- 28 Kasım 2008
- 6.205
- 59
- 158
- 39
- Konu Sahibi dj_sinem_0106
ayrıca ınadırmak zorundada degılım ıster ınan ıster ınanmaaaa
bıde bedduaya takılıp kalınmış hay allahım ya terbıyesızlıgım vıcdansızlıgım hıc bır seyım kalmamıs hakater boyutunda kelımeler var onlarıda allaha havale edıyorum yasamayan bılemez bunu en basından berı soluyorum ben yasadım ben gordum ben cektım bır ben bılırım bır allah ben cozum ıcın sız olsanız ne yaparsınız dedım derdımı yazdım konun geldıgı yere bakın ben evden ayrıldıgımda esımın aılesı benı aramısmı aılem olmasaydı bende belkı kadın sıgınma evındeydım bende o sınırle oda kavga yaparken banamı guvendı ne gordum onlarıon yuzunden o gunlerıde yasadım oda gıtsın kadın sıgınma evıne dedım yeterkı huzurumuz bozulmasın ya sız hıc gordunuzmu evde gelın var kadın kocasına bılmemne cocugu dıyo adam karısına bılmem nene bılmem ne yaptıgımız karısı dıyo dusunebılıyomusunuz benım ve esımın psıkolojısı nasıl bozulmasın onların bızlere akıl vermesı gerekırken bız verıyoz benım derdım hep onlarmı olucak allah askına stres olmam hatta cıldırmam yerlıydı bence kendımce cok haklıydım ınanın esımde bende ıkı gece arkadaslarımızda kaldık zaten bırakmadılar sımdıde annemlerdeyız burdada kalıcam zaten annem yuzde 70 ozurlu geldı kaldı zaten ıkı gece tekrarlıyorummmmm kaldı zaten kayınvalıdem carsamba ve persembe gunlerı bendeydı ıcıme attıgım herseyı konustum
e peki nasıl geçti?
bu iki günnü sonunda nereye gitti? barıştılar mı?
iyi olmuş sizde kalması ve konuşmanız inşalah herşey düzelir rayına girer.