- 10 Şubat 2017
- 290
- 380
- 53
- Konu Sahibi Queenkingg
Merhaba. Aslında bunu yazarken bir yandan üzülüyorum acaba haksızlık mı ediyorum ona diye ama ne yazık ki böyle düşünmemdeki tek sebep kendisi oldu. Allah izin verirse doğumuma 1,5 ay kadar var . Ankarada olacak doğumum yani sancım geldiğinde ortalama bir 150 km yol kat edicez. Başından beri takiplerim orda yapılıyor ve doktorumu cok sevdiğim için. Her neyse,kaynanamın doğumuma gelmemesini istememdeki neden ise . Sürekli doğumla ilgili kötü şeyler anlatması,sürekli kendini anlatıp ağlaması,aşırı derecede çok konuşan birisi olması ve doğum sürecimi güzel hatırlamak istemem. Üstesinden gelecegıme inanıyorum ve anlattıgı şeyler beni asla korkutmuyor dinlemiyorum cogu zaman gercekten hatta . Ama o an ki psikoloji ile ne düşünürüm bilmiyorum. Anlattığı şeyler, beni leğende doğurttular doktorlar ellerini içime sokup bebeği çekiyordu şöyle canım yandı senin bu kadar canın yanacak sen doğuramazsın vs vs tarzı şeyler. Benim hayalimde sancım geldiğinde eşimle sakince kalkıp yanımda sadece bir ablam olacak şekilde hastaneye gidip sakince süreci beklemek allahtan bir şey olmazsa,ama kv olunca küçük bir odada 4 kişi olacaz nerden baksanız(kp inde gelmesini teklif etti daha da onu hiç hesaba katmıyorum) sürekli kendinden örnekler verip kendini anlatacak sürekli ağlayacak eşimin bana dokunmasını dahi kıskanacak. (Hamileyim eşim benle güzel ilgileniyor diye ağlamışlığı var) ve daha bir çok şey yapacak. Ben sağlıkla gelmesini unuttum sadece bunları düşünür oldum artık inanın. Bir de doğumuma girmekten bahsediyor sürekli . Diğer gelinin hep odasında doğum yaptıgını ona nasıl yardımcı oldugunu vs vs bir cok sey anlatırdı. Eltimle konusunca anladım ki odada değil ameliyathanede doğurmuş doğuma kv zorla girmeye calısmıs doktorlar çıkartmış,eşi elini tutup sancı cekmesıne yardımcı oldu diye kıskanclıktan ağlamış ve dahası iki gün boyunca kattiyen yattıgı yerden kalkıp ilgilenmemiş ama bize sürekli bebeğin altını ben acardım ben sunu yaptım vs diye anlatıyordu. Başlarda cevabımı veriyordum ama artık o kadar yoruldum ki konusunca he he diyip geçiyorum . (Diğer konularımda bahsettim bu arada kendisi çocuğumı emzirmek isteyen yanına beşik almak isteyen birisi ve daha iki aylıkken benle ilk banyosunu kim yaptıracak kavgasına düşmüş birisi ). Konuyu toparlayamıyorum çünkü anlatacak o kadar şey var ki anlatamıyorum . Doğumumu lohusalık sürecimi güzel atlatmak istiyorum ama kv o kadar ısrarcı ve doğmamış çocugu o kadar sahiplendi ki sımdıden,onu size vermiycem vs gibi şeyler söylüyor şimdiden yıprandım ben . Bu arada kendi annemde gelme taraftarı değil kalabalık olup yük etmek istemiyorum sen gelince yanına gelirim diyor . Ve bir de altlı üstlüyüz illaki doğuma giderken haberi olur eşime de annen gelmesin diyemem çünkü buralarda doğuma anneden önve kv gidiyor adet gibi bi şey olmuş alınabilir . Kendisi bana karşı anlayıslı arkamda ama doğuma gelmesin dersem kırılır ve bir acıklama illaki bekler . Etrafımda kv tanıyan herkes aman bu kadını doğuma götürme daha doğurmadan seni depresyona sokar diyor. Diğer gelininin burnundan getirmiş 25 gün boyunca en son kız evi terk etmiş o gün bu gündür se görüşmüyorlar asla . Eşime bazen bahsediyorum annen böyle söylüyor kafaya takıyorum vs diye gelsin kim çocuk alıp verrmiyorsa benden alsın diyor takma onu konusur durur diyor ama inanın hamile psikolojisi ile takmamak elde değil . Konuyu cok uzatmamak adına nasıl biri olduğunu istememekte haklı olduğumu uzunca anlattamıyorum diğer konularıma bakabilirsiniz. İftirasından yalanına her şey mevcut malesef kendisinde ve aramızda belli bir mesafe var alt üst olmamıza rağmen hafta da bir bile görmediğim oluyor kendisini ve kendisi melesef psikolojik olarak sorunlar yasayan ilaç kullanan ama faydasını asla görmeyen birisi. ( aslında ben hasta ayagına yattıgını düşünüyorum gerekli nedennlerimde var ama yine de içini bilemem). Şimdi size sorum o güm geldiğinde ben ne yapıyım nasıl çıkar yanlız giderim veya beni depresyona sokmasından nasıl kurtulurum önei bekliyorum illaki fikir verecek bir kaç tecrübeli ablam vardır burda :/..
Son olarak soru kalmaması için ablamın gelmesini istememdeki amac bana gercekten yrdımcı olacagını bilmem ve fotoğraf kısmıyla ilgilenecek biri olması ve beni herkesten iyi o tanıyor sadece ona ve eşime ihtiyac duyuyorum .
Okuyan herkese teşekkürler .
Son olarak soru kalmaması için ablamın gelmesini istememdeki amac bana gercekten yrdımcı olacagını bilmem ve fotoğraf kısmıyla ilgilenecek biri olması ve beni herkesten iyi o tanıyor sadece ona ve eşime ihtiyac duyuyorum .
Okuyan herkese teşekkürler .