• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kzlar moralim ok bozuk, morallerinize ihtiyacm var:(

18 yaş.........hayatının en toz pembe zamanındasın

şuan hayat sadece bir sevgiliden ibaret geliyor....

niye hayatınızı sadece bir erkekle mutluluğa bağlıyorsunuz...

önünüzde bir okul hayatı var...ve ardından üniversite

bunlar için başarılı olmaya uğraşın...

sonrası başarının ardından zaten gelecektir...

meslek ve kariyer sahibi olduktan sonra ciddi ilişkileriniz ozaman olacaktır...

hatta peşinizde koşturanlarda.....

şuan ne siz ciddi bir ilişki düşünecek yaşta nede karşı tarafın sizinle bu ciddiyeti yaşayacağı yaştasınız....

Son düzenleme:
meslek de genel koordinatör yazıyor :)

mesaj sayısı da :1

hep diyorum kendime, bu tarz fake olma ihtimali olan konulara cevap yazma diye ama dayanamıyorum sanırım :)

çok arabeske bağlamışsın sen be güzelim.. ciddi ilişki istiyomuşsun.. ciddi ilişki siparişle olmaz. iyi bi arkadaşın olur. zamanla tanırsın. flört edersin. arkadaşlığın senin hayatınının geneline olumlu etki yapar, seni iyileştirir güzelleştirir ileriye taşırsa dersinki evet bu adam benim ilerde eşim olcak adam. al sana ciddi ilişki şekli...
bence sen git sosyal aktivitelere katıl , arkadaşlarınla vakit geçir. ailenle vakit geçir. tabiki derslerinden arta kalan zamanlarda.. yok illa ben arabeske bağlarım aşk isterim diyosan burda açacağın acıların kadınıyım tarzı konularında sana acımam bile...:hulya:

Kendin söylemişsin işte hayatımın en güzel yılları diye.
Kimse için zehir etmeye değmez.
Yaşamak için seni tutan yok.
Derslerine yoğunlaşıp geleceğini düşünmen gereken zamanını hele erkeklere hiç harcama.:olmaz:

yorumları okumadım ama eminim herkes derslerine yoğunlaş bunları düşünme sevgili için yaşın küçük vs. diyecek. Ergenliğe girmemizle insanlarda bazı hormonlar devreye giriyor bildiğin gibi. yani ister istemez karşı cinse bir ilgi ve çekim duyuyoruz. eğer duymazsak bi sorun var demektir zaten :)) yani sevgilin olmasını, bir ilişkin olmasını istemen tamamen doğal. hem derslerle ne alaka çözemedim. Aklı başında olan insan her şeyi dengelemeyi bilir.
4 senedir sevgilim de var deli gibi ders de çalışıyorum. öss yi de türkiye derecesi sayılabilecek bir başarıyla kazandım. hem de biliyorum ki sevgilimin desteği olmasa bu kadarını yapamazdım. Onun teşvik etmesiyle buralara geldim.

yani demeye çalıştığım elbette hayatında biri olacak ama bu doğru kişi olmalı. ben o kişiyi 16 yaşında buldum, bu senin için 18 olur 28 de olabilir. sadece zamana bırak. illaki konuşacak konu bulamıyorum arkadaşlarımla diyip birilerini hayatına sokarsan onlar da senden yararlanmaya çalışır. ve sen yıpranırsın.

Babannem derki insan kısmetinde kim varsa mutlaka onu bulurmuş. Sen de böyle üzülmek kendi canını böylesi basit bir konu yüzünden sıkmak yerine zamanı gelince kısmetini bulacağını düşün bence. Şuan için öncelik erkekler değil derslerin hedeflerin kariyerin için planların olmalı. Çünkü eğer sen kendi ayakların üzerinde duramazsan gelecekteki ciddi ilişkilerinde mutlaka terslikler meydana gelecektir...

ben de 18 yasındayım.. bu sekilde düsünen hic bi arkadasım yok. cevreyle alakalı sanırım biraz da bu.. hadi bunları es gectim diyelim.. güzel bir birlikteligin varmıs, emek harcamıssın bitmis ve onu unutmak icin araya birileri girmis.. bu nasıl bi mantık. 18 yasındaki biri neyin ne oldugunu az cok bilir bence.. cok sevmissen araya baskalarını sokmaya miden almaz. hadi aldı diyelim sen zaten biraz da sevgiliyi arkadasların arasında sevgilisiz kalmak istemediginden yapıyorsun.. ne istedigini bilmiyorsun bence :) hayatın merkezi yapmamak gerekiyor bu konuları.. spor yap, kitap oku, ders calıs.. kendine bu tip seyleri düsünmek icin cok zaman bırakma.. isin gücün kalmazsa kendi kendine gereksiz seyler üretirsin :)

inanamıyorum ya,daha 18 yaşın niye bu kadar erkekle çıktın.
insanın kendine karşı biraz saygısı olmalı değil mi?
yazık etme kendine.gençliğinin tadını çıkarmak,maalesef erkeklerle gezip tozmak değildir.
senin geleceğe dair planın,sadece bir erkeğe aşık olup onunla evlenmek mi?

canim bence boyle bireusunceye kendini kaptirman yanlis arkadaslarin sevgilisi var konusacak birseyim yok falan ona bakarsan Benim arkadaslarimin cogu ya evli ya nisanli eh ben nedemeliyim bu konuda?bence senin dusunmen gereken erkek arkadastansa okulun daha onemli hemde mutlu olmak icin bir erkege neden bukadar ihtiyac duyuyosunki zamani gelince oda olur

Sen,
---''Bütün arkadaşlarımın sağlıklı bir ilişkisi var benim yok, kendimi dışlanmış gibi hissediyorum ''şeklindeki komik düşüncelerinden kurtulup, şu an ihtiyacın olan ve yoğunlaşman gereken şeyin ''sevgili-ilişki, erkek arkadaş'' değil de, ''derslerin '' olduğunu idrak edebilirsen, o kadar mutlu ve mesut olursun ki, hayatında hiç sorun kalmaz canım..

18 yaşındaki bir kızın illa ki sevgilisi olması gerekmiyor,neden bazı şeyleri mutlaka yaşamak zorunda hissediyorsunuz ki kendinizi, yoksa yok...

Zamana bırak, birgün olur elbet..
Dediğim gibi bunları düşüneceğine derslerini okulunu düşün bence..Kendin için daha hayırlı bir iş yapmış olursun inan bana..
Iste budur kardesim yerden goge kadar haklisin diline saglik

yorumları okumadım ama eminim herkes derslerine yoğunlaş bunları düşünme sevgili için yaşın küçük vs. diyecek. Ergenliğe girmemizle insanlarda bazı hormonlar devreye giriyor bildiğin gibi. yani ister istemez karşı cinse bir ilgi ve çekim duyuyoruz. eğer duymazsak bi sorun var demektir zaten :)) yani sevgilin olmasını, bir ilişkin olmasını istemen tamamen doğal. hem derslerle ne alaka çözemedim. Aklı başında olan insan her şeyi dengelemeyi bilir.
4 senedir sevgilim de var deli gibi ders de çalışıyorum. öss yi de türkiye derecesi sayılabilecek bir başarıyla kazandım. hem de biliyorum ki sevgilimin desteği olmasa bu kadarını yapamazdım. Onun teşvik etmesiyle buralara geldim.

yani demeye çalıştığım elbette hayatında biri olacak ama bu doğru kişi olmalı. ben o kişiyi 16 yaşında buldum, bu senin için 18 olur 28 de olabilir. sadece zamana bırak. illaki konuşacak konu bulamıyorum arkadaşlarımla diyip birilerini hayatına sokarsan onlar da senden yararlanmaya çalışır. ve sen yıpranırsın.

vereliniortak
dedıklerın cok dogru ve mantıklı sana katılıyorum..emınım derslerıne bak dıyenlerın cogununda o yaslarda erkek arkadası vardı..benımde vardı..
ama sımdı donup baktıgımda keske o yıllarımı bır erkegın pesınden gıderek gecırmeseydım,onun laflarıyla hareket etmeseydım..cıkıp gezseydım arkadaslarımla takılsaydım..dıyorum ne yalan soylıyım..tabıı bunu dememın de bır sebebı belkı de dogru kısının o olmaması belkı hala bırlıkte olsaydık bu fıkrımde degısırdı onu bılemıyorum ama lıseye veya unıversıteye gerı donebılseydım bır cok seyı daha farklı yapardım yerimseniben

ılerki yıllarında eminim sende genel yorumlamalar gibi düşüneceksin ama şimdi
18'indesin , duyguların düşüncelerin çoookkkk normal. Ama bence 18'inde ciddi sağlıklı ilişkiler yerine tabiri caizse laylaylommmmm takılmalısınnn. kaydirigubbakcemile3. Çoğu kişi 18'inde aşık olduğu kişiyle evlenmemiştir bence....

aman canım bu yaşta erkeklerimi taktın kafana dert ettin.kaydirigubbakcemile
neler kimler çıkar karşına :hulya:
sen asıl ayaklarımın üzerine nasıl basarımın tasasında ol.
arkadaşlarında acaba aralarında bunu konuşuyor mu,aliler veliler geçici.:umursamaz:

ya benim anlamadığım şey ,insanlar neden stresli olduklarında hep karşı cinsi arar karşılarında..
bunu anlamıyorum..illa rahatlamak istiyorsan kendine bir uğraş bul..dikiş öğren,kazak ör , öss ye hazırlan ki bir mesleğin olsun ,resim yap ,spora git vsvs..yapacak bir sürü şey var ama insanlar nedense ,sadece tek seçim şansı varmış gibi karşı cinse yöneliyor..bu zamanda verdiğin kararlardan pişmanlık duyabilirsin aslında senin yaşındaki herkes pişmanlık duyabilir..
her zaman bir sevgili hayatını güzelleştirmez ,hayatına renk katmaz ,hayatındaki güzellkleride alır götürür..bence başlarnın hayatını yaşamak yada onları kıskanmak yerine onların seni kıskanacağı bir hayat kur kendine

senin yerinde olmak isteyen bile eminim çok kişi vardır keşke öğrencilik günlerine dönüp okula gidebilme imkanı olsaydı diyenler vardır
neden illa bi ilişki istiyosun neden bi erkek yerine derslerine kafa yormuyosun daha çok gençsin şuan senin okulunu geleceğini düşünmen gerekiyo sem ilişkisi olan sevgilileri olan arkadaslarına bakıp imreniceğine çalışkan akıllı derslerinde başarılı olan arkadaslarına imren onlarla takıl ve kendini lütfen derslerine ver unutmaki bu yaşlar bu imkanlar birdaha gelmicek önüne

senin yerinde olmak isteyen bile eminim çok kişi vardır keşke öğrencilik günlerine dönüp okula gidebilme imkanı olsaydı diyenler vardır
neden illa bi ilişki istiyosun neden bi erkek yerine derslerine kafa yormuyosun daha çok gençsin şuan senin okulunu geleceğini düşünmen gerekiyo sem ilişkisi olan sevgilileri olan arkadaslarına bakıp imreniceğine çalışkan akıllı derslerinde başarılı olan arkadaslarına imren onlarla takıl ve kendini lütfen derslerine ver unutmaki bu yaşlar bu imkanlar birdaha gelmicek önüne

Canim cok haklisin iste ornek ben okul hayatima keske dvm etseydim bu pismanlikla yasiyicam ondan uzuluyorum iste bazilarida kiymetini bilmiyor guzelim

Back
X