Kzlar acil yardm..

bu çocuk hakkında hep konu açıyosun şakkıdı
çok sorun var yani..ayrılman en dogrusu...

ıste saat 2 gıbı knsmustuk hala ses soluk yok ondan msn acık ama cvp veren yok uzulme felan dedimm o da uzqundu ıkısıde arkdsm felan dedi bende nasıl arkds ortamın var senın ya felan demıstım.. bu saate kdr sesi çıkmadıı nerde bilmiyorum... kafam cok karısık zaten ne yapcagımı bılmıyorummmCADIARZU

internette taıştıgın adammış. o konuda o adamdan sana hayır gelemeyeceği konusundad yeterince yorum yapıldı...

bu konudada aynı şekildeCADIARZU

sen ondan etkilenmişsin sağlıklı düşünemiyorsun bence:ecrin_bebek:

konuna cevap veren bu kadar insan o kişi hakkında dışardan birileri olarak neler düşünüyo iyice tart derimzemuszemus

evli olabilir dendi, senin oynuyo dendi... vs. bu konunda da serseri dendi:1ninca:

anlaşılan bu çocuğun normal tarafı hiç yok.. başını derde sokmak istiyorsan buyur devam et... görüş. ama o bıçaklanma olaylarında bir gün arada kalıp kim vurduya gitme sakın...

Son düzenleyen: Moderatör:
internette taıştıgın adammış. o konuda o adamdan sana hayır gelemeyeceği konusundad yeterince yorum yapıldı...

bu konudada aynı şekildeCADIARZU

sen ondan etkilenmişsin sağlıklı düşünemiyorsun bence:ecrin_bebek:

konuna cevap veren bu kadar insan o kişi hakkında dışardan birileri olarak neler düşünüyo iyice tart derimzemuszemus

evli olabilir dendi, senin oynuyo dendi... vs. bu konunda da serseri dendi:1ninca:

ewet cokkk haklısınnnn...!!! duna ksamda arkdsma onun benı tasıması lazm ortamıma ayak uydurması lazıma ma acocukca davanıyo demıss ne yapmamı ıstıoduuu bıcakmı cekıım sılah mı tasıım anlamadım gıttı ve buqun bıttıı artk umrumda bıle dııl dunku hakkmda söylediklr,nden sonra:oklava:

ewet cokkk haklısınnnn...!!! duna ksamda arkdsma onun benı tasıması lazm ortamıma ayak uydurması lazıma ma acocukca davanıyo demıss ne yapmamı ıstıoduuu bıcakmı cekıım sılah mı tasıım anlamadım gıttı ve buqun bıttıı artk umrumda bıle dııl dunku hakkmda söylediklr,nden sonra:oklava:

yarın yine "sevgilim söyle böyle yaptı şunları bunları dedi..." vs şeklinde konu açacaksın gibi geliyor deniseekafamçokkarıştı

aklını çelmesine izin vermee:olmaz:

Canim iyikide ayrilmissin ne bu ya boyle bir insanlada yapamazdin dogru karar vermissin ama bu kararindan donme sakin

Donmıcemmm.... ama cok mutsuzumm hayatıma boyle ınsanlar cıkmak mı zorunda ben ne zaman mutlu olucamm ne zaman onun yanındayken hıcbırsey dusunmeden onunla olmanın guzellıgını yaşayabılcemmm... ne zamannnnnnnnnn:(

Uzulme tabiki seninde karsina guzel bir insan cikacaktir ama secimlerine dikat et canim sonradan canin yanmasin bunun gibi

Back
X