Kzlar bana akl verin ltfen

marconi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2009
110
1
96
Ankara
selam kızlar,beni sinir eden bir durum var.bir arkadaşım beni bir süredir biriyle tanıştırmak istiyordu neyse kabul ettim.şimdilik telefonda ve nette konuşabiliyoruz henüz yüzyüze gelmedik.iyi bir ailenin oğlu,maddi durumları iyi,eğitimli bir çocuk.konuşması falan zaten çok güzel.kibar görgülü olduğu belli oluyor.27 yaşındayım mantık evliliği yaparım diye düşünüyorum zaten ve görüşmeye karar verdik.resimlerini bi kaç arkadaşıma gösterdim hepsi bi laf dedi.yok çirkin şurası şöyle boyu çok kısa falan filan.tamam benim de hayallerimdeki erkek değil ama belki hoşlanabilirim diye düşünüyorum.böyle söyleyen arkadaşlarım beni çok sevdikleri için yanıma yakıştıramadıklarını acele etmemem gerektiğini söylüyorlar.benim de kafam karışıyor.üzülüyorum.ileride aramda ciddi bişey olursa bu sefer onlar mahcup olacaklar.hiç içime sinmiyo.sağdan soldan sordum çocuk ve ailesi için hep iyi şeyler söylüyorlar.annem de pek olumlu değil gibi.siz olsanız napardınız?

etrafin soylediklerni kendi dusuncelerinden daha cok onemsiyor gibisin..
icinden gorusmek geliyorsa bence gorus ondan sonra kararini ver. belki coke tkilenceksin gorustuugnde belki de hic elektrik alamayacaksin. etrafindakiler gecer gider onemli olan senin dusuncelerin bence.

27 yaşından dolayı mı mantık evliliği yapmayı düşünüyorsun????

ne boya posa ne de arkadaşlarının dediklerine bakma canım

içinden geliosa bi buluş derim ben. kendin bi tanı belkide çok düzgün bi çocuktur. şıp diye aşık olmasanda zamanla seversin.

annen neden istemio peki?

kesinlikle buluşurdum. ne hissedeceksin bakalım? belki çok mutlu olacaksın ? belki zamanla aşık olacaksın? ayrıca öyle çirkin insanlar vardırki tarzıyla duruşuyla kişiliğiyle fark yaratırlar. görünüme takılmasın kimse. çok yakışıklı olup odun olacağına çirkin olsun insan olsun...

Bende bi görüş derim cnm ne kaybedersin sadece oturup konuşacaksınız hem konuşmadan insanları tanıyamayız Allah yardımcın olsun cnm inş hakkında hayırlısı olur

selam kızlar,beni sinir eden bir durum var.bir arkadaşım beni bir süredir biriyle tanıştırmak istiyordu neyse kabul ettim.şimdilik telefonda ve nette konuşabiliyoruz henüz yüzyüze gelmedik.iyi bir ailenin oğlu,maddi durumları iyi,eğitimli bir çocuk.konuşması falan zaten çok güzel.kibar görgülü olduğu belli oluyor.27 yaşındayım mantık evliliği yaparım diye düşünüyorum zaten ve görüşmeye karar verdik.resimlerini bi kaç arkadaşıma gösterdim hepsi bi laf dedi.yok çirkin şurası şöyle boyu çok kısa falan filan.tamam benim de hayallerimdeki erkek değil ama belki hoşlanabilirim diye düşünüyorum.böyle söyleyen arkadaşlarım beni çok sevdikleri için yanıma yakıştıramadıklarını acele etmemem gerektiğini söylüyorlar.benim de kafam karışıyor.üzülüyorum.ileride aramda ciddi bişey olursa bu sefer onlar mahcup olacaklar.hiç içime sinmiyo.sağdan soldan sordum çocuk ve ailesi için hep iyi şeyler söylüyorlar.annem de pek olumlu değil gibi.siz olsanız napardınız?

sevgili marconi öncelikle kimsenin lafına aldırış etme bence görüşmek tanımak istiyorsan görüş yüzyüzde bir konuş bakalım frekansınız tutacakmı telefonda sesini duymuşsun nettede konuşmuşsun fakat bide yüzyüce görüş derim .sonra kararını verirsin enine boyuna düşünürsün .hem dış güzellik çok ta önemli değil önemli ama önce iç güzellik karakter gelir sen kimi seviyorsan o kişi dünyanın en yakışıklı erkeğidir bunu unutma evleneceğin yada flört edeceğin kişiyi başkalarına göstermek için vitrinde sergi yapmayacaksın neticede değilmia.s önemli olan senin beğenmendir
ailesi iyiymiş madem araştırdıysan işi gücü iyiyse sana davranışları da hoşsa ki kavun değilki koklayasın :1no2: kimse kimseyide bir görüşte tanıyamaz görüş baktın hoşlandın elektrik aldın şu elektirik aldın lafınada uyuz oolurum aslında ama buraya cuk oturuyor işte :smiley-cool: görüşmeye devam et tanı iyice huylarını iyice bi tart sonra evlilik olayına konsantre ol ve evlenilebilirmi düşünmeye başla sen mutlu olacaksan seni sevenlerde mutlu olur neticede değilmi olması gereken de buu nacizane fikrim bu canım
hakkında hayırlısı olsun

ne boya posa ne de arkadaşlarının dediklerine bakma canım

içinden geliosa bi buluş derim ben. kendin bi tanı belkide çok düzgün bi çocuktur. şıp diye aşık olmasanda zamanla seversin.

annen neden istemio peki?

annem zaten bugüe kadar kimseye olumlu bakamadı.dediği şey acele etme.daha kimler çıkar falan diyor.

bulus kimse kötü demiosa belki cok seviceksin belki mutlu olucaksın kimseyi düşnme mahcup olcuak dedin insanlarda zamanı geldinde mahcup olduklarıyla kalırlar sen mulu olmaya bakk

insanlara sans vermek lazim karsilikli tanismaniz lazim güzellik bazen bir bakis bir mimik bazende güzel bir sözdür sirf evlenmek icinde evlenmemek lazim sevmek lazim

27 yaşından dolayı mı mantık evliliği yapmayı düşünüyorsun????[/QUOTne bileyim yaşadığım çevre dar,öyle olur diye düşünüyorum.zaten hep hayal kırıklıkları oldu.

olabilir,bizimde hayal kırıklıklarımız oldu,ben 28 yaşındayım ,böyle düşünme ,arkadaşlarına da bakma ayrıca,fotoğrafla gerçekte bir olmuyor zaten,yavaş yavaş tanımaya çalışırsın ,sevmeden ve aceleyle evlilik yapma.Evlenmek için evlenme

27 yaşındayım diyorsunuz mantık evliliği diyorsunuz pardon ama evlilik için bi acelenizmi var yani illa evlenmeniz şartmı? aşk evliliği çokmu geç sizin için bu saatten sonra?? artı yüz yüze gelince oturup tam anlamıyla görüşmeden birbirinizin ortak sevdiği şeyleri ve fikirlerini düşünce yapsını ailelerin anlaşıp anlaşamadığını öğrenmeden evlilik konusunu hemen açmayın bence, bişi hissetmeden sırf mantığın uyuyor diye ilerde sevebiliriim diyede balıklama atlamayın derim.. ve şunuda eklerim o kişiyle siz evleniceksiniz arkadaşlarınız değil yani güzelliği yakışıklılığı arkadaşlarınızı ilgilendirmemeli önemli olan sizin anlaşabilmeniz BENCE... Hakkınızda hayırlısı neyse o olsun...

Benim için bir erkeğin dış görünüşünden ziyade zekası önemlidir..
Aptal erkek sevmem
Bazen dış görüntüsü ile hiç tarzınız olm ayan insanlar gülüşü..duruşu veya sempatikliği ile ve size verdiği kıymet ile kendisine aşık edebiliyor.
Yerinizde olsam görüşürdüm
Tabii ki zorla güzellik olmaz..
Fakat eğer görüşmezseniz uzun bir zaman"keşke"lerle yaşayacağınıza bahse girerim
Başkaları ne söylüyor hiç önemli değil
Unutmayınız bu hayat yalnızca sizin
..

Bence arkadaşların biraz kıskanmış seniCADIARZUsen kalbinin sesini dinle bi görüş bakalım ne kaybedersinkia.s

onun ve ailesi hakkında iyi şeyler duymuşsunuz
tanıdıkça sizde ısınacaksınız belki
sizin hoşunuza gidiyor mu o önemli?
çocukla resmini gösterdiğiniz kişiler değil siz bir hayat geçireceksiniz...
dünya yakışıklısı bi adam olsa bu sefer de fesatlıklarından bi yerine bi kusur bulurlar
milletin ne dediği ile ilgilenirsen en büyük hatayı yapmış olursun
annenin de neye karşı çıktığı önemli... "daha karşına kimler çıkacak,bekle..." derse en güzel gülü bulma sevdasına kapılmış kişi gibi,en sonunda bahçe duvarı ile karşılaşırsın..geri dönüşü de olmaz

hep derler ya allah cırkın sansı versın dıye belkıde öle olucak nerden bılıyosun ecınnılınınde dedıgı gıbı bı buluş bakalım belkıde asık olucaksın begenmessende olmayıverır dunyanın sonu deıl ya ıyı sanslar

canım , hiç onun bunun sözüne bakma .. mantığın ve kalbinle hareket etmeye çalış. herkesin sevgilisi,eşi hayallerinde ki kişi değil ki.. ama gönül sevmiş,mantığıda onaylamış ve mutlular.. önemli olan senin sevip anlaşman. annen neden olumlu bakmadı onu anlayamadım. anlattığına göre çocuk tabir-i caizse 4-4lükCADIARZU

ben bi görüş derim görmeden karar verme
görünce anlarsın neler hiisedebileceğini

27 yaş çok yaşlı değil ki.
hem yaşla mantık evliliğini ben bağdaştıramıyorum da. arkadaşların dediği gibi evlilik biranönce zorla olması gereken bişi değil. 27 değil 35 bile olsa bir insanın sevmeden evlenmesine karşıyım ben.

Back
X