Kzlar bana akl verin ltfen

ben senın yerınde olsam gıder bulusurdum walla kımseyı de takmazdım..begenmezlerse begenmesınler bana ne ben begenıyormuyum onemlı olan o..
baskaları ıcın mı yasıyoruz veya baskaları ıcın mı evlenıyoruz???hayır!!!
bu kadar cevrenı dusunmek sadece sana zarar verır..
bugune kadar bırlıkte oldugum erkek arkadaslarımın hıc bırı ıcın arkadaslarıma danısmadım yakısıklı mı sızce dıye sormadım nıye sorulur kı bu soru bunu da anlamıyorum zaten...
ısterse dunyanın en cırkın ınsanı olsun onların gozunde benım gozumde dunyanın en yakısıklısı opuyorumnanaktan

selam kızlar,beni sinir eden bir durum var.bir arkadaşım beni bir süredir biriyle tanıştırmak istiyordu neyse kabul ettim.şimdilik telefonda ve nette konuşabiliyoruz henüz yüzyüze gelmedik.iyi bir ailenin oğlu,maddi durumları iyi,eğitimli bir çocuk.konuşması falan zaten çok güzel.kibar görgülü olduğu belli oluyor.27 yaşındayım mantık evliliği yaparım diye düşünüyorum zaten ve görüşmeye karar verdik.resimlerini bi kaç arkadaşıma gösterdim hepsi bi laf dedi.yok çirkin şurası şöyle boyu çok kısa falan filan.tamam benim de hayallerimdeki erkek değil ama belki hoşlanabilirim diye düşünüyorum.böyle söyleyen arkadaşlarım beni çok sevdikleri için yanıma yakıştıramadıklarını acele etmemem gerektiğini söylüyorlar.benim de kafam karışıyor.üzülüyorum.ileride aramda ciddi bişey olursa bu sefer onlar mahcup olacaklar.hiç içime sinmiyo.sağdan soldan sordum çocuk ve ailesi için hep iyi şeyler söylüyorlar.annem de pek olumlu değil gibi.siz olsanız napardınız?

Sevgili Marconi sende biraz kendimi gördüm sanki :)

Sana benim durumumdan bahsedeyim. Ben de karşıma çıkan (ki bizi direk ailelerimiz tanıştırdı; arkadaş aracılı bir durum da değildi) adama ilk başta olumsuz bakmıştım. Sürekli çevremdekilerle konuşyordum bu durumu, herkes olumlu söylüyordu ama ben bir türlü yakıştıramıyordum kendime. Hani karşımıza çıkacak kişi hem kariyer hem de fiziksel olarak dört dörtlük olacak ya :) Kariyer olarak gayet iyi ama fiziksel anlamda yok diyordum hep. Takıntım da çok komikti, yani şu an düşündükçe çok komik geliyor. Adam benden neden 4 cm uzun niye benden şöyle 10-15 cm uzun değil ...Bu düşüncemi de duyan sanır ki ben kısa biriyim. :) Ama zamanla anladım ki onunla görüşüp konuşmadan çevrenin dediğiyle kafamdan geçenlerle bir karar vermem hiç sağlıklı olmayacak. Şans verdim ve görüşmeye başladım. Konuştukça anladım ki aslında bana bir çok yönüyle benziyor, birlikte çok hoş vakit geçiriyoruz. Başlangıçta kafamdaki olumsuzluklar gitti şimdi gelecekten konuşmaya başladık :) Kesinlikle görüş, yemeğe çık ve bu görüşmeyi bir iki kezle sınırlandırma.

Sevgili Marconi sende biraz kendimi gördüm sanki :)

Sana benim durumumdan bahsedeyim. Ben de karşıma çıkan (ki bizi direk ailelerimiz tanıştırdı; arkadaş aracılı bir durum da değildi) adama ilk başta olumsuz bakmıştım. Sürekli çevremdekilerle konuşyordum bu durumu, herkes olumlu söylüyordu ama ben bir türlü yakıştıramıyordum kendime. Hani karşımıza çıkacak kişi hem kariyer hem de fiziksel olarak dört dörtlük olacak ya :) Kariyer olarak gayet iyi ama fiziksel anlamda yok diyordum hep. Takıntım da çok komikti, yani şu an düşündükçe çok komik geliyor. Adam benden neden 4 cm uzun niye benden şöyle 10-15 cm uzun değil ...Bu düşüncemi de duyan sanır ki ben kısa biriyim. :) Ama zamanla anladım ki onunla görüşüp konuşmadan çevrenin dediğiyle kafamdan geçenlerle bir karar vermem hiç sağlıklı olmayacak. Şans verdim ve görüşmeye başladım. Konuştukça anladım ki aslında bana bir çok yönüyle benziyor, birlikte çok hoş vakit geçiriyoruz. Başlangıçta kafamdaki olumsuzluklar gitti şimdi gelecekten konuşmaya başladık :) Kesinlikle görüş, yemeğe çık ve bu görüşmeyi bir iki kezle sınırlandırma.

canım benim;ne güzel mutluluğunuz daim olsun inşallah :nazar: ben de görüşünce durumu buraya yazarım.

Annen için bir şey diyemem ama arkadaşlarının senin yanına yakışmıyor laflarını genelde samimi bulmam ben. Onlar değil sen yaşayacaksın ilişkiyi. Herkesin beğenebileceği birisi hiçbir zaman çıkmayacak karşına. Herkes bir bahane bulur. Daha tanımadan fiziksel özelliklerine göre şurası çirkin falan demek de çok ayıp ve haksızlık bence. Sen de bence 27 yaş olayını bir kenara bırak ve öyle git buluşmaya evlenmem gerek yaşım geçiyor dersen senin için çok önemli olabilecek bazı şeyleri görmezden gelebilirsin. Umarım mutlu olursun

Back
X