldurusuna gelen esimden..ya bu erkekler evliligi ne olarak goruyorlar bilmiyorum bence ihtiyaclarini gorucek bir hizmetci..aile olarak hep anne babasini goruyorlar ben dis kapinin dis mandali..bize alinacak birseye bile karar veremiyorum sen karisma akil verme para ver diyen ama ailesi soyle yap deyince soz dinleyen bir es..ilk evlilik yildonumumuzde evde tv seyrederek gecirdigimiz ve neden birsey yapmadik diye sordugumda paramiz varmi diye sorsana diye yine beni suclayan bir es(sanki ondan altinlar pirlantalar istedim)..misafiri gelcegi zamanlar evine cagirildigim ve bir laf soyledimmi bunu yapilabilecek en fesat dusunceyle ogluna yetistiren bir kvde..ogluna arkadas ortamimizda simariksin diye takildim ve beni tersledigi yetmedi arkamdan aglayarak oglunu ustume saldi..off cok doluyum o kadinin yuzunu gormek dahi istemiyorum basada cikamiyorum sussam olmuyo konussam olmuyor..nasil insanlarin icine dustum bilmiyorum kimseyle sorunum olmadi buzamna dek ama bunlarla olucak sanirim yada onlar benim sebebim..

kv ile aynı evde mi kalıyorsunuz :26:
Eğer aynı evde kalmıyorsanız işiniz çok dah kolay bence..
Eşinizi kendi tarfınız çekmeniz ve annesinin gerçek yüznü kendisinin görmesi için biraz zaman verin..
Genelde başta anneci sonrada eşçi oluyorlar..
Kendileri bi takım şeyleri daha sonra görebiliyir..
Yaşayarak görmek ddikleri bu olsa gerek..
Siz arada kötü olmayın bırakın eşiniz kendi gözüyle görebilsinki size cephe alamasın

Onlar hep siz haklisiniz siz dogrusunu bilirsiniz diyen misafir geldimi guzel hizmetlenen kukla bir gelin istediler bn istediklrri gibi cikmadim..ayrilsam inan hic uzulmem ben sadece cevremdeki bakislara katlanamayacagm icin surduruyorm herkesin ornek timsaliyken smdi orta mali diye bakicaklarina eminim..esimde daha once evlilik yapmis biri (olmadi bir daha demek onun icinde cok kolay) sozde bni cok seven insan evliligi her kavgamizda bitirir bosanalm der..[/QUOTE

Aynn cnm bunlari bende yasadim ailesi beni kendilerine benzetmeye calisirdi guya beni istedikleri gibi yonete bileceklerini zannettiler ve anladimki amaclari cok cok farkliymis amaclari gelin degilde hizmetci getirmekmis ailesine ve kendisine gostermis oldugum saygi ilgi ve o evin icerisinde yapmis oldugum onca hizmetcilik haram olsun diyorum baska bisey demiyorum ve Allah'a havale ediyorum onlari kurtulduguma sukrediyorum cunku benim ayri evede cikma gibi bir luksum yoktu eski esim omur boyu annemle yasayacagiz demezmi evlendikten sonra dusunsene bu kdr sorunun icinde birde bu cikmisti basima !!!!
Ayrica benim eski esimde seninle olmadi bosanirim tekrar evlenirim baktim onunlada olmuyor yine bosanirim der dururdu ben on tane es degistiririm ama annemi degistirmem derdi surekli bende derdim eee ne duruyosun o zmn yarin git mahkemeye dilekceni ver derdim ama ne oldu ben bastim bosanma davasini yani artik insan bir noktadan sonra bu kadarinada pes diyor bikiyor hayatindan beziyor !!!! geri zekalilar kendilerini bisey zannediyorlar boylelerine yuz vermeyeceksin sen guclu oldugun surece onlar ne yapacaklarini sasirirlar ve ayrica delirirler emin ol !!!!
Inanki ben cevremdeki insanlari hic takmadim takmamda sonucta bu benim hayatim benim kararlarim ve benim dogrularim kimseyi ilgilendirmez ben aileme bile soylemedim dava acacagimi gittim ozgur irademle actim tazminatida dayadim nafakayida ayrica baskalari icin yasamiyoruz ve hayata bir kez geliyoruz bence sende artik bu takintilarindan kurtulki dogru karar alabilesin hem evladin icin hemde kendin icin yanlis anlama sakin ayril veya bosan demiyorum ama nereye kadar devam edecek bilemem !!!
O sevgi ask sozcuklerini ciceklerini bende cok duydum gordum ama hepsi lafta kalmisti icrat yoktu dedigin gibi sozde seni seviyor seven insan sevdigine deger verir onu el ustunde tutar ama nerdeeeeee !!!

Son düzenleme:
Bnm yanimda sesleri ciksa ben cvabini veririm..ama ogluyla basbasa kaldilarmi beni cekistiriyo..bn mesafeliyimdir cok sik gidip gelmem esimde birgun demez kalk bize gidelim diye..kndi is cikisi yada sabah ise gidrkn ugrar hemen hergun..

benım burda bı arkadasım kv ile yakın oturuyolardı.eşi vardıyalı calısıyo, arkdsımda calısıodu.evin hanımı işteyken kocasıda annesıne gıdıyodu.arkadsım da bu duruma sinir oluyodu.işten ayrıldı, sonra allem etti kallem etti evini cok uzak bıyere taşıdı. :21:

Oncelikle Allah kolaylik versin cnm.
Bende kendi esimin annesinden etkilenmeyen gelisimini tamamlamis bir birey oldugunu zannederdim takii annesi gelip bizimle 3 ay kalincaya kadar.
o 3 ay burnumdan geldi, sozde cocuguma bakmaya geldi ama yapmadigini birakmadi, esimle birbirimize girdik. annesiylede bicok tartisma yasadik.
ama hic bir seyde susmadim, herseyi soyledim. o zmnlar esim tabiki anneme sunu dedin bunu dedin diye bana saydi doktu. ama ben herseyi defalarca anlattim annenin su davranislari normalmi sence diye saydim durdum.
simdilerde algilamis gorunuyor.
benim yasadigim bu tecrubeden yola cikarak soyleyecegim, hic yuz goz olmayacaksin bu kalitedeki insanlarla, olabildigince uzak duracaksin. sizli bizli konusacaksin, agirligini koyup hic bir seyine karistirmayacaksin. yok is cigrindan ciktiysa artik sussanda bir susmasanda. o yuzden esine herseyi anlat defalarca soyle annesinin davranislarini. guzellikle olur tartismayla olur artik onu sen ayarlarsin. aman susayimda ben alttan alayim deme hic bir ise yaramaz. ustune geldikce gelirler.
esin eninde sonunda bir miktar dusunup evt ya benim annemde cok normal degil diyecektir. tamamen sana hak vermesi hic mumkun degil ne yazikki ama annesinin oyunlarini, iki yuzlulugunu bir miktarda olsa gorse sana yeter.

Kv.ne simariksin dedin, hemde arkadaslarinin yaninda..... iyi cesaret...

Iste orasina kadermi derim bnm safligimmi derim bilmiyorum..cocugum olsun istiyordum ama esime hep iki sene istemedigimi soyledim buna ragmen korunmadim aptalligima yaniyorum simdi..esimin korunmasi istedim oda bir sure korunup birakti onun yasi var cunku o istiyordu

mutlu mesut yaşayın işte ne güzel:ssz:

Back
X