Kzlar Kafam kark yardm eder misiniz?

• Konu Sahibi Konu Sahibi trista
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
o hangi şehirde

canım bunlar tam bi kızı tavlama cümleleri inanma!
netten tanışıp evlenende biliyorum
evli olup vakit geçrmek için bu sözleri sarfedenlride biliyorum
ciddi düşünüp nişanlanıp hiç bi sebep yokken ayrılanlarıda biliyorum
zaman geçirip arkadaslarıyla eğlenmek için kendine konu olarak kullananlarıda biliyorum
şunu asla unutma parmaklar çok rahat yalan yazar :olmaz:
net bi vesile olabilir ama uzak durulması daha iyi
nefsinin seni dürtmesine izin verme
baskasından yüzü gülmeyen bu kadar mülayim olmaz
olsa olsa intikam arzusu olur
kısmetinde ise baska bi şekilde bulur seni yerimseniben
Allah iyilerle karşılaştırsın

merhaba ben yeni uye oldum ama yorum yapmamda br sakinca varmi bilmiyorum...bence kabul etme yasamis birisi olaraktan hic iyi birsey olmuyor sana verilen sozler hersey yalan.sanal alemden degilde gercek hayattan bak derim.elbet kismetin birgun seni bulacaktir.bence simdiden bosver...yerimseniben

Haklısınız bende her zaman bunu savunan bır ınsanım ama su an pc basında bızlerde varız ve pc basında oldugumuz andan ıtıbaren bızde sanaldan bırıyızz ve burdakı ınsanlar real hayattan ınsanlar realdende tanısıp hıcbırsey yapamayan bır ılıskı kuramayan herseyın yalan oldugu ılıskılerde var sanaldanda var evet bu yuzde sanalda daha fazla ama belkı bu kısı gercekten ıcınden geldıgı gıbı konusuyordur dıye tereddute dusuyorsunuz cunku sız samımı bır sekılde konusuyorsunuz bu yuzden ıkılemler oluyo bence yuzyuze gorustukten sonra karar vermek daha mantıklı gıbı ama sanırım bu kısıyle olmayacak ılgısı cok hoş ama bana göre değil

Back
X