• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kzlar moralim ok bozuk, morallerinize ihtiyacm var:(

Muutsuuzz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2009
1
0
86
İstanbul
:çok üzgünüm:Ya ben 18 yasında bırıyım ... Okuyorum Lise Öğrencisiyim.. Yaşımın En Güzel Günlerimi yaşayacagım hiçbirşeyi kafama takmamam gereken bir yaştayken çok mutsuz kafaya herşeyi takıyorum bir ilişkim vardı 7 ay öncesinde çok güzeldi herşey bitti 5 ay her gün agladım cok kötü günler yaşadım çünkü çok emek vermiştim..o sevgi boşluğundan dolayı ve unutmak için birileri girdi hayatıma ama olmadı doğru insanlar değildi en son ilişkimde benimle sadece yakınlaşmak içinn çıktıgını farkettım ayrıldım çok pişman oldumm.. Şimdi yalnızım ve çok mutsuzum ciddi birşeyler yaşamak istiyorum 2 kişi var ikiside bana karşı çok iyiler biri benle birşeyler yaşamak istiyo biride öyle isteği var gibi konuşuyo msne gelınce hep benle konusuyo imalı sözler ediyo diğeri cidden istediğini söylüyo felan filan ama kafam çok karışık hiç mutlu değilim kendimi çok yalnız hissediyorum daha 18 yaşındasın canım önünde çok uzun seneler var dogru ınsan elbet cıkıcak evet bunlar doğru ama içimde şu stresi atamıyorum lütfen moral verici sözlerinize ihtiyacım varrr:( bütün yakın arkdaşlarımın erkek arkadaşı sağlıklı güzel bir ilişkisi var onlar hep sevgılılrınden bahsederken ben dışlanmış gibi oluyorum konuşcak bırseyım olmuyor çünküü

Sen,
---''Bütün arkadaşlarımın sağlıklı bir ilişkisi var benim yok, kendimi dışlanmış gibi hissediyorum ''şeklindeki komik düşüncelerinden kurtulup, şu an ihtiyacın olan ve yoğunlaşman gereken şeyin ''sevgili-ilişki, erkek arkadaş'' değil de, ''derslerin '' olduğunu idrak edebilirsen, o kadar mutlu ve mesut olursun ki, hayatında hiç sorun kalmaz canım..

18 yaşındaki bir kızın illa ki sevgilisi olması gerekmiyor,neden bazı şeyleri mutlaka yaşamak zorunda hissediyorsunuz ki kendinizi, yoksa yok...

Zamana bırak, birgün olur elbet..
Dediğim gibi bunları düşüneceğine derslerini okulunu düşün bence..Kendin için daha hayırlı bir iş yapmış olursun inan bana..

Son düzenleme:
Sende kendine derslerden ve aldıkları notlardan bahseden arkadaşlar bul, hem bu senin geleceğin için erkek arkaşlardan bahsetmekden daha faydalı hayatım...
İlerde üniversitede güzel bir bölümü kazandağında ,yada güzel yerlere geldiğinde sen onlara daha farklı hayat görüşlerinden bahsedersin artık... O zamanda bahsetmeye gerek görmeyeceğin hayatına giren o güzel kişi ile birlikte iken onlar geçmişte yaptıkları hatalardan bahsetsinlerrrr.........

ah ah senin yasında olcam bı de erkek arkadas istiycem..bekarlik sultanlık o yaslarda gez toz bı erkeğe niye bağlanmak istiyorsun ki..benim en güzel yıllarım bı erkek yüzünden mahvoldu şimdi pişmanım ama neye yarar zamanı geri alamadıktan snr..

Sende kendine derslerden ve aldıkları notlardan bahseden arkadaşlar bul, hem bu senin geleceğin için erkek arkaşlardan bahsetmekden daha faydalı hayatım...
İlerde üniversitede güzel bir bölümü kazandağında ,yada güzel yerlere geldiğinde sen onlara daha farklı hayat görüşlerinden bahsedersin artık... O zamanda bahsetmeye gerek görmeyeceğin hayatına giren o güzel kişi ile birlikte iken onlar geçmişte yaptıkları hatalardan bahsetsinlerrrr.........

doğruya ne denirrra.s

şakkıdıarkadaş insanı rezil de yapar vezir deşakkıdı

sen o çevreyle devam edersen hayatını mahvedeceksin , "rezil" edecek hayatını da geleceğini de bu arkadaşların:delphin:

hayatını tek başına devam ettirebilecek duruma gelmeden erkek arkadaş sadece özenti ve zaman tuzağı

o kadar küçüksün ki....

şimdiden evlenmeyi düşünüyorsun..

kendi ayaklarının üzerinde bile duramadan..

bir ilişkinin evliliğin sorumluluğunu henüz kaldıramayacakken...

hayatım bence sil beyninden sevgili gibi saçma seyleri ve geleceğini yeniden yapılandırmaya çalış..

önceliklede bir iş bir kariyer için çabala... yoksa ilerde ağlayan bayanlardan olursun.. benden demesi.

Valla güzelim ben 26 yasindayim ama hala ciddi bir birlikteligim yok
Etrafimda iliskiden bahseden kisilerde yok
Hepsi fikir alabilecegim kisiler evlilik gibi bir konuyu aklina sokman heleki bu yasta cok yanlis
Okulun var daha eline meslegini almadan evlenirlir mi ya?

ya 18 yaşında üniversite düşünmeli iken bu erkek meraklılığını hiç tasvip etmiyorum...

yok konuşacak konusu olmuyormuş, o zaman arkadaş çevreni değiştir güzelim, onlar kötü birşey yaparsa sende konuşacak konun olsun diye aynı şeyi mi yapıcan

:olmaz: :olmaz: :olmaz: :olmaz: :olmaz:

sanırım duymak istediğin sözleri duyamayacaksın burada, üzgünüm
18 yaşındasın ve ciddi bir ilişki istiyorsun öyle mi
ciddi bir okul, ciddi bir meslek, ciddi bir gelecek istesen kendi adına daha hayırlı olmaz mı

sırf arkadaşlarının yanında konuşacak konu olsun diye neden bir arayış içine girdin anlamıyorum.
bırak onlar ne yaparlarsa yapsınlar sen kendin ol farklı ol farkını belli et..
inan ilerde doğru insanı bulduğun zaman güzel şeyleri olur olmaz insanlarla tükettiğin için pişman olacaksın..
hayır ne umuyosunuz ki yani?
daha lisedesin..adam seni çok mu seviyo,seninle evlenecek mi sanıyosun?
sen onun için kimbilir kaçıncı olacaksın biliyo musun?
saçmasapan sebepler yüzünden kendinizi kullandırtmayın kimseye..
bakın burda kaç kişi yazmış herkes aynı şeyi söylemiş..
bence durup bi düşün ve kendine daha doğru, daha yararlı bi yol çiz..
bunu sadece kendin için yap..
biraz sert olmuş olabilir yazdıklarım ama kızıyorum hakikaten bu tarz şeylere..
yeni nesilde inanılmaz bi acele var bu konuda..
ve ben bunu anlamıyorum:olmaz:

18 yaşındaki ilişkide nasıl bir ciddiyet olabilir ki?
bırak okulu hadi gel evlenelim diyen biri mi ciddi olur??

ayrıca bu yaşta naısl beklentiler olabilir yakınlamak adına, bu nasıl açıkça msn'den söylenir anlamadım.
hayatta en önemli şey sevgili değildir, hele bu yaşta önemsizler kategorisinde olmalıdır..

Yaşamak ,yaşlanmak böyle bir şey işte daha neler yaşayacaksın. Acı çekecek, üzülecek sevinecek ağlayacak bazende güleceksin ama bunların hepsi hayatın bir parçası. ben sadece senin bişileri yaşamak zorundaymışsın gibi hissetmeni istemem zira illaki sevgilin olacak ya da olmayacak diye bir durum yok. zaman sana hepsii getirecektir

Daha 18 yasındasın ve evliligi düsünüyorsun inanamıyorum akannehir
senin aslında tamamiyle aklını derslere vermen gerekiyor,
inan bana ilerde cok pisman olursun simdiden böyle seyleri düsünürsen.
Bitir okulunu, al eline meslegini, kazan kendi paranı, sevgili kolay sonrada olur bitane.
Anlamıyorum gercekten, sadece sana degil bu sözüm etrafımdada cok var 16-17-18 yaslarında evliligi düsünen kızlar. Eskiden böylemiydi bu, okulumuzu bitirmek icin neler yapmazdık ki, bide sevgilimi düsüncektik? Daha neler. -tatlicadiarzu-
Demem o ki, kendine ceki düzen var, okuluna baglan bir erkege degil, simdi bu sözler sana monoton gelebilir, ama ilerde keske dememek icin simdilik kendine bir dur demen lazım. a.s

yerinde olsam"üniversiteye nası girer nası iş güç sahibi olurumu"u düşünürdüm bunları düşüneceğime.yaşın bunu gerektiriyo.

:çok üzgünüm:Ya ben 18 yasında bırıyım ... Okuyorum Lise Öğrencisiyim.. Yaşımın En Güzel Günlerimi yaşayacagım hiçbirşeyi kafama takmamam gereken bir yaştayken çok mutsuz kafaya herşeyi takıyorum bir ilişkim vardı 7 ay öncesinde çok güzeldi herşey bitti 5 ay her gün agladım cok kötü günler yaşadım çünkü çok emek vermiştim..o sevgi boşluğundan dolayı ve unutmak için birileri girdi hayatıma ama olmadı doğru insanlar değildi en son ilişkimde benimle sadece yakınlaşmak içinn çıktıgını farkettım ayrıldım çok pişman oldumm.. Şimdi yalnızım ve çok mutsuzum ciddi birşeyler yaşamak istiyorum 2 kişi var ikiside bana karşı çok iyiler biri benle birşeyler yaşamak istiyo biride öyle isteği var gibi konuşuyo msne gelınce hep benle konusuyo imalı sözler ediyo diğeri cidden istediğini söylüyo felan filan ama kafam çok karışık hiç mutlu değilim kendimi çok yalnız hissediyorum daha 18 yaşındasın canım önünde çok uzun seneler var dogru ınsan elbet cıkıcak evet bunlar doğru ama içimde şu stresi atamıyorum lütfen moral verici sözlerinize ihtiyacım varrr:( bütün yakın arkdaşlarımın erkek arkadaşı sağlıklı güzel bir ilişkisi var onlar hep sevgılılrınden bahsederken ben dışlanmış gibi oluyorum konuşcak bırseyım olmuyor çünküü

CANIM BENDE SEN GİBİ DÜŞÜNÜYODUM AMA KARŞIMA ÇOK İİ BİRİ ÇIKTI VE ŞUAN EVLİYİM ÇOK DA MUTLUYUM TAKMA KAFANA DOĞRU ZMANI BEKLE YANLIŞ KİŞİLERLE ARKADAŞ OLMAa.s.

tek mutsuz oldugun konu bu olur inş...
çünkü bu dert degil inan ki...lisede tek tük ilişkiler evliliğe gidiyor...
bi sorun olsa pat ayrılık..deger mi derslerini geri plana atmana...
illa birinden ilgi mi bekliyosun...çık kızlarla gez toz vakit geçr illa erkek mi gerekli...
hele bi ünversiteyi kazan sonrasına bakarsın yerimseniben

Bence hiç 18inde ciddi bir beraberlik için heveslenme..Çünkü hep 18-17li yaşlarda ciddi niyetli olarak başlanan tatlı ilişkiler, ne yazık ki sonunda bitiyor.Hemen hemen hepsinin sonu bu..Arada istisnalar çıkar orası ayrı...
O ciddi ilişkileri olan arkadaşlarınla 23 yaşına geldiğinde de bir görüş bakalım hangisinin ilişkisi o günlere taşınacak merak etmiyorum bile, sonuç belli çünkü...

tek mutsuz oldugun konu bu olur inş...
çünkü bu dert degil inan ki...lisede tek tük ilişkiler evliliğe gidiyor...
bi sorun olsa pat ayrılık..deger mi derslerini geri plana atmana...
illa birinden ilgi mi bekliyosun...çık kızlarla gez toz vakit geçr illa erkek mi gerekli...
hele bi ünversiteyi kazan sonrasına bakarsın yerimseniben

değmez tabi.ahh ahh şimdi ki aklım olsa ne yapar ne eder üniversite okurdum.benim okumama sebebim sevgi aşk meşk olayları değil yeteri kadar ders çalışmayışım dı.ama sebepe ne olursa olsun ilerde çok pişman olursun bi işgüç sahibi olmak için bişiler yapmadığına

kadınlar neden hayatın tamamını bir erkek olarak düşünür bunu hiç anlamış değilim.hayatım eğitimin ne kariyerin ne ya da geleceğe yönelik kendini kanıtlamak adına planların ne.senin şu yaşta daha ciddi mevzulara kafanı takıp üzülmen lazım.yoksa bu düşüncelerle seni güzel bir hayatın beklediğini söyleyemeyeceğim.27 yaşındayım hatta bikaç ay sonra 28 bekarım.hayatımda biri var ama illada hemen evleneceğim diye takıntım yok.bir üniversiteyi birincilikle bitirdim şuan ikincisine başlıyorum bu yıl.benim arkadaşlarımın çoğu evlendi çocuk sahibi ama ben onlarla kendi hayatımı kıyaslamıyorum.çünkü farklı hayatları yaşıyoruz.yani şunu söylemeye çalışıyorum acele etme.önce hayatını garantiye al.sen kendini kanıtlamış bir kadın olursan elinde sağlam bir mesleğin olursa kimler çıkar karşına kimler.şuan seninle çıkacak çocuk olsa olsa kaç yaşında olacak o hayata dair ciddi anlamda neler yapmış olacak ki.bitanem kafana takmaya değmeyecek kadar boş bunlar ama bunu anlamak için biraz daha zaman geçmeli.senin yaşlarında bizlerde belki aynı şeyleri düşündük yaşadık.benim de arkadaşlarımın sevgilisi vardı ben inek gibi ders çalışırdım olmadı.ama şimdi düşünüyorum da o yaşta olacak sevgiliden bana şuan ne olurdu ki.ama mesleğim en doğru karar ve seçimim.

aman arkadaşım boşver dert etme yahu hakkaten sınava çalış aynı yaştayız ama ben şimdi üniversitedeyim şu sene yum gözlerini herşeye güzel bi okul kazanmaya bak :teselli:

Back
X