Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bilmiyorum farklı marka olanda niye çıkmadı acabaBence var canım bana sa yorum yapar mısın![]()
Şimdi bu fotoğraftakine güvenmeli miyim pekiArtımede güvenme aşkım o biraz kancık valla yoksa var gibi çizgi çıkartıyor varsa yok çıkartıyor
Çünkü biri yanılsama biri yanılmaz diye düşünüyorum 5 dk olmadan çıktı ikisideŞimdi bu fotoğraftakine güvenmeli miyim peki
Belki prodoctor yapmadan once cok su vs icmissindir ama bu days doctor bana da yalanci pozitif cikarmisti suan var ise kaset testte bile cikabiliyorEki Görüntüle 3428821 biraz öncede prodoctor yaptım onda da çıkmadı kızlar o zaman days doctor yanlış mı ikiside
Prodoctor yapmadan önce hiçbir şey içmedim bilerek ki ne olur ne olmaz diye o zaman days doctor yanılttı beni iki testin yanıltmasıda ayrı bir ironi duygularımla oynadı resmenBelki prodoctor yapmadan once cok su vs icmissindir ama bu days doctor bana da yalanci pozitif cikarmisti suan var ise kaset testte bile cikabiliyor
Insallah o testler dogrudur diyelim biz gene deProdoctor yapmadan önce hiçbir şey içmedim bilerek ki ne olur ne olmaz diye o zaman days doctor yanılttı beni iki testin yanıltmasıda ayrı bir ironi duygularımla oynadı resmen
Bidaha yaptiniz mi test acabaProdoctor yapmadan önce hiçbir şey içmedim bilerek ki ne olur ne olmaz diye o zaman days doctor yanılttı beni iki testin yanıltmasıda ayrı bir ironi duygularımla oynadı resmen
Productor varsa elinizde tekrar deneyin benceHayır yapmadım regl gününü bekliyorum çünkü umutlanıyorum testle
Merhaba durum nedir yaptınız mı tekrarTekrar days doctor yapmayı düşünüyorum aslında