Kyk

peaceintheworld

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2013
304
38
98
Arkadaşlar devlet yurdunda kalıyorum kyk da yurda 19.12.2016 da girmem gerekiyordu fakat ben sağlık sorunu yüzünden gidemedim yurdu aradım faxs yolla dediler fakat 2 gün geçti ben faxs yollayamadım dün beni aradılar tutanak tutacaklarmış bu nasıl iş anlamadım sorun olurmu

Birşey olmaz sanırım. Ben KYK'da değil de bizim Üniv'in yurdunda kaliyordum. 4 senede 400 tane tutanak tuttular, 400 tane savunma yazdım hiçbirşey olmadı. Sadece prosedür. Rakamlar temsili tabiki. Yani nerdeyse hergün savunma yazıyordum.

@Wustria nickli bir üye vardı konunu görse bilgi verirdi sana konuya hakim diye biliyorum

Olay şöyle oldu ben dün aradım ve geç gideceğimi söyledim faxs yaz dediler bende yarın gönderecektim faxsı 2 gün geçti tutanak tutmamız lazım falan dediler bende rapor alabilirsem yarın hem rapor göndericem hemde faxs göndericem tutanak tutsanız sicile geçermi dedim Yok geçmez fakat bir daha olmaması lazım falan dediler benimde gözüm korktu bir sizlere sorayım dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…