lafi dolandirmadan hemen konuya girecegim. hafta sonu hem kv'ler hemde benim ailem bize geldiler. güzel bir gün gecirdik, yedik ictik sohbet ettik. evimize yerleseli daha tam 1 sene olmadi esimle ve hala evde yarim kalan isler var. esim su an issiz ve her gün evde ama nedense birsey yapmiyor evde. yapamiyorum bir türlü icimden gelmiyor biseyler yapmak diyor. her seferinde bu hafta bitirecegim isleri diyor ama bir türlü yapamiyor. bende cok üstünde durmuyorum, cünkü kullanilmayan bos bir odadan ve bahce isinden bahsediyoruz. onca zaman durmus, bir iki ay daha dursa birsey olmaz diyorum. her neyse kv her seferinde isleri neden bitirmiyorsunuz, yapsaniza, o yapmiyorsa sen gec basina o zaman yapar felan diyor. her seferinde bastira bastira bunlari söylüyor ve dün artik kafam atti. kücük cocuk degil ki kulagindan tutup zorla yaptirayim, bende yetisemiyorum hem is hem ev isi dedim ve biraz sert bir tonda dedim. kadin sustu kaldi. sonra onlar gidince annem de kadini niye öyle tersledin dedi. bende anne onlar her seferinde ayni seyleri söylüyorlar ve artik biktim dedim. hic kimse benim zaten haftanin 5 günü calisip, aksam eve gec geldigimi ve hafta sonlari anca evin islerini yetistirdigimi düsünmüyor. sizce cok mu sert davrandim kv'ye?