- 18 Haziran 2010
- 5.580
- 1.680
- 773
- Konu Sahibi merissu744
yeni ilişkiye başlayacağım kişi nasıl bi tip canım çıkmış mı
canım erkek arkadaşınla uyumlu bir ilişkiniz varmış.keskin zekaya ve güçlü hafızaya sahip kendisi.sen onun için çok üzülüyorsun.aslında mutlu olmak için birşeyler yapıyorsun ama olmuyor.sevgilinle aranda güçlü bir bağ var.sen çok yaralanmışsın fakat güçlü bir kalbin var.dayanacaksın ve aşk tekrar kapını çalacak.canım bir kadın var bu belki annen yada senden biraz büyük bir kadın sana çok yardımı dokunacak onun sayesinde sıkıntılarını daha rahat atlatacaksın.sevgilin sana gelecek canım .sevgilin sana şans getirecek yada işle ilgili olabilir sana yardım edecek sen yüksek mevkiye geleceksin canım
canım erkek arkadaşınla uyumlu bir ilişkiniz varmış.keskin zekaya ve güçlü hafızaya sahip kendisi.sen onun için çok üzülüyorsun.aslında mutlu olmak için birşeyler yapıyorsun ama olmuyor.sevgilinle aranda güçlü bir bağ var.sen çok yaralanmışsın fakat güçlü bir kalbin var.dayanacaksın ve aşk tekrar kapını çalacak.canım bir kadın var bu belki annen yada senden biraz büyük bir kadın sana çok yardımı dokunacak onun sayesinde sıkıntılarını daha rahat atlatacaksın.sevgilin sana gelecek canım .sevgilin sana şans getirecek yada işle ilgili olabilir sana yardım edecek sen yüksek mevkiye geleceksin canım
ay karanlık çekmişsin kız bu sefer.
sen bi erkeğe sırtını dönmüşsün senden uzunca bu oturmuş düşünüyo.
biraz dedikodu duyucaksın neyle ilgili göremedim ama canın azıcık sıkılıcak.
hala sıkıntılarını atttamıyosun kafana çok takıyosun çünkü herşeyi.
nazarın var bu çok tetikliyo kötü ruh halini.
sana eskisinden bir haber var ama direk kendi getirmiyo bu haberi.
senin bi kız arkadaşınla sıkıntın olucak.yani onun derdi bi süre etkilicek seni ciddi bi durum bu çünkü.
ailede kısa boylu biri var şapka takıyo olabilir ara ara.bu kötü bi duruma gelicek sizden yardım isticek.
ailende biraz sıkıntılı bir dönemde canım.
yeni biri olcuak sevgili anlamında hayatında
hadi bana katina baaak.ben beyaz tenli ela gözlüyüm akrep burcuyum.oda koç burcu esmer kahverengi gözlü