kyk sorunsalı

civilenginar

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2019
332
652
103
merhaba hanımlar
ben üniversite öğrencisiyim. birinci sınıfta devlet yurdunda kalırken dönem başında ayrıldım ve eve geçtim. yani kaydımı kendi isteğim ile sildirdim herhangi bir disiplin suçum yoktu. gelgelelim pandemi dolayısıyla evlerimize geçen sene oturmadığımız halde kira verdik. okulum ekim ortasında karma eğitime başlayacağını bildirdi, uygulamalı derslerim olduğu için gideceğim gibi duruyor. yurtlarda odaları seyrek yaparlar diye düşünüyorum. çünkü olası vaka artış durumunda eve gelmemiz yüksek ihtimal.. ancak kyk'dan kayıt sildirdiğim için yeniden yurt çıkar mı? yani çıkar diye düşünüyorum ama emin olamıyorum böyle bir tecrübeniz, duyumunuz var mı?

Bana çıkmıştı
Yurda kayıt olup ilk ay çıkmıştım. Aradan 2 sene geçti ara sınıfta tekrar başvurmuştum yedeklerden 1 ay içinde çıktı tekrar

Hangi şehirdesiniz? Şehrin yurt durumuna göre değişecektir bu durum. Ama tabi ki öncelikli olarak başkalarına hak tanıyacaklar. Çıkma ihtimali var fakat biraz zor. Şansınızı deneyin. Umarım çıkar <3

Evet cikiyor ama basvuruda farkli bi durum vardi suan hatirlayamadim ilk basvuruda degilde sonrakine mi basvuruluyodu neydi bi sorun kyk iletisimden ogrenin

Bana çıkmıştı. 1 defa sildirip 1 defa çıktığında kayıt yapmadığım halde. Ama kyk da odaları seyrek yapmazlar öyle bir beklentin olmasın. Kyk rahatlıktır ya o kadar ev/yurt değistirdim o rahatı huzuru bulamadım

Ara dönem başvuruları başladığında başvuru yapabilirsiniz. Bulunduğunuz şehirdeki kyk kontenjanına göre çıkma ihtimali olabilir ama çok fazla bel bağlamayın yurt kapasitelerinin düşürüleceği ranzalı sistemin tamamen kaldırılacağı açıklandı. Bu yüzden sayı azalabilir ve öncelik yeni yerleşenlerin olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…