Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Saç Rengi ve Saç Boyamakzlar yardım edinn banaaa saçlarm yüzünden bunalma grdm:( :s
saçlarm zaten syahtıı..ynede çok parlasn die syah kınaa yaktm .. snra kızıl istedmm defalarca orealle açldı:S mahvoldu saçlarmm ewt şuan yarm yamalakda olsa kzıl saçlarm.. ama uzun saçlarm kısack kaldı yanmaktan( şmdide sarı istiorumm ama kzıldan sarıya dönmk içn tekrar açmak grek o yüzden saçlarımıda tamamen kaybetmek istemiyorum( ama sarı çlıları görnce üzülyorum ya htaym şu renge(( saçlarm syah ama beyaz tenlymm ve bu rengi çok istiorum yaa bikaç sene beklememmi grek kzlarrr(( ne istion saçlarndan dediinizi uar gbym ama napm:çok üzgünüm
bak ben sana saç hikayemi anlatim snde ona göre karar wer=) saçlarımın doğal rengi koyu kumraldı aslnda kahwe gibiydi değişk bir renkti neyse..ben gittim uçlarına kızıl attrdım o kızıl aktı aktı aktı turuncu oldu snra okadar hoşuma gittiki dedim ki turuncu yaptırcam snra ben gttim saçlarımı orielle açtırdımm turuncu yaptırdım amaa uçlarımdaki gibi olmayınca 2 ay snra gittim bakır yaptrdım snra ayy bu ne dedim beğenmedim kendim boya aldım tarçın bakır yaptım onu beğendim 2ay kullandım snra sıkıldım çikolata kahwe yaptrdım beğenmedim kızılın tüm tonlarına boyattım en sonn öyle bir boyayla boyadım ki saçımı kızıl bir damla akmadı ama içimdede hep bir sarı aşkı wardı hep korkuyordum yakışırmı yakışmazmı diye..en son bir cesaret kendi aldığım açıcıyla saçlarımı açmaya kalktım =)))sonuç ana saç rengim yeşil kızıl olan yerde bir damla açılma yok ee tabi soluğu kuaförde aldım 6 ay geçmişti orielle tekrar açtırdım ne oldu saçlarım yandı tabikide bende gittim bal rengi boyattım ama bildğn b*k sarısı oldu berbat snra hemen gittim kumral yaptrdıım derken şimdi kelim=)) bence iyi düşün ewet sarı saçç çok güzel yakışanada ayrı bir güzellik katyor ama sağlıklı bir saçın yoksa sarı saç hiç bir işe yaramıyor bnce ilk saçını düşün bir sene kadar bekle boyatma uzadkça kestr saçın kendine gelsin snra git sarı yaptr orieli fazla kullanma saçı öldürüyor..benim bu saçıma yaptıklarımın hepsi 7 ay içinde oldu şimdi sorsan asla boyatmazdm oyuncak bebeğin saçları benimknden daha bakımlı sağlıklı bence iyi düşün hewesin uğruna saçını öldürme deneyimli bir arkdş tawsiyesi olsun sana
Valla tatlım ya ne bu böle her gördüğünü isteme merakı allah askına yapma sarı insanı cok kart gösteren bi renk zaten ne gerek var bence cok beklemelisin bu zmaan zarfındada saclarına cok ısı ugulama bakım yagları falan al bi seneye yakın zaman da anca toplanır .sonra cok istersen yaparsın ama ben yinede bu kadar zıt renk değişimlerine cok karsıyım
canm üzüldm gerçekten saç hkayene.. aa aynyz sennle glba çnkü bnde saçlarmn rengyle çok uğraşıyorum.. çok uyardlar dha öncedende ama laf dnlemedm işte.. olan oldu ksack kaldı saçlarm. hkayeni anlattığın içn saol cnm bnm artk vazgeçtm uzamasını bklicem glba..:) ama hla bi sarı tutkum var :)
Valla tatlım ya ne bu böle her gördüğünü isteme merakı allah askına yapma sarı insanı cok kart gösteren bi renk zaten ne gerek var bence cok beklemelisin bu zmaan zarfındada saclarına cok ısı ugulama bakım yagları falan al bi seneye yakın zaman da anca toplanır .sonra cok istersen yaparsın ama ben yinede bu kadar zıt renk değişimlerine cok karsıyım
haklsn.. bnde farkndaym saçlara hakszlk ediorum( ama ne blm işte saçlarma çok önem vriyrm illa güzel olcak :S bi renk şma gttysede yaptıramıyosam içm içmi yiyoS
bnmmdee 2 ay içinndee 3 kez oryal değdi saçmaa ilk açtrdmmdaa hiç bi yıpranmaa olmadıı amaa turuncu olduu beğenmedmm 1 ay snraa tekrar aççtrdmm tamammenn çok hoş bi sarı oldu ama aralarda kızıll kalldıı we ikinci oryalimee rağmenn saçlarmm yinee yıpranmamışştıı ama bn o kızıllıkları kafayaa takınca oralarrdaa açtrmm derkenn saçlarr lastik snnraa süreklii kestrmeyee başladmm bakmm falann amaa rengnii yinee beğenmedmm içinn geçen hafta tekrar boyattmm nesekii bunu beğendmm şimmdii saçlarmm hala lastik gbii bakım we sık kestrmek şart anca fönlüyken adama benzioo bikaçgn snradaa kaynak yapptrcmm ahh ahh bu saçlarlaa nie bu kdrr uğraşıooss yaa sanadaa tawsiiyemm beklee sabrlı oll bn olamadmm amaa sen oll
uçları yanmış, püskül püskül olmuş sarı saçlardansa, hiç boyama daha iyi bence. hem saçlarına da bakım yap haftada 2 kez, yağlarla falan. yazık saçlarına. sağlığına kavuşsun önce.
kzlar saçlarm çok kötü yanmştı öyle bakmla fln olcak gbi deildi bnce mecburen kestrdm ksack kaldı.ama şmdide mat bi görnmü var eski saçlarmı istiyorm((( a şu renk sevdasndan da kurtulamadm bi türlüüü
kına asla acılmaz kuaförünü diplomasını alsınlar hemen yazık ya böyle işini bilmezler iş yapıyor..uclarını hiç ellemeden ihtiyac olursa dip boya yaptır.kınalar zamala gider.asla acma işlemiyle kına gitmez...eczanaelrde john frieda diye saç bakım ürünü var kerastaseyle muadil.onu kullan ..ve bekle..bye
Benimde bir saç hikayem var :bbo: saçlarım kumral gibiydi nedense hiç sevmiyordum.Birazda psikolojik bunalımla gittim saçlarımı kuzgun bi siyaha boyatttım.6 ay saçımda durdu sonra rengi solmaya başladı hiç hoşuma gitmiyordu ve siyah renktnde çok sıkılmştm hangi akla hizmetse zaten o zamanda küçüğüz lise 1 fln bi arkadaşım açık renk boya al sür o siyah açılır dedi ve ben gittim sarı bi boya aldm sonuç zaten dipleri gelen saçlarımın dipleri sapsarıı diğer heryer simsiyah :1shok: hiç renk oynamamıştı bn böyle yaşayamam dedim ve annem bana kestane rengi boya almş ama kızıla dönük gibiydi o dipleri sarı saçlarla daha fazla aynaya bakamazdm gittim onla boyadm sarı olanlar bu sefer kızıl oldu :çok üzgünüm: siyahlarda hala bir açılma yok :1shok: sonracımaa gene aynı gün içinde siyah bir boyayla boyadk saçı tmm hepsi aynı renk oldu ama saçlarım yün gibi olmuştu iğrençti aynaya bakıp ağlıyodum kuaföre gittim ve oryalle açtırdm saçmn rengini ve de gene boyandı b.kk rengi olmuştu iğrençti saçlarıma hep fön çektrdm okul kapandığnda kısacık kestrdmm tüm yaz besleme gibi dolaştm :bbo: saçlarım şiimdi yenilendi kestirdiğm içn hepsini ama azaldı saçlarım eskisi gibi de uzamıyor bu işlemler yüzünden mi acaba bilmiyorm :sm_confused: sonrasnda 1-2 kez boyattm şimdi kafama boya sürmeye korkuyorm siz siz olun çok fazla boya kullanmamaya bakın :a015:
benim saçımda çok kötü olmuştu boyatmaktan.elimle hafif çekince 10 yerden kırılıyordu.
arsitly saç bakım ürünü var.onu kullandım.bir ktunun sonunda saçlarım eski haline geldi.hala kullanıyorum.çok güzel bir ürün.
sana onu tavsiye ederim.
benim saçımda çok kötü olmuştu boyatmaktan.elimle hafif çekince 10 yerden kırılıyordu.
arsitly saç bakım ürünü var.onu kullandım.bir ktunun sonunda saçlarım eski haline geldi.hala kullanıyorum.çok güzel bir ürün.
sana onu tavsiye ederim.
kuaför kimyasalla bi kere açınca bin boyamaya bedel oluyo ama ille de istiyosnız ben arkadaşımın saçını kızıldan sarı yaptım evde bi boyanın açıcısnı ya da en açık rengini alıp baya bekleticeksiniz tabi diplere en son sürerek açılınca da küllü bi sarıya boyayınca oluyo