Kvye ilk tanışma

lovedreams89

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2017
13
2
1
35
kv ile ilk tanışma gününde ne giysem kızlar?? Akşamda arkadaşlarla dışarda olucaz iki yerede hitap etmesi gerekiyor. Çok kararsız kaldım ??? Kombin önerilerinizi bekliyorum

İkisini de aynı konuda sorabilirdin. Konu kirliliği yaratmaya gerek yok.

Ayrıca erkek arkadaşınızın annesine kayınvalide demeyin nolur ya, gelin ata binmiş ya nasip demiş.

Benim için kot gömlek ya da bluz iki ortama da uyum sağlar.

İkisini de aynı konuda sorabilirdin. Konu kirliliği yaratmaya gerek yok.

Ayrıca erkek arkadaşınızın annesine kayınvalide demeyin nolur ya, gelin ata binmiş ya nasip demiş.

Benim için kot gömlek ya da bluz iki ortama da uyum sağlar.
Ben istediğim kadar konu açarım da yazdığın yorumlada daha çok görüntü kirliliği yaratmaya çalıştığını düşünüyorum. İster kayınvalide derim ister anne derim ister abla derim. Yaptığın kombinlede anca bakkala giderim.

Ben istediğim kadar konu açarım da yazdığın yorumlada daha çok görüntü kirliliği yaratmaya çalıştığını düşünüyorum. İster kayınvalide derim ister anne derim ister abla derim. Yaptığın kombinlede anca bakkala giderim.
Öneri sorduğunuz insanların fikirlerini aşağılamak huyunuz mu yoksa sadece size laf söylendi diye mi kırıcı oldunuz?
İnanın hiç hoş değil...

Canım benim ben yeni üye oldum yol göstermek yerine eliştirilince geriliyorum düzgün şekilde işleyişi anlatsın o zaman
Ardı ardı aynı olay için iki farklı soru sorunca, diğer üye yol gösterdi.
Size göre sert ve ters gelmiş olabilir ama inanın üslup çok önemli.
Genç bir kadın olduğunuzu varsayıyorum, kv görüşmesinden yola çıkarak.
Hayatınızı hem zehredebilecek hem de cennete çevirebilecek bir kadınla tanışacaksınız.
Güzel üslup, saygı ve hoşgörü her zaman iş yapar.
Akıl vermek haddim değil ama, bir üst cümledeki dediklerimi uygulayabilirseniz eminim sizin için daha kolay geçer bu süreç.
Tabi ki bir kişiye değil, hepimiz için geçerli bu.

Şimdi konuya dönersek kot ve blazer konusunda ısrarcıyım.
Genç, dinamik, şık ve özgüvenli bir izlenim veriyor.

Back
X