Saç Rengi ve Saç Boyama kzlar yardım edinn banaaa saçlarm yüzünden bunalma grdm:( :s

üniversite 2de sevgilime kızıp saçlarımı sarıya boyatmıştım.sonra beğenmedim ertesi gün gidip koyu kestaneye boyattım.2 ay kadar böyle gezip ankaradaki kuaförüme saçımı açtırıp sarı balyaj attırdım.sonra balyajları sıklaştırdım.en son boyamasında saçım iice sarı olmuştu saçımı yıkadı.ben hiçbirşeyin farkında değildim.eve geldim 1 gün boyayla kalsın diye bekledim yıkamadım ertesi gün yıkadım resmen saçım yanık kokuyo.saçlarımı tararken topar topar saçlar elime geldi.saçımın yarısından fazlası koptu o gece sabaha kadar ağladım.sonra gidip kestirdim kısacık.birz düzelince siyaha boyadım mavi siyah..2 sene saçlarımı dinlendirdim.siyahtan sıkıldım ve açtırmayı düşündüm çok araştırdım çok kuaför gezdim ben bu saçı açamam diyende çıktı,az yıpranır diyende,çok yıpranır diyende.en sonunda güvenebileceğime inandığım bi yere gittim saçımı açtırdım ama oryalle değil.Allah çok şükür yanma kopma olmadı yıpranma ise çok az.şimdi saçlarım altın kahve ve ben çokkkkk mutluyum.
lütfen saçlarınıza bilinçli davranın.

saçlarm zaten syahtıı..ynede çok parlasn die syah kınaa yaktm .. snra kızıl istedmm defalarca orealle açldı:S mahvoldu saçlarmm ewt şuan yarm yamalakda olsa kzıl saçlarm.. ama uzun saçlarm kısack kaldı yanmaktan:(( şmdide sarı istiorumm ama kzıldan sarıya dönmk içn tekrar açmak grek o yüzden saçlarımıda tamamen kaybetmek istemiyorum:(( ama sarı çlıları görnce üzülyorum ya htaym şu renge:((( saçlarm syah ama beyaz tenlymm ve bu rengi çok istiorum yaa bikaç sene beklememmi grek kzlarrr:((( ne istion saçlarndan dediinizi uar gbym ama napm:çok üzgünüm

bende kızıldan sarıya döndüm
hatta saçlarım sarıydı karamele boyattım 5 ay kullandm tekrar aynına boyadım kullandım 3 ay kadar snra saçlarımı yanlışlıkla kızıla çevirdim ve hiç beğenmedim 2 ayda sabırla bekleyip sarıya döndüm çok şükür saçlarım ince telli olmasına rağmen çok yıpranmadı kopar diye bekliyodm ama şimdi iyiler gözüm gibi bakıyorum onlara saçlarımı kurutmuyorum bile senin daha çok işlem görmüş ve çok kısa bi sürede yaptırmışsın bence sen bu dönemde saçlarına en ii şekilde bak ve hiç değilse 3-4ay kadar bekle
hı bide kuaföre faktörünü unutma iice bi araştır kullandıkları malzemeleri

saçlarm zaten syahtıı..ynede çok parlasn die syah kınaa yaktm .. snra kızıl istedmm defalarca orealle açldı:S mahvoldu saçlarmm ewt şuan yarm yamalakda olsa kzıl saçlarm.. ama uzun saçlarm kısack kaldı yanmaktan:(( şmdide sarı istiorumm ama kzıldan sarıya dönmk içn tekrar açmak grek o yüzden saçlarımıda tamamen kaybetmek istemiyorum:(( ama sarı çlıları görnce üzülyorum ya htaym şu renge:((( saçlarm syah ama beyaz tenlymm ve bu rengi çok istiorum yaa bikaç sene beklememmi grek kzlarrr:((( ne istion saçlarndan dediinizi uar gbym ama napm:çok üzgünüm

canım sarı saç istediğinden eminmisin? yaptıracaksan da uzun süre beklemen lazım... ben 20 yaşındayım iki senedir sarı kullanıyorum ve saçlarım barbie bebek saçı gibi. çok kötü bence boyatma. sevgiler:39::49:

Back
X