Kzlar sinirlerim cidden tepemde of!....

ayrıca ınadırmak zorundada degılım ıster ınan ıster ınanmaaaa

bıde bedduaya takılıp kalınmış hay allahım ya terbıyesızlıgım vıcdansızlıgım hıc bır seyım kalmamıs hakater boyutunda kelımeler var onlarıda allaha havale edıyorum yasamayan bılemez bunu en basından berı soluyorum ben yasadım ben gordum ben cektım bır ben bılırım bır allah ben cozum ıcın sız olsanız ne yaparsınız dedım derdımı yazdım konun geldıgı yere bakın ben evden ayrıldıgımda esımın aılesı benı aramısmı aılem olmasaydı bende belkı kadın sıgınma evındeydım bende o sınırle oda kavga yaparken banamı guvendı ne gordum onlarıon yuzunden o gunlerıde yasadım oda gıtsın kadın sıgınma evıne dedım yeterkı huzurumuz bozulmasın ya sız hıc gordunuzmu evde gelın var kadın kocasına bılmemne cocugu dıyo adam karısına bılmem nene bılmem ne yaptıgımız karısı dıyo dusunebılıyomusunuz benım ve esımın psıkolojısı nasıl bozulmasın onların bızlere akıl vermesı gerekırken bız verıyoz benım derdım hep onlarmı olucak allah askına stres olmam hatta cıldırmam yerlıydı bence kendımce cok haklıydım ınanın esımde bende ıkı gece arkadaslarımızda kaldık zaten bırakmadılar sımdıde annemlerdeyız burdada kalıcam zaten annem yuzde 70 ozurlu geldı kaldı zaten ıkı gece tekrarlıyorummmmm kaldı zaten kayınvalıdem carsamba ve persembe gunlerı bendeydı ıcıme attıgım herseyı konustum

e peki nasıl geçti?

bu iki günnü sonunda nereye gitti? barıştılar mı?

iyi olmuş sizde kalması ve konuşmanız inşalah herşey düzelir rayına girer.

Oglunun evi tabiki gelicek,ne Gecti ise aranizda o onun annesi oda onun evladi.bir bir daha ikiiiiiiii!!!Birde esinizin annesi degilde bunu kendi anneniz oldugunu farzedin evettt?

aaa düşünceniz ne saçma eşinizin annesi tabi gelecek kalacak sizi ne ilgilendirir orası yalnız sizin evinizmi?

ben olsam bende istemem .

iyi birisi olsa bukadar dert etmezsin zaten..

gitsin kızında kalsın, geçmişte birşeyler yaşanmış sonuçta boşanmaya kadar gitmiş onun yüzünden ...

Allahtan çalışıyomuş bide ikinizde koca gün aynı evde olsanızz akannehir

Acaba eŞİnİz kayınvalİdenİzle İlgİlİ dÜŞÜncelerİnİzİ burdan okusaydı sİze ne derdİ. Bence yÜzÜnÜze tÜkÜrÜrdÜ.pekİ sİzİn annenİz o durumda olsaydı yİne aynı Şeylerİmİ dÜŞÜnecekdİnİz, otel parasını vereyİmde gİtsİn oteldemİ kalsın dİyecekdİnİz. Yazık ya yazık....

esımın yuzune soledım zaten aynı gun once ona sonra buraya yazdım oda bende yasadıklarımızı bıldıgımız ıcın ıkımızın de ıstegı gene ve yıne onun aılesı yuzunden huzurumuzun bır daha bozulmaması sonucunda bosanıyoduk bu kadar olabılır ya

e peki nasıl geçti?

bu iki günnü sonunda nereye gitti? barıştılar mı?

iyi olmuş sizde kalması ve konuşmanız inşalah herşey düzelir rayına girer.

allahın gunu bır gun degılmıs canım bu banada fırsat oldu geldı kaldı ıkı gece o gun gun konustum kendısıyle barısmadılar ıste kalıyomus evım ısyerıne uzak oldugu ıcın havada soguk oldugu ıcın orda kalıyo usenıyomus zaten pazar gunu gelıcektı carsambaya anca gelebıldı babasıda sureklı esımı arıyo sanırım barısmak ıcın ınsallah

valla anlamakta güçlük çektiğim doğru...evet çorbada olmuş,çünkü içiçe anlatıyosun herşeyi..öyle dedim böyle dedim böyle oldu şöyle oldu..karmakarışık..

ne iftirası attı sana?
kocasıyla kavga ederken seni nasıl öne sürdü ? senin yüzündenmi kavga ediyolardı ?
ne msjları çekdi sana ? birde ıkılık ne onu anlamadım ben :1ninca:
bu kırmızı ile işaretlediğim yeride anlamadım ayrıca..ne yapılıyo aileye karşı..
yani anlamamamın sebebi karışan olaylar haricinde senin anlatım bozukluğundan kaynaklanıyo sanırım :1ninca:

Tabiki inanıp inanmamak bana kalmış..
burda da anlamadığım şey,kayınvalide gelmiş sende kalmış,iki gece..sen ne zmn arkadaşında kaldın,şimdi annende kalıyorsunuz..kayınvalide sizdeykenmi arkadaşında kaldın ? e kadın madem kaldı gitti sorun bitti,şimdi annemdeyiz diyorsun..yani hala sorun ne anlayamadım ben seni :bbo:

ayrıca ailem olmasaydı bende kadın sığınma evindeydim diyosun..sen eşinle sorun yaşadığına ailene sığınmışsın..ama şimdi unuttuğn şeyy o kadının aileside senin oğlun oluyo bi yerde..

hayır canım ıstıra derken bunlar kavga yapmıslar adam gelınde senı sevmıyo zaten demıs bızde aılemle mangala cagırmıstık babam dolu sey almıs bunlar gelıcekler beklıyoz kadın bır msj cekmıs esıme karın kocama bole bole dedı dıye ben sınır krızlerı gecırdım ette mangalda ole kaldı tadımız tuzumuz kactı evıme ıkılık saldınız dıye msjlar ceken gene annesı yanı evden kovuyo bızı hayır o bızdeyken bende evdeydım carsamba ve persembe gunlerı bendeydı bende evdeydım esımı gormedı cunku esım gece 1de gelıyo o calıstıgı ıın erken yattı arkadaslarımzıa cumartsı gunu gıdıp ıkı gece kaldık pazartesı gunu yanı dunde annemlere geldık zaten benım evlılıgım annemlerde gecıyo cunku annem felc yuzde 70 agır ozurlu bız sureklı gelırız esımde bende bılakıs cok memnun oluyoz esımde hıc bır zaman bunu dert etmedı zaten ama aılemde esımı cok memnun eder yedıgımız onumuzde yemedıgımız arkamızda ama sımıd halen orda oturuyo olsaydık ıkı lokma ekmegı bıle agız tadıyla yıyemezdık 1 yıl boleydı cunku bu arada o kadının aılesı senın oglun oluyo bır yerde demısın benım kocam oluyo oglum degıl :1ninca:

ayrıca elle tutulcak sey nasıl yok ya msjları halen telımde duruyooo

bıraktıgı kagıtlarda ole

hep bı doldurus

ıkıde bır evden kovamalar

anlamıyorsun beynınde problem var sanırım farkındaysan her yazdıgında anlamadıgını soluyorsun

ıyıce suphe etmeye basladım

bı doktora gorunsen dıyorum nörolojı senın ıcın ıyı olur canım

hadı gule gule bay bay çüssssssssss

eşinize hiçbir şey deme hakkı yok bahsettiğimiz komşunun karısı değil annesi.anne gelme mi diyecekti.diyorsunuz ki eşine sor o istemiyorsa huzurunuz kaçmasın gelmeyim.ne yani eşiniz size soracaktı siz de huzurumuz kaçar gelmesin diyecektiniz eşiniz de anne sordum huzurumuz kaçarmış gelme mi diyecekti.bu akıl mantık işimi yapmayın çocuk olan bunları buraya yazmaz.tamam çok çektirmiş olabilirler belki kayınvaldeniz çok kötü bir insan ama kadın sokakta kalmış iş yerinde yatmış bir gece.bu kışta kıyamette vicdanınız elveriyor mu.eşiyle barışır gider sonuçta o bilmiyor mu temelli kalamayacağını.ya da sizin anneniz gelse siz eve almayacak mıydınız.eminim eşinize dahi sormazdınız.bence biraz sabırlı olun.eşinizin de mi hakkı hatırı yok siz de.bu yüzden kendi huzurunuzu bozduğunuza değmez.

Her Serde bir Hayir vardir sinem....bak bir bakima iyi oldu kayinvalidenin gelmesi, hic olmazsa icindekileri A dan Z ye yüzüne söyleyebildin.

Ayrica korktugun gibide olmamis, iki gün kalmis gitmis kadin iste.
Degdimi bu kadar sinirlenmeye?

Yasadiklarin cok zor seyler, evet haklisin....bende olsam belki beni evinden kovan bir kadina sefkat ve sevgi ile yaklasamam, yasananlardan sonra bunu zaten kimse senden bekleyemez fakat mantikli düsündügün vakit bir evladin Annesine gelme, evime alamam seni demesi ne kadar mümkün? Sen diyebilirmiydin?

Anlatmak istedigim: Ne kadarda kötü olursa olsun esinin kendi özbe öz Annesini senin gözlerin ile görmesini bekleyemezsin....bunu sakin unutma.

Malesef cok sinirli bir aninda baslamissin konuna ve bana göre uslubun bazi yerlerde cok cirkindi, keske daha güzel bir dil ile anlatsaydin derdini, eminim o zaman sana gelen cevaplarda daha ilimli olacakti.
Bunu sende biliyorsun sinemcim....:hulya:

Insan nasil ormanin icine bagirirsa sesi aynen o sekilde yanki yapar!:kahve:

Güzellikle söylenen anlatilan hicbirsey olumsuz tepki vermez güzelim, esin ile olsun, kayinvaliden ile olsun yada sosyal hayatin ile olsun, bunu aklinin bir kösesine yazmani tavsiye ediyorum....:delphin:

Umarim sorunlarinin hepsi gönlünce cözülür.

Kendine iyi bak

canım neler yaşadığını bilmiyorum anlatsanda yaşamadan bilemeyiz belki ama yinede büyüklük sende kalsın .o sana yaptı diye sende ona misilleme yapma ondan ne farkın kalır o zaman ?hem ne olursa olsun eşinin annesi sen bence elinden geleni yap saygıda ve hizmette kusur etme belki oda o zaman anlar hatasını hem anlamasada RABBİM görüyo bunları söylemek bana düşmez hiç haddime değil biliyorum ama nacizane fikrimi paylaşmak istedim.sevgiler canım sıkma kendini gelir gider nasılsa

Her Serde bir Hayir vardir sinem....bak bir bakima iyi oldu kayinvalidenin gelmesi, hic olmazsa icindekileri A dan Z ye yüzüne söyleyebildin.

Ayrica korktugun gibide olmamis, iki gün kalmis gitmis kadin iste.
Degdimi bu kadar sinirlenmeye?

Yasadiklarin cok zor seyler, evet haklisin....bende olsam belki beni evinden kovan bir kadina sefkat ve sevgi ile yaklasamam, yasananlardan sonra bunu zaten kimse senden bekleyemez fakat mantikli düsündügün vakit bir evladin Annesine gelme, evime alamam seni demesi ne kadar mümkün? Sen diyebilirmiydin?

Anlatmak istedigim: Ne kadarda kötü olursa olsun esinin kendi özbe öz Annesini senin gözlerin ile görmesini bekleyemezsin....bunu sakin unutma.

Malesef cok sinirli bir aninda baslamissin konuna ve bana göre uslubun bazi yerlerde cok cirkindi, keske daha güzel bir dil ile anlatsaydin derdini, eminim o zaman sana gelen cevaplarda daha ilimli olacakti.
Bunu sende biliyorsun sinemcim....:hulya:

Insan nasil ormanin icine bagirirsa sesi aynen o sekilde yanki yapar!:kahve:

Güzellikle söylenen anlatilan hicbirsey olumsuz tepki vermez güzelim, esin ile olsun, kayinvaliden ile olsun yada sosyal hayatin ile olsun, bunu aklinin bir kösesine yazmani tavsiye ediyorum....:delphin:

Umarim sorunlarinin hepsi gönlünce cözülür.

Kendine iyi bak

cok haklısın canım

tekrar tüm arkadaslardan özür dilerim

sinirlerime hakim olamamıştım

dedıgın gıbı esımın annesının gelmesi aslında iyi bile oldu

herseyı konustum

bu en iyisiydi benim için

bu gece evımıze dönüyoruz eşimle

umarım hersey duzelır cok haklısın sonucta ne olursa olsun esımın aılesı

esımde bana bunu soledı kötü de olsalar anam babam dedi

evet onların yuzunden yasadım ve unutamıyorum

bılıyomusunuz annesıyle konustugumda neyı farettım o bunca seyı unutmus bıle ama ben unutmadım bunuda alenen soledım gelsın kalsın bır sey demem ama taviz vermıycem cunku tavız tavızı getırıyo kızlar yorum yapan herkese tesekkurler

bu kadar şeyi yaşayan birisinin psikolojisinn normal olması doğal değil bende olsam bende istemem ama elime düşmüşsede tekme atamam zaten evin ayrı barkın ayrı kadın 7 de çıkıp 7 de geliyomuş eve kadının aklı başına gelmiştir merak etme bide sanada mahkum bu durumda ne arana fitne fesat sokar nede ağzını açar orası senin evin olsun genede büyüklük sende kalsın allah büyüktür herkes hakkettiğini yaşar ama yani eşinin tarafından yaşadıklarında kabul edilir gibi değil hadi aldatma bile tecavüzün yanında daha hafif kalıyo be güzelim nasıl affetmişsin yada sendedemi hata vardı da affedebildin anlamadım neyse dediğim gibi herkes ettiğini çekicek sen gene alttan al büyüklük sende kalsın
ben kötü bişimi yazdım arkadaşlar bu bana eksi rep puan vermiş gerçektende dediklerin yaptıkların hiç birbirine uymuyo konularınada baktım kaynanadan ziyada eşinle sorunun bence sen ilk önce bi sağlıklı düşün ondan sonrada sorunlarını sağlıklı bi şekilde çözersin ama böle olmaz eşin annesi yüzünden sana bunları yaşatıysa kaynanada değilde eşinde sorun hatanın en büyüğüde onda canım

cok haklısın canım

tekrar tüm arkadaslardan özür dilerim

sinirlerime hakim olamamıştım

dedıgın gıbı esımın annesının gelmesi aslında iyi bile oldu

herseyı konustum

bu en iyisiydi benim için

bu gece evımıze dönüyoruz eşimle

umarım hersey duzelır cok haklısın sonucta ne olursa olsun esımın aılesı

esımde bana bunu soledı kötü de olsalar anam babam dedi

evet onların yuzunden yasadım ve unutamıyorum

bılıyomusunuz annesıyle konustugumda neyı farettım o bunca seyı unutmus bıle ama ben unutmadım bunuda alenen soledım gelsın kalsın bır sey demem ama taviz vermıycem cunku tavız tavızı getırıyo kızlar yorum yapan herkese tesekkurler

Böyle düsünmene sevindim sinem......a.s

Tabikide kimse senden onlarla can ciger olmani bekleyemez, Yasadiklarini sen bilirsin...
kaynananin olani biteni unutmus oldugnu düsünmüyorum ama suan icin unuttum demek daha mantikli onun acisindan....o yüzden öyle diyordur.....ama yinede bosver.....madem o unuttum diyor sende unutmaya calis.
Zaten bunlari sürekli düsünmekle en cok kendini yipartirsin...:delphin:

Biz insanogluyuz, unutmak en büyük özelliklerimizden biri, ölüm acilari bile unutuluyorken neler unutulmazki sinecim....:hulya:

Hic belli olmaz, gün gelir belkide cok iyi anlasirsin kayinvalidenle....belki oda hatalarini anlatmistir artik....o yüzden olmaz deme....olmaz olmazmis :kahve:

insanın yapılanları unutması zor hakikaten. boşanmanıza kadar neden olacak kim bilir neler yaşadın. ama sizde kalması kaçınılmazsa bence asla kendi fikir ve yaşantından ödün verme ve eşinle aranı onun yaptıkları için bozma. ev senin hayat senin evlilik senin.

Back
X