• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kzlar sinirden delirmek zereyim :@

kız resmen benim yanımda asılıyordu cnm hayatım bebeğim vs isminin sonuna ...''m bu şekilde konuşuyordu hep bende rahatsız oluyordum ama ii arkadaşlar diye birşey demiyordum.( kızda bunun farkında anlıyordum hakeretlerimden susuyordum o o şekilde konuşunca ) Sonra biri hakkında yorum yaptı kız olan o kişiyi bende tanıyorum çok bir şeyler söyledi bende niye bu şekilde düşünyorsun falan yanı tartıştık o konu hakkında ama o konuştuğu kişi içinde görüşünce normal davranıyordu hiç o şekilde konuşmamış gibi bende ona kızdım tartıştık ama kavga eder gibi değil normal. zaten o dediği laf yüzünden aramızda soğukluk vardı.bir daha görüşmedik ama msnde falan bir kaç kere konuşmuştuk ama samimi değil bu olayların üstüne bende merak ettim ne diyeceklerini oyüzden böyle birşey yaptırma gereği duydum + erkek olan arkadaşıda erkek arkadaşım yokken onun için bir sürü laf söylüyordu ama o gelince normal davranıyordu.

kız resmen benim yanımda asılıyordu cnm hayatım bebeğim vs isminin sonuna ...''m bu şekilde konuşuyordu hep bende rahatsız oluyordum ama ii arkadaşlar diye birşey demiyordum.( kızda bunun farkında anlıyordum hakeretlerimden susuyordum o o şekilde konuşunca ) Sonra biri hakkında yorum yaptı kız olan o kişiyi bende tanıyorum çok bir şeyler söyledi bende niye bu şekilde düşünyorsun falan yanı tartıştık o konu hakkında ama o konuştuğu kişi içinde görüşünce normal davranıyordu hiç o şekilde konuşmamış gibi bende ona kızdım tartıştık ama kavga eder gibi değil normal. zaten o dediği laf yüzünden aramızda soğukluk vardı.bir daha görüşmedik ama msnde falan bir kaç kere konuşmuştuk ama samimi değil bu olayların üstüne bende merak ettim ne diyeceklerini oyüzden böyle birşey yaptırma gereği duydum + erkek olan arkadaşıda erkek arkadaşım yokken onun için bir sürü laf söylüyordu ama o gelince normal davranıyordu.

Bu kızın zaten bir sevgilisi yok mu??? Niye senin sevgiline asılsın.. adi asıldı diyelim bu kızın sevgilisi pzvnk mi ki buna göz yumuyor....
Diğer konu da da sen kızı yanlış buluyor olabilir sevmiyor olabilirsin, kız ikiyüzlü olabilir.. Sen arkadaşlık etmezsin olur biter....
Sevgilinin hayatına ambargo koymaya hakkın yok...istediğiyle arkadaşlık eder istediğiyle etmez.... Sevgili oldunuz diye birbirinizin arkadaşlıklarına izin verme hakkına sahip olmuyorsunuz...

Bu anlattıklarınız da bana erkek arkadaşınızı onlarla arkadaşlık etmesi yada etmemesi konusunda zorlamanızı haklı hale getirmiyor....

Bu kızın zaten bir sevgilisi yok mu??? Niye senin sevgiline asılsın.. adi asıldı diyelim bu kızın sevgilisi pzvnk mi ki buna göz yumuyor....
Diğer konu da da sen kızı yanlış buluyor olabilir sevmiyor olabilirsin, kız ikiyüzlü olabilir.. Sen arkadaşlık etmezsin olur biter....
Sevgilinin hayatına ambargo koymaya hakkın yok...istediğiyle arkadaşlık eder istediğiyle etmez.... Sevgili oldunuz diye birbirinizin arkadaşlıklarına izin verme hakkına sahip olmuyorsunuz...

Bu anlattıklarınız da bana erkek arkadaşınızı onlarla arkadaşlık etmesi yada etmemesi konusunda zorlamanızı haklı hale getirmiyor....

dün dedim istersen görüşebilirsiniz görüşmek istiyorsan görüş dedim sen istesende istemesen görüşmem dedi + kızın sevgilisi gözyumduğuna rahatsız olmadığına göre öyle demekki

dün dedim istersen görüşebilirsiniz görüşmek istiyorsan görüş dedim sen istesende istemesen görüşmem dedi + kızın sevgilisi gözyumduğuna rahatsız olmadığına göre öyle demekki

Muhtemelen esvgiln senin gönlğnü yapmak için öyle söylüyor sen bi kere görüşmeni istemiyorum dedikten sonra istersen görüşebilirsin dediğinde onu denemeye çalıştığını düşünüp yok görüşmiycem demesi sırf terihi senden yana kullandığını ıspat etmek için....
kızın sevgilisi gözyumduğuna göre muhtemelen öyle demişsin ya.. hiiiç sanmıyorum.. Muhtemelen ya sen kızın davranışlarını yanlış anlıyorsun, yada kızın sevgilisi kızın davranışlarını farketmeyecek kadar saf...
Hiçbir erkek arkadaş hele ki sizin yaşlarda en deli çağında kızarkadaının başkasına askıntı olmasını kabul edemez...

Ama benim içime doğan senin onların arasındaki samimiyeti yanlış anladığın yönünde....

Senin sevgilin onun neden böyle konuşmasına izin veriyor ki? O kadar düşüncesiz bi sevgilin varken sen daha çok sinirlenirsin. Kusura bakma; ama hala çocuksunuz.

iyi yapmışsın.insanların gerçek yüzü böyle ortaya çıkartılabilirdi ancak.
yüzüne canım cicim,sevgiline hayatım bebeğim,bende hazetmem böylelerinden.:delphin:
sevgilinde sözünü dinlemiş.ilerde kaynanandan çekmezsin.sözünü de dinletirsin delikafadulden

iyi yapmışsın.insanların gerçek yüzü böyle ortaya çıkartılabilirdi ancak.
yüzüne canım cicim,sevgiline hayatım bebeğim,bende hazetmem böylelerinden.
sevgilinde sözünü dinlemiş.ilerde kaynanandan çekmezsin.sözünü de dinletirsin

delikafadulden

eğer bu kız gercekten sevgilinle dediğin gibi konuşuyorsa o zaman haklisin..
isterse 50 yillik arkadaşı olsun bu tarz konuşmaları hiç sevmem..görüşme demem ama mesafeli olması gerektiğini hem erkek arkadasıma hem de kıza belli ederim...
benimkinin universitedeki arkadaslari topu topu 4 tane kızdı..kızlarla ilk tanıştığımda biri hariç hepsine hemen ısındım ve çok sevdim ama bı tanesini nedense ilk gördüğüm andan beri icim almadı..hiç bir şey demedim tabii..daha snr bende arkadas oldum kızlarla..okuluna fln gidiyordum bende hersey güzel gidiyordu ama o kıza gicik olmuştum bir kere..neyse bir gün hep beraber bunların dersinin başlamasını bekliyoruz,o gicik oldugum kız aklı sıra sakalasti erkek arkadaşımla,göbeğini okşadı!!ben sok oldum!!kaldım öyle bir şey yapamadım erkek arkadasım geri çekildi ve iyice yanıma sokuldu..neyse o konu öyle kaldı ama erkek arkadasıma,eğer bir yamugunu görürsem o kızın susmam haberin olsun dedim tamam haklisin dedi ona göre mesafemi korurum dedi..ve öyle de yaptı gercekten..ama bir gün o yuzsuz erkek arkadasıma mesaj attı ve mesaj aynen söyle başlıyordu; ermanim napan?..diye bir mesaj..kan beynime çıktı resmen..ve o mesajdan snr okula gittiğimizde bir sekilde herkesin icinde erkek arkadasıma ermanim denmesini ve el şakasından nefret ettigimi hatta gerekirse bu tarz hareketlerde bulunan birini tekme Tokat dovebilecegimi :)) söyledim..kıza bakarak söyledim..e essek değil ya korktu tabii..ve o oldu o kızla bir daha görüşmediler..ama bu bahsettigim okuldan bir kızdı..ama isterse kankası olsun umrum olmaz..
ben nasıl en yakın erkek arkadaşımın kız arkadaşı oldugunda geri çekiliyorsam,merhaba derken sadece elini sıkıyorsan,opmuyorsam,sakalasmiyorsam bu kız arkadaşına iliskisine duydugum saygidandir..insanların da bana ve iliskime saygı duyması mesafe koyması gerekir..
ben senin yerinde olsam yine aynı şeyi yapardım o kızı herkesin icinde rezil ederdim gözlerinin icine baka baka..erkek arkadasımıda kızı rezil etmeden önce uyarırdim sen mı bildiricen haddini ben mı bildiriyim diye..gorusup gorusmemek onlara kalmış artık..görüşme demem ben olsam rezil ederim..

işte bende aynen senin sinir olduğun şeylere sinir oluyorum kasıtlı yapıyor ya 40 yıllık arkadaş değiller zaten erkek arkadaşımda hareketlerinden hoşlanmıyordu kızın

Canim bosversene sen..
Böyle seyler yapmakla iyi mi oluyorsun? Yoo. Aksine. Sevgilinle olan iliskine zarar veriyor.
Simdi sevgilin napsin, konusmasinmi arkadaslariyla öyle dediler diye?
Belki onlarin fikri bu olabilir. Sizin iliskinize karismiyorlarsa napacaksin ne düsünürlerse düsünsünler.
Sen iyi olmaya bak, sevgilinle güzel güzel gecin ki onlarda mutlu oldugunuzu anlasinlar.
Ya da anlamasinlar, ne fark eder ki, sen kendi iliskine bak, kimseyi sallama.

simdi sana abla nasihati :hulya:
ileride kaynana, gorumce, elti, kuzen .. maddi sikinti .. manevi bunalti ... gecim darligi .. issizlik .. kotu is ortami ... kocanin ilgisizligi .. cocuklarin hastaligi .. vs vs vs yani o guzel kafani yoracak o kadar cok seyin olacak kiii
bugunlerinin kiymetini bil
tadini cikar ... bu mesajimida bilgisayarinin arsivine not al en gec bi 5,6 sene sonra dediklerim cikacak ... şakkıdı

süpersin..kaydirigubbakcemile5

Canim bosversene sen..
Böyle seyler yapmakla iyi mi oluyorsun? Yoo. Aksine. Sevgilinle olan iliskine zarar veriyor.
Simdi sevgilin napsin, konusmasinmi arkadaslariyla öyle dediler diye?
Belki onlarin fikri bu olabilir. Sizin iliskinize karismiyorlarsa napacaksin ne düsünürlerse düsünsünler.
Sen iyi olmaya bak, sevgilinle güzel güzel gecin ki onlarda mutlu oldugunuzu anlasinlar.
Ya da anlamasinlar, ne fark eder ki, sen kendi iliskine bak, kimseyi sallama.

bende öyle yaptım zaten erkek arkadaşım boşver kabul etme dedi ama ben kabul ettim silmek isterse kendisi siler zaten

canım belki kız senden hoşlanmadı olabilir,doğal şeyler bunlar o şekilde söylemeleri hoş değil tabiki madem yakın arkadaşlar o sevmese bile arkadaşının sevgilisi diye saygı duymaları gerekiyor.

canım belki kız senden hoşlanmadı olabilir,doğal şeyler bunlar o şekilde söylemeleri hoş değil tabiki madem yakın arkadaşlar o sevmese bile arkadaşının sevgilisi diye saygı duymaları gerekiyor.
yok kızla ii anlaşıyorduk böyle olduğunu fark edince soğudum ben tanıdıkça

Back
X