Kzlar Kafam kark yardm eder misiniz?

• Konu Sahibi Konu Sahibi trista
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
T

trista

Ziyaretçi
Kızlar Kuzenım Aracılıgıyla Msnde Bırıyle tanıstım adı volkan 23 yasında knsma tarzıı guzel yanı dusunerek konuşuyoo ..

sana yemin ederim
*elimden gelen her türlü iyiliği aklına
*gelebilecek herşeyi yaptım
*herşeyi
*belkide
*bu yüzden kaybettim
*psikolojim bozuldu
*doktora gitim
*psikiyatriye
*gittim
*ialçlar kullandım
*artık kimsye güvencim kalamıştı
*korkuyorum
*acaba bu kişide beni bırakıp gidicek mi diye
*sıkıldım
*ne biliyim
*sonra 3 snelk bi ilşkimde aldatıldım
*ya bir sürü ama nedense
*hep kaybeden ben oldum
*ama nedense
*hep yapan kaybeden ben oldum bole seyler soyledıı..
bak
*bens evdiğim insandan
*çok şey beklemem
*benim için şunu yapsın
*bunu yapsın demem
*asla
*karşılık hiç beklemme
*ben sadece
*bana biraz ilgi alaka ve sevgi bunalrı bana versin
*benden dünyaları istesin
*veririm
*çok şey istemiyprum
*güzellik
*felan
*bunlar benim için
*inan ama inan ki
*hiç öenmli değil
*güzellik
*geçci
*geçici
*ama kalb temziliği
*kalıcı
*bi insan neyse ileridede odur gibi şeylerrr soyledııı uzun uzun konuştuk ona bır takım sorular sordum cevapladı ama bu cocuk ne bılıım cok duygusal mulayım bırı yanı sevgılısını hıc sıkmazmıs ıstedıgı yere gıdebılırmıs yakısanı tabıkıde gıyermıs yerıne gore kıskancmıs felan bende boyle sevmıyorum pek yanı benle ılgılendıgını nerede oldugumu merak ettıgını hıssetmek ısterım kıskanc olmasını sevıyorumm cıktıgım erkegın ama bu kısı oyle degıl sadece ben cok severım herseyı yaparım dıyo o kadarr ne yapsam sızceee kızlar ya ben bıraz maço hoşlanıyorum sanırım:S:S

yüz yüze konuşmadan kesinlikle arkadaş olma

canım kıskanılmaktan herkes hoşlanır ama öyle gereksiz yere karışanlara da tilt olurum hani.. bence yüzyüze görüş eğer hoşlanırsan ona göre bi karar verirsin..zamanla insanlar kıskanç olanlardan sıkılmaya başlıyorlar.ilerde olabilecekleri düşünerek hareket et yani. yerimseniben benimki de mesela kıskançlık yapmam etmem diyodu. artık hareketlerinden anlıyorum kıskandığını.öyle şunu yapma bunu yapma demiyo tabiki.mesela ark larımla buluşucaz diyorum..aa tmm haftasonu bn müsaitim diyo =D karışmıyo sadece erkk lerin olduğu durumlarda kendini de dahil ediyo. kaydirigubbakcemile3

Ne bılımm evet yuz yuze olmadan bırsey olmaz kesin ama ben ılgılenılmekten hoslanan bıryım kıskanması benı onemsedıgı ılgılendıgı anlamına gelır benı paylasamadıgı ne bılım nerdesın dıye sorması benı dusundugu merak ettıgı anlamına gelır .. hep duygusal hep duygusal sevmıyorum :(

ii ozaman konusma allahm yaa ay ne seyler burda bazen sorulio sasirirorum yanii....öle istemiorsan öle birisini almasin..bukadar basit

Ne bılımm evet yuz yuze olmadan bırsey olmaz kesin ama ben ılgılenılmekten hoslanan bıryım kıskanması benı onemsedıgı ılgılendıgı anlamına gelır benı paylasamadıgı ne bılım nerdesın dıye sorması benı dusundugu merak ettıgı anlamına gelır .. hep duygusal hep duygusal sevmıyorum :(

o zaman bu adam sana göre değilşakkıdı

msnde tanışma, konuşma, çıkma, ayrılma... da moda oldu:roflol:

internetten sevgili bulanların küçük bir oranı aradığını buluyor. o küçük oranda da senin olduğunu düşünmüyorum canım...

bence boşver gitsin...

bence önce yüz yüze görüş derim
tabiki kıskanılmak insanın hosuna gider ama psikopaylıga varmadıgı sürece bu işş canım sonrası emin ol hosuna gitsede sıkarr bıkarsın

Bence görüşmek istesende böle mülaym biri çıkmıcak nette yazmak çok kolay..Boş işler boş...

Ben neten yapilan arkadasliklara karsiyim ekran arkasinda seni neye inandirmak istiyosa oyle konusuyo gorus tanis bulus birsure arkadas gibi sana uygunsa ondan sonra karar ver derim

e tatlım belli ki bu adam senin tarzın değil,
zorlamanın alemi ne?
muhtemelen aşık olacağın adam şuan dışarılarda bir yerde dolaşıyordur.
boşa vakit kaybetme derim ben.
son erkek bu msndekiymiş gibi davranma.

Kızlar genelde mülayim yani nasıl desem onun için çok şey yapabilecek fedakar sıkmayan duygusal erkeklerden hoşlanıyolar.sıkı otoriter kıskanç tipler genelde kızların bi süre sonra skılmasına neden oluyor.bu nedenle bu arkadaşımızda seni tavlayabilmek için sana fedakar mülayim senin için herşeyi yapmaya hazır erkek profili çiziyor.tanışın görüşün birbirinize karşı birşeyler hissetmeye başlayın sevgili olun ve seni sevdiği zaman gör bide sen onu.sana bu anlattıklarından eser kalırmı?unutma seven adam kıskanır.şuanda sevgi yok aranızda ve kıskanmam yada sıkmam demesi çok normal.çünkü seni tavlamaya çalışıyor.yüzyüze görüşmeniz iyi olabilir.kısmet bu nasip neyse o olur nerden geleceği hiç belli olmaz ben interneti tanışmak için sadece bi vesile olarak görüyorum .nette tanışılınca kötü olacağını düşünmüyorum.sonuçta senelerce birlikte lan evlenen ve sonunda boşanan sonu kötü olanlarda var.bütün huyunu suyunu öğrenip boşanmakta oluyor.internet tanışmak için vesile ama tanıştığın kişi aradığın kişi değilsede kötü niyetliysede farkına vardığn anda arkana bakmadan çekip gitmek gerekir.çok uzattım galiba uzun lafın kısası araya sevgi girerse iş değişir arkadaşım.

Bnece sorunlu bir tip.Ufak ufak kaç

tamam düşüncesi şartları sana uyyo diyelim ya elektirik alamazsan ne olucak

""hep suygusal hep duygusal sevmıyorum dmeişsin hemde madem hoşlanmadın nie konuşuyosun ""

bazı şeyler insnaın içiyle alakalıdır buna sen karar verirsin senin idrak etmediğin sonuca bağlayamadıgın

şeyleri biz nasıl çözelim kim seni ne kadar iyi tanrırsa tanısın kendini en iyi sen bilirsin

bence tek ihtiyacın olan şey düşünmek kendini dışarıdan görmeye çalış

kendini tanımla ilk önce...

ayrıca meyve secer gibi iyi bak oh kıskanc da değilmiş diye olmaz bu işler

insan hoşlandıgı insana yaklaşır onu tanımaya calışır ama sen önce dur ben bi bana uyanları

ayırayım sonra hoşlanmaya çalışırım modundasın böyle olmaz

msn aşklarına inanmıyorum, etrafımda çok arkadaşım hayal kırıklığı yaşadı. sanal ortam olduğu için atış serbest orda. çok farklı kişilikler tipler çıkıyorlar genelde. istisnalar kaideyi bozmaz ama.

Nasıl klişe sözler onlar öyle ya, bi yerden copy-paste yapmış gibi.
Öyle bi anlatmış ki kendini gökten zembille inmiş gibi duruyo, kanma sen böyle şeylere.
Özünde kıskanç mıdır değil midir bilemem ama kendini daha ilk dakikadan bu kadar öven birinden uzak duracaksın, onu bilir onu söylerim.

Arkadaşlar eskiden de resim göstermezlermiymiş tanıştırmadan önce ilk olarak bu onun canlı hali gibi bişey..yani arkadaşı nette tanıştırıyor. netten ilkkez tanışmıyor anladığı kadarıyla.. görüşmesi şart bence karar vermek için

ii ozaman konusma allahm yaa ay ne seyler burda bazen sorulio sasirirorum yanii....öle istemiorsan öle birisini almasin..bukadar basit

yardımcı olmanı ıstedık sacma sapan yorum yap dıyen olmadıı okeee;)

Kızlar genelde mülayim yani nasıl desem onun için çok şey yapabilecek fedakar sıkmayan duygusal erkeklerden hoşlanıyolar.sıkı otoriter kıskanç tipler genelde kızların bi süre sonra skılmasına neden oluyor.bu nedenle bu arkadaşımızda seni tavlayabilmek için sana fedakar mülayim senin için herşeyi yapmaya hazır erkek profili çiziyor.tanışın görüşün birbirinize karşı birşeyler hissetmeye başlayın sevgili olun ve seni sevdiği zaman gör bide sen onu.sana bu anlattıklarından eser kalırmı?unutma seven adam kıskanır.şuanda sevgi yok aranızda ve kıskanmam yada sıkmam demesi çok normal.çünkü seni tavlamaya çalışıyor.yüzyüze görüşmeniz iyi olabilir.kısmet bu nasip neyse o olur nerden geleceği hiç belli olmaz ben interneti tanışmak için sadece bi vesile olarak görüyorum .nette tanışılınca kötü olacağını düşünmüyorum.sonuçta senelerce birlikte lan evlenen ve sonunda boşanan sonu kötü olanlarda var.bütün huyunu suyunu öğrenip boşanmakta oluyor.internet tanışmak için vesile ama tanıştığın kişi aradığın kişi değilsede kötü niyetliysede farkına vardığn anda arkana bakmadan çekip gitmek gerekir.çok uzattım galiba uzun lafın kısası araya sevgi girerse iş değişir arkadaşım.

Cok guzel yazmışsın tesekkur ederimm yorumun içinn.. bende zaten yüzyüze görüşmeden bir karar veremem sadece belkı sızlerınde yaşadığıı şeyler olmuştu bununla ılgılı dıye yardım ıstedım tekrar sagol

e tatlım belli ki bu adam senin tarzın değil,
zorlamanın alemi ne?
muhtemelen aşık olacağın adam şuan dışarılarda bir yerde dolaşıyordur.
boşa vakit kaybetme derim ben.
son erkek bu msndekiymiş gibi davranma.

ya zaten msnde erkek arayan bırı degılım bu tanısma tesadufen olduu zaten bırden ve sohbet anıden basladı haklı olabılırsın

Back
X