Onu o kılıfın içine sokup,kızılcık sopasıyla bir temiz dövmek lazım eşek sudan gelene kadar.
Ne hakla yapar,bu ne karaktersizlik,bu ne ahlaksızlıkklava:
tenhada kıstırmak lazım bu kadını

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Onu o kılıfın içine sokup,kızılcık sopasıyla bir temiz dövmek lazım eşek sudan gelene kadar.
Ne hakla yapar,bu ne karaktersizlik,bu ne ahlaksızlıkklava:
tatlım zor sabredıoyurm gıdıp bogazına sarılasım var kaydirigubbakcemile
git valla durma bence
akıllı geçiyo aklınca
terbiyesiz ya..
ses çıkartmazsan daha nelerin gider kimbilir
onun yaptığını söyleyince yüzüne
yapamaz bidaha bencekötükedihüso
Vallaha güzelim ne denirki??
Allah sabir versin sana....ben olsam allah yaratti demez coktan donunu kafasina gecirmisdim..kaydirigubbakcemile....siddeti hic sevmem..:hulya:..lakin bazi insanlar sanki sadece bu dilden anliyor...
Ama sen bana bakma sakinyasakkelime
Bende biraz piskopatlik varda.....:kedi:
saol guzelım...aynı pıskopatlık bende de var cnm ama ona bulasmak ıstemedım bu gune kadar...cnm haber beklıyorum eger gelmezse kılıf o zmana gorusucz o mahlukla:mymeka:
canım kadının evıne gıtsem zaten bızım evın yarısı ondadır tumden evını bosaltmam gerekecek bır de o pıke takımını nasıl ısteyerek almıstım 5 sene beklemıstım bır turlu kısmet olmamıstı ...sıyırmak uzereyım ya nasıl zoruma gıttı anlatamam yatagıma baktıgım anda aglayasım gelıyor![]()
Nasil ya....?? Yahu güzelim polis var kanun var hukuk var...madem onca esyanizi caldi etti neden sikayet etmiyorsunuz?akannehir
Polisle eve girip neyiniz var neyiniz yok almiyorsunuz?benneyaptımki
Dag basindami yasiyoruz....?
Lüften kizma alinma...ama siz böyle sessiz kalir giden gitti derseniz, o kadinda buna göbek ata ata devam edecek.....
Aglamayan cocugu meme vermezler güzelim....Hakkinizi arayin.....böyle serefsizlere meydan birakmayan lüftenlmaz:
tatlım bunları bız bu sene ıcınde ogrendık büyü fln olayları calınan esyalar fln konu cok daha uzun yanı ve bız dıoruz kı ALLAH a HAVALE EDELIM bulasmayalım o buyu olayı bızı gerckten cok etkılemıstı zaten tekrar ugasmayalım dedık ama kadın durulmuyormafoldumbencok haklısıın
Suna bak....birde büyü ile ugrasiyor demek ki?? Vay adi kadin...yatacak yeri yok böylesinin yahu!!!
Hic korkmayin güzelim....gidin sikayetci olun vallaha....gözünüzün önünde malinizi caliyor...buna sessiz kalmakla onun ekmegine yag sürüyorsunuz!
Korkmayin....Köpegin duasi kabul olsaydi gökten kemik yagirdi derler....evinizde kuran okuyun bol bol....Allah bildigi gibi etsin....
Sende üzülme takma kafana...aci ama cok gercek bir söz....Gelen mala elsin güzelim...:teselli:
Cnm ya öncelikle geçmiş olsun. Ama fazlada üzülme. Seni anlıyorum ama unut nevresim takımını. Anlattıklarına bakılırsa pek tekin bir kadın değil bu. Alabilsen de eminim sen kullandığın için o eşyanla ilgili mutlaka bişeyler yapacaktır.. Nevresimi almayı düşünme hatta alma. Oraya buraya yumurta koyan insan senin kullandığın newresimle neler yapar allah korusun. Eşyalarına da dikkat et. Kişisel eşyalarına özellikle. Böylesi pis insanlar çok malesef.. Neler yapıyorlar neler.
ayy bn okudugum yerde deli oldum canım ya ne sabır varmış sizde ya anlamadım bu deliye niye böyle daynıyorsunuz büyü ne demek ya
manyak mı bu ne derdi var sizinle bu düşmanlık nerden geliyor onu belirtmemişsin
ama neyse sebebi herneyse ben olsam bağıra bağıra hırsız köpek diye diye çalarım kapısını yanımada birini alırım tüm mahallenin içinde avazımın sonuna kadar bagırarak çaldığın çarşafı ya ver ya polis çağıracam derim herkese anlatırım cinnet durumu yani neyi bekliyon canm ya yanına mı kalacak Allah için ya millet 1 iğnesinin peşine düşüyor bu devirdeklava: yapamazsan gelim yardıma :1hug: