Merhaba,
Ben Dr. Figen DEMİR' in hastalarındanım ve çok memnun olduğum bir doktordur kendisi. Tüm yorumlara saygılıyım ama olumsuz yazılan yorumdan da onun adına ben rahatsızlık duydum. Bir çok arkadaşıma referans oldum. Gerekirse yanlarında gittim. Önerip te pişman olan hiç bir arkadaşım olmadı. Şahsım adına konuşuyorum çocuklarım olmadan önce iki düşük yaptım. Doğumla gerçekleşen normal yolla ikiz gebelikte, düşüklerim de olduğu gibi rehberim oldu. Bir an bile süphe duymadım. Hastası değil, arkadaşıma gider gibi gittim her defasında muayehanesine ve ben dişçiden korkmam, iğneden korkmam hayatta sağlık açısından tek ayaklarımın geri geri gittiği tek dal kadın hastalıklarıdır, onu da Figen Hanım sayesinde aşmış bulunuyorum ikizlerim 9 yaşındalar. Şunu diyebilirim bu gün sorunum olsa yine Figen Hanım'ı tercih ederim. Ayrıca gönderdiğim arkadaşlarımdan birinin catısı darmış, "Normal doğum yapamazsın" dedi. Arkadaşım "normal doğum yaptım" dedi. "Çok canın yanmıştır o zaman" dedi. Arkadaşım da doğruladı, "kabus gibiydi" dedi. Karşısındaki kişiyi insan olarak acı çekmesini istemediği için bu yorumu yapabiliyor, ama biz insanlar yanlış değerlendirebiliyoruz. Şunu özellikle belirtmeliyim kesinlikle para canlısı değildir.