Kzlar acil yardm..

Denisee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2009
130
0
96
İstanbul
kızlar çıktığım çocuktan diğer konularda az çok bahsettim baska konularla ılgılı... az once konuştuk bir arkadaşı 5 yerinden bıçaklanmış bıçaklayanda arkadaşıymış... moralı bozuktu onun anlattıgı kadarıyla oturdugu yerde sureklı bole olaylar oluyormus felan bunlar bızım orda cok var dedii.. ve arkadaşlarıda var böyle .arkadasım dırek ayrıl dedi senınde ılerıde basına bısı gelırsee daha cıddı olursa hayatına tam anlamıyla soktugunda sanada boyle bısı olursa kım hesabını vercek dıyoo ne dıosunuzzz

Son düzenleyen: Moderatör:
anladığım kadarıyla çocuk serseri devam edeyim mi ayrılayım mı diyosun
ayrıl gitsin
zaten senin yaşın daha küçük sanırım
normal biri çıkar karşına yani

bencede ayrıl canm bu tiplerin napicaği belli olmaz.ama sevgilin oyle serseri değilse sen bilirsin

Erkek arkadaşınında varsa eğer öyle şeyleri fazla uzatma bide nerede ikamet ediyo ki arkadaşın hep oluyomuş öle olaylar ?

ataşehirdee ole bı tıpı yok serseri tipiii ama arkds çevresi öylee ılerıde o da oyle seylere katılırsa ıste bıcaklandı haberı felann gelırse ben ne yapcamm :S yada nmısal artık evlenme asamasına gelındığınde onun cevresı yuzunden hep huzursuz olursammm:S:S blmıorumkı kafam cok karıstıı

hem su da var su an moralı bozukken arkdslarından dolayı benım ayrılmam ondan uzaklasmam bencılce bı hareket olmaz mı

canım su testisi su yolunda kırılır diye bir laf var.bence hayatına daha düzgün yaşamı ;arkadaşları olan birini sok.kendi elinle kendini niye ateşe atıyorsunki.

hem su da var su an moralı bozukken arkdslarından dolayı benım ayrılmam ondan uzaklasmam bencılce bı hareket olmaz mı

yahu doğumgunu konunda zaten yazmıssın işte çocuk bizde bitiyor birşeyler mesajı yollamış sana....sen ondan ayrılmadan çocuk zaten senden ayrılcak...neresinden tutsan elinde kalan bir tip belli ki..

canım ya bu çocuk için önyargılı konuşmak istemiyorum ama
biraz senin canını sıkacağa benziyor

ataşehirdee ole bı tıpı yok serseri tipiii ama arkds çevresi öylee ılerıde o da oyle seylere katılırsa ıste bıcaklandı haberı felann gelırse ben ne yapcamm :S yada nmısal artık evlenme asamasına gelındığınde onun cevresı yuzunden hep huzursuz olursammm:S:S blmıorumkı kafam cok karıstıı

"bana arkadaşını söyle sana kim olduğnu söyleyeyim"
"üzüm üzüme baka baka kararır " ...vs demişler. boşuna söylememişler. zemuszemus

sende o kararan üzümlerden olmak ister misin bir düşün bence
kaydirigubbakcemile5

sen geleceğini düşün önce. o onlarla arkadaşşlık ederken kendini düşünmüyor sen niye onu düşüneceksin:delphin:

canım su testisi su yolunda kırılır diye bir laf var.bence hayatına daha düzgün yaşamı ;arkadaşları olan birini sok.kendi elinle kendini niye ateşe atıyorsunki.

kesinliklealkisalkisalkis

ya cnm kusura bakma biraz ağır olabilir belki ama ayak yapıyo sana. Açtığın konuları biliyorum bu çocuk sanırım senden ayrılamıyo senin ayrılman için palavra atıyo. Serseri bi imaj çizmeye çalışıyo

koşarak uzaklaş bence, böyle ortamlarda bulunan insanlardan kimseye hayır gelmez. Bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim diye boşuna dememişler. Yarın öbür gün bi psikopatlığı çıkar onun da...

ya cnm kusura bakma biraz ağır olabilir belki ama ayak yapıyo sana. Açtığın konuları biliyorum bu çocuk sanırım senden ayrılamıyo senin ayrılman için palavra atıyo. Serseri bi imaj çizmeye çalışıyo

ya bı kere ayrıldım tekrar barısmak ısteyen o olduu... kafam cok karısık benım yaaaa

ıste saat 2 gıbı knsmustuk hala ses soluk yok ondan msn acık ama cvp veren yok uzulme felan dedimm o da uzqundu ıkısıde arkdsm felan dedi bende nasıl arkds ortamın var senın ya felan demıstım.. bu saate kdr sesi çıkmadıı nerde bilmiyorum... kafam cok karısık zaten ne yapcagımı bılmıyorummmCADIARZU

yaa off cnm yalan sölüyo o arkadaşının bıçaklandığı ettiği ya da o çocuğun öyle bir ortamda olduğu felan yoook tamamen düzmece. sadece sana ağı abi havaları yapmaya çalışıyo

Back
X