Kzlar yardm, beta hcg deeri

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU3

Ziyaretçi
Kizlar 14.1.2008 De Aşilamam Yapildi 26.01.2008 De Yani Aşilamadan Sonra 12.günde Kan Testi Yaptirdim Değer 14,2 çikti Benim Gibi Erken Test Yaptiran Veya Bilen Arkadaşlar Lütfen Bana Kaçinci Günde Test Yapip Değerlerinizin Kaç Olduğunu Yazarmisiniz....

Cnm Benim 11.günüm 145.6 çikmişti 13.günü 347.5 Sonucunu Anlayamadim 14.2 Ise çok Düşük 12.güne Göre Hoş Benim Ikiz Gebelik

canım bende adetime bi hafta kala kan testi yaptırmıştım 13,2 çıkmıştı.hadi gözünaydın canım.

Cnm Benim 11.günüm 145.6 çikmişti 13.günü 347.5 Sonucunu Anlayamadim 14.2 Ise çok Düşük 12.güne Göre Hoş Benim Ikiz Gebelik

canım ilgilendiğin için saol gerçi doktorum bana bir gebelık başlamış dedi ama değer küçük ben endişeleniyorum...

önemli olan bu değerin 2 gün sonrasında 2 katına çıkmış olması canım ilk zamanlar değeri düşük olup sonrasında yükselenler oluyor sen 2 gün sonrasında bir daha test yaptır bence

evet 14 haftalık hamileyim canım.ikincisinde adet tarihim geçince idrar testi yapmıştım çift çizgi çıkmıştı sonra daha kan testi yaptırmadım.6 haftalık olunca direk doktora gittim ve keseyi gördük.

evet 14 haftalık hamileyim canım.ikincisinde adet tarihim geçince idrar testi yapmıştım çift çizgi çıkmıştı sonra daha kan testi yaptırmadım.6 haftalık olunca direk doktora gittim ve keseyi gördük.

canım allah kucağınıza almayı nasip etsin çok sevindim senın adına

önemli olan bu değerin 2 gün sonrasında 2 katına çıkmış olması canım ilk zamanlar değeri düşük olup sonrasında yükselenler oluyor sen 2 gün sonrasında bir daha test yaptır bence

desteğin için saol tatlım yarın tekrar yaptırıcam işallah

Kizlar 14.1.2008 De Aşilamam Yapildi 26.01.2008 De Yani Aşilamadan Sonra 12.günde Kan Testi Yaptirdim Değer 14,2 çikti Benim Gibi Erken Test Yaptiran Veya Bilen Arkadaşlar Lütfen Bana Kaçinci Günde Test Yapip Değerlerinizin Kaç Olduğunu Yazarmisiniz....

canımbence hamişsin ama ilaçlar bazen arttırabilirmiş sen bugün gene yap bence eğer artış varsa ki bu 2-3 katı olması demektir :nazar::teytey: kesin hamişsinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

inşallah cnm 2 katına çıkar çıkarsa sorun olmaz yani inşallal hamişsindir:) bekliyoruz güzel haberlerini.. benim tüpbebek 11.günüydü Dualarımız seninle

kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim saol çok saolun yarın sabah yaptıracağım bakalım işallah 2 katı çıkar umarım en kısa zamanda allah hepimizin kucaklarını doldursun....

5 'in üstü Gebelik Diye Biliyorum . Tebrikler Buna Göre Hamilesin Sanirim. Benimde 19.40 çikmişti 2 Gün Sonra Tekrarla Dediler Yükselme Oluyosa Normalmiş. Ama Benimki Düşükle Sonuçlanmişti. Inşallah Seninki Sağlikla Yükselme Gösterir. Belkide Geç Döllenmeden Böyle Düşük çikiyodur

inşallah cnm 2 katına çıkar çıkarsa sorun olmaz yani inşallal hamişsindir:) bekliyoruz güzel haberlerini.. benim tüpbebek 11.günüydü Dualarımız seninle

tedavin hayırlı olsun canım işallah olumlu sonuç alırsın benimde dualarım sizinle

5 'in üstü Gebelik Diye Biliyorum . Tebrikler Buna Göre Hamilesin Sanirim. Benimde 19.40 çikmişti 2 Gün Sonra Tekrarla Dediler Yükselme Oluyosa Normalmiş. Ama Benimki Düşükle Sonuçlanmişti. Inşallah Seninki Sağlikla Yükselme Gösterir. Belkide Geç Döllenmeden Böyle Düşük çikiyodur

canım geçmiş olsun çok zor bişey tam hamile olma duygusuna alışırken sevincini yaşarken çok zor tabi bende bundan korkuyorum işte sadece bana değil yüce mevlam herkese nasip etsin..

ALLAH hepinize hayırlı,sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah

canım geçmiş olsun çok zor bişey tam hamile olma duygusuna alışırken sevincini yaşarken çok zor tabi bende bundan korkuyorum işte sadece bana değil yüce mevlam herkese nasip etsin..

SAĞOL CANIM ..BENİM DÜŞÜĞÜM KASIMDA OLDU KENDİ KENDİNE DÜŞTÜ. KÜRTAJ OLMADIM 2 AY ARA VERDİM VUCUT TOPLANSIN DİYE.BU AY ÇALIŞMALARA BAŞLADIK DOKTOR MÜSADESİYLE . OCAK 30-31 GİBİ BEKLİYORUM ADETİMİ BAKALIM HİÇTE BELİRTİM YOK SADECE BEL AĞRIM VAR HAFİF.AMA PEK ÜMİTLİ DEĞİLİM HAYIRLISI OLSUN İNŞALLAH. ÖNCEKİ GEBELİĞİMDE BÜTÜN BELİRTİLER VARDI 10 GÜN ÖNCEDEN O YÜZDEN BU SEFER HİÇ ÜMİTLİ DEĞİLİM OLURSA SÜPRİZ OLUR:1rolleyes:

CANIM İNŞALLAH SENİN İÇİN HAYIRLISI OLUR. :1hug: ALLAH HERKESİN GÖNLÜNE GÖRE VERSİN

arkadaşlar bende 2 gündür evde test yaptım ikisindede 2.çizgi silik çıktı.ama görünüyordu.bügün kan testi yaptırdım 55,22 çıktı.henüz adetime 3 gün var.

kızlar ikinci kan testi değerimi şimdi aldım 55.27 galiba heşey yolunda ne dersiniz.....

Back
X