Artik dayanicak gucum kalmadi.esime ve kvye dayanamiyorum.psikolojim bozuldu hamileyim ve bir cocugum olucagina dahi sevinemiyorum.problemsiz evlilik olmaz ama hergun tatsizlik tartisma olurmu..biktim kvdenin arkamdan hep ogluna sikayet etmesinden aglanarak kendini acindirmasindan ve ailesinin doldurusuna gelen esimden..ya bu erkekler evliligi ne olarak goruyorlar bilmiyorum bence ihtiyaclarini gorucek bir hizmetci..aile olarak hep anne babasini goruyorlar ben dis kapinin dis mandali..bize alinacak birseye bile karar veremiyorum sen karisma akil verme para ver diyen ama ailesi soyle yap deyince soz dinleyen bir es..ilk evlilik yildonumumuzde evde tv seyrederek gecirdigimiz ve neden birsey yapmadik diye sordugumda paramiz varmi diye sorsana diye yine beni suclayan bir es(sanki ondan altinlar pirlantalar istedim)..misafiri gelcegi zamanlar evine cagirildigim ve bir laf soyledimmi bunu yapilabilecek en fesat dusunceyle ogluna yetistiren bir kvde..ogluna arkadas ortamimizda simariksin diye takildim ve beni tersledigi yetmedi arkamdan aglayarak oglunu ustume saldi..off cok doluyum o kadinin yuzunu gormek dahi istemiyorum basada cikamiyorum sussam olmuyo konussam olmuyor..nasil insanlarin icine dustum bilmiyorum kimseyle sorunum olmadi buzamna dek ama bunlarla olucak sanirim yada onlar benim sebebim..