Oncelikle Allah kolaylik versin cnm.
Bende kendi esimin annesinden etkilenmeyen gelisimini tamamlamis bir birey oldugunu zannederdim takii annesi gelip bizimle 3 ay kalincaya kadar.
o 3 ay burnumdan geldi, sozde cocuguma bakmaya geldi ama yapmadigini birakmadi, esimle birbirimize girdik. annesiylede bicok tartisma yasadik.
ama hic bir seyde susmadim, herseyi soyledim. o zmnlar esim tabiki anneme sunu dedin bunu dedin diye bana saydi doktu. ama ben herseyi defalarca anlattim annenin su davranislari normalmi sence diye saydim durdum.
simdilerde algilamis gorunuyor.
benim yasadigim bu tecrubeden yola cikarak soyleyecegim, hic yuz goz olmayacaksin bu kalitedeki insanlarla, olabildigince uzak duracaksin. sizli bizli konusacaksin, agirligini koyup hic bir seyine karistirmayacaksin. yok is cigrindan ciktiysa artik sussanda bir susmasanda. o yuzden esine herseyi anlat defalarca soyle annesinin davranislarini. guzellikle olur tartismayla olur artik onu sen ayarlarsin. aman susayimda ben alttan alayim deme hic bir ise yaramaz. ustune geldikce gelirler.
esin eninde sonunda bir miktar dusunup evt ya benim annemde cok normal degil diyecektir. tamamen sana hak vermesi hic mumkun degil ne yazikki ama annesinin oyunlarini, iki yuzlulugunu bir miktarda olsa gorse sana yeter.
Soyluyorum bn ailemi karistijrmiyosam sende karistirma biz karar vericek yastayiz diye..tabiki karisicaklar sıkıstkmı onlar para veriyo diyor..verdikleri parada su, evlenirken kvdem halilari perdeleri ben alicam dedi esim taksit yapti kvdede bikac ay kirasini bize verdi snra kiracida cikti zaten toplasam milyar etmez yani vrdigi..ins birgun anlarlar is isten gecmeden