kzılar fal bakan ve bakana baktırmak isteyen yok mu detaylı fal bakıyorum tarotla

yeni ilişkiye başlayacağım kişi nasıl bi tip canım çıkmış mı

canım erkek arkadaşınla uyumlu bir ilişkiniz varmış.keskin zekaya ve güçlü hafızaya sahip kendisi.sen onun için çok üzülüyorsun.aslında mutlu olmak için birşeyler yapıyorsun ama olmuyor.sevgilinle aranda güçlü bir bağ var.sen çok yaralanmışsın fakat güçlü bir kalbin var.dayanacaksın ve aşk tekrar kapını çalacak.canım bir kadın var bu belki annen yada senden biraz büyük bir kadın sana çok yardımı dokunacak onun sayesinde sıkıntılarını daha rahat atlatacaksın.sevgilin sana gelecek canım .sevgilin sana şans getirecek yada işle ilgili olabilir sana yardım edecek sen yüksek mevkiye geleceksin canım

ay karanlık çekmişsin kız bu sefer.
sen bi erkeğe sırtını dönmüşsün senden uzunca bu oturmuş düşünüyo.
biraz dedikodu duyucaksın neyle ilgili göremedim ama canın azıcık sıkılıcak.
hala sıkıntılarını atttamıyosun kafana çok takıyosun çünkü herşeyi.
nazarın var bu çok tetikliyo kötü ruh halini.
sana eskisinden bir haber var ama direk kendi getirmiyo bu haberi.
senin bi kız arkadaşınla sıkıntın olucak.yani onun derdi bi süre etkilicek seni ciddi bi durum bu çünkü.
ailede kısa boylu biri var şapka takıyo olabilir ara ara.bu kötü bi duruma gelicek sizden yardım isticek.
ailende biraz sıkıntılı bir dönemde canım.
yeni biri olcuak sevgili anlamında hayatında
hadi bana katina baaak.ben beyaz tenli ela gözlüyüm akrep burcuyum.oda koç burcu esmer kahverengi gözlü

yeni ilişkiye başlayacağım kişi nasıl bi tip canım çıkmış mı

canım erkek arkadaşınla uyumlu bir ilişkiniz varmış.keskin zekaya ve güçlü hafızaya sahip kendisi.sen onun için çok üzülüyorsun.aslında mutlu olmak için birşeyler yapıyorsun ama olmuyor.sevgilinle aranda güçlü bir bağ var.sen çok yaralanmışsın fakat güçlü bir kalbin var.dayanacaksın ve aşk tekrar kapını çalacak.canım bir kadın var bu belki annen yada senden biraz büyük bir kadın sana çok yardımı dokunacak onun sayesinde sıkıntılarını daha rahat atlatacaksın.sevgilin sana gelecek canım .sevgilin sana şans getirecek yada işle ilgili olabilir sana yardım edecek sen yüksek mevkiye geleceksin canım

göremedim ki tipini canım görsem söylemem mi:))
ne zaman gelecek bu öküz ya gelemedi bi:47:

:1: aaa canım seninki de mi öküz benimki de öyle yaaa :27: barışma zamanı için tarottan baktım ama bu ne kadar tutuyo bilmiyorum.
şubat ayı çıktı.:26::55::55::55:

göremedim ki tipini canım görsem söylemem mi:))
ne zaman gelecek bu öküz ya gelemedi bi:47:

:1: aaa canım seninki de mi öküz benimki de öyle yaaa :27: barışma zamanı için tarottan baktım ama bu ne kadar tutuyo bilmiyorum.
şubat ayı çıktı.:26::55::55::55:

hahaha kız daha geçen gün de aralık dedin:))
boşver zamanı araması yakın mı çıktı tarotta

canım çektiğim kartta o çıkıyo bende çıkanı yazıyorum :26: kendim için bakınca da farklı farklı çıkıyo o yüzden zamanı pek sallamıyorum:1: ne zaman arayacağına da mayıs çıktı yanlış demekki canım

hahaha kız daha geçen gün de aralık dedin:))
boşver zamanı araması yakın mı çıktı tarotta

canım çektiğim kartta o çıkıyo bende çıkanı yazıyorum :26: kendim için bakınca da farklı farklı çıkıyo o yüzden zamanı pek sallamıyorum:1: ne zaman arayacağına da mayıs çıktı yanlış demekki canım

hahaha tamam cnaım çok sağol:)))

şekerim yaaa sende bana bi fal bakmadın gitti küstüm :2::55::55::55:

bakmıştım ama sana :) tamam bir kaç gün geçsin bakayım üst üste bakamıyorum vallahi inanmazsan babyster'e sor. oda isteyince aynısını söyledim ama senin bana borcun var :52:

hayır canım bana yeni bakmadın ama sorun değil canım sonra da baksan olur :16::55::55::55:

bakmıştım ama sana :) tamam bir kaç gün geçsin bakayım üst üste bakamıyorum vallahi inanmazsan babyster'e sor. oda isteyince aynısını söyledim ama senin bana borcun var :52:

selam canım bir an önce tarota geçmeni 4 gözle bekliyorum canım şimdi müsaitsen bakabilirmisin falıma ekliycem birazdan :16::55::55::55:

selam canım bir an önce tarota geçmeni 4 gözle bekliyorum canım şimdi müsaitsen bakabilirmisin falıma ekliycem birazdan :16::55::55::55:

:) tatlım biraz ara verdim fala,çok baktım herkese ve bugün mübarek bir gün bakamam.
sende biraz fala ara versen fena olmaz, her gün baktırman iyi değil tüm enerjini alır.
yinede sen bilirsin tabi ben fikrimi söyledim :16:

asdfghjklşi.sdfghjkl

Eklentiler

• $Snapshot_20130921_4.webp
    $Snapshot_20130921_4.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 38
Back
X